hatalar üstünden zaman geçmiş diye hafifler mi?

evergreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
98
0
86
Eskişehir
3 senedir birlikte olduğum sevgilim bana durup dururken birşey anlattı aradan bu kadar zaman geçtikten sonra niye anlattı hiç bilmiyorum. Yazın kuzeni arkadaşıyla birlikte onlarda kalmıştı sözde sevgilim yatakta uyurken bu kızda onun yanına uzanmış ve kuzeni de buna hiçbirşey dememiş... buna inanamadım ve kuzenine sordum aslında olay öyle değilmiş asıl kızın arkadaşı yatakta uzanırken sevgilimde onun yanına uzanmış nedenini bilmiyorum çünkü sevgilim askerde ve daha konuşamadık çok kötüyüm aradan zaman geçmiş ve bana yalan söyledi ne düşünceğimi hatta hissetceğimi bilmiyorum

Şunu anlıyamadım. Sizle ilişkisi varken uzanmalar gercekleşiyor öylemi???

Onlarda niye kalmışlar ki :uhm:

seninle beraberkenmi yanina uzanmis??
Ve sadece uzanmismi yoksa baska seylerde olmusmu

evet biz ozaman 1 senedir beraberdir olayın üstünden nerdeyse 2 sene geçmiş yani keşke hiç öğrenmeseydim nolurdu..kuzeninin dediğine göre hiçbirşey olmamış sadece uzanmış zaten arkadaşı uyuyomuş saat 9da sevgilim aradı sonunda konuştuk kuzeninin anlattıklarını kabul etmiyo yalan söylediğini söylüyo ben çok karışığım

bende güvenmek istiyorum ama kuzeni neden bana bize böyle bi kötülük yapsın anlamıyorum kız neden yalan sölesinki sevgilime güvenmek yerine bu kıza güvendiğim içinde kötü hissediyorum ama kandırılmak istemiyorum msn başında bekliyorum kızı bi gelse tekrar konuşucam ama

Kuzen mi doğru söylüyo sevgilin mi? Hoş sevgilin uzanmış olsa uzandım demez elbette kız benim yanıma uzandı der. Doğruyu söyleyen de olur ama senin sevgilin doğru mu söylüyo yalan mı bilmiyorum bunu sen daha iyi bilirsin. Uzanan kişi kuzeninin arkadaşı değil mi niye ses çıkarmıyo off çok karışık valla ben affetmezdim başta söyleseydi ya 2 sene sonra söylüyo sinir olurum bu duruma yahu zamanında söyle niye kandırıyosun seçim senin daha önce de bu tarz hareketlerde bulunduysa yalan söyleme güven yıkıcı olaylar olduysa güle güle deme zamanı gelmiştir

üzerinden çok uzun zaman geçmiş öncelikle,sonrasında sevgilin askerdeymiş..bunu telefonda falan konuşmaya kalksanız konuşulcak bişiy değil,hem senin hem onun canı sıkılcak; sıkılmışta zaten..ama uzaktan uzağa sorunlar hafiflemez..birde şu durumda dış dünyadan gelen seslere aldırış etme,kim ne kadar güvenilir bilemiyoruz çünkü..bazı şeyler düşünülür ama bana kalırsa kararlar vermek için çok erken,kendini çok yıpratma..

Kız gelip yanına yattıysa sevgilin kızı uzaklaştırabilirdii..Diger duruma zaten yorum yapamıyorum eger öyleyse benim açımdan bitmiş olurdu..

Hafiflemez,aksine 2 senedir beni aptal yerine koydugu için acım dahada artardı sanırım..

uzanmakla mi kalmislar? ne kadar inandirici? neden simdi analtiliyor butun bunlar peki?

askerde olmasa bu kadar düşünürmüydüm bilmiyorum kendisi van başkalede asker doğru dürüst konuşamıyoruz bile şu kızda bi girmiyo msne bi günde bezdim ya şaşırdım artık çok fena arada kaldım sıkıştım oof of

ya ben kime inanıcam herşeyi şöyle net bir şekilde görmemin bi yolu olsaydı niye ikisi de birbirinin tam tersi şeyler anlatıyo kim kandırıyo beni ya sevgilim kandırsa anlarım beni kaybetmemek içindir ama kuzeni neden yapsın ki ben ona hiçbişi yapmadım ya bide ikisinede ulaşamıyorum zaten kaldım böyle ortada
ooff

kuzenine güweniomusun cnm sevgilinin? yani ltfen yanls anlasılmasnda kuzeni kıskanmıs ayırmak istiyor da olabilir sizi

aslında kızı pek tanımam arkadaşıyla geldiği sene gidicekleri gün tanışmıştım hemde geçirmeye gitmiştik onları sevgilimle aradan bu kadar zaman geçmiş olmasa ayırmak için yaptı derim ama öyle bi derdi olsa ozaman anlatabilirdi hem böyle bi yalan söylemeye cesaret edermi bilmiyorum

sevgilin yalan söylücek olsa neden kendiliğinden gelip anlatsın sana?:bbo:
vicdanını rahatlatmak istiyor olabilirCADIARZU

yani mantıklı bakınca eğer erkek arkadaşın uzanmış olsa neden gelip anlatsın üstünü örtmeye çalışırdı :sm_confused:
kuzen desen eğer sevgilini düşünse yok arkadaşım yaptı derdi:1ninca:
yada arkadaşını korumak için sizin ilişkinizi yıpratmaya çalışıyor:
analiz etmeye çalışırken çok karışık bi yorum yaptım amakaydirigubbakcemile
bence sevgiline güvenmelisinvereliniortak

vicdanmı yaptı naptı ?durup dururken böyle bişeyi niye anlatırki erkek? belki ilerde duyarsın ortaya çıkar diye kuzende biliyo ya ben söylim kurtulim hemde sana karşı dürüstüm ama bahanesiyle sıyırayım olaydan demiş olabilir..........bide ayrılmak istiyo bunu bahane ediyo olabilir....sen buna bozulup terkedersin oda amacına ulaşmış olur belki ...........

bencede sevgiline güwen cnm kuzeni fena olmasa sizi kötü yapmamak için böle şeler sölemesdi bunlar sölenecek şeler deil helede zaman gecmşken sakın ilşkini yıpratma sakın

bende düşünerek bi karar veremiyorum okadar saçma ki yani ben kuzenime asla böyle bi kötülük yapmazdım kız beni üzmek istese kendi kuzeninede yazık bide askerde orda eli kolu bağlı şimdi kuzeninin lafına bakıp 3 yıllık aşkımı nasıl bırakırım ben veya hiçbişi olmamış gibi nası davranırım

canım o kuzen bencee normal deil yazık bak cocukta askerde yapmayn böle şeler askerlk psikolojisi tasıo ltfn hem ilişkini yıpratma hemde inanma bnlara yani sen diosun düşün ii biri olsaa kendi kuzenini üzmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…