hatalar üstünden zaman geçmiş diye hafifler mi?

en çok merak ettiğimde ne tür bi kız yeni tanıştığı evlerinde kaldığı bi erkeğin uyurken yanına uzanır ve onun ne tür bi arkadaşı yani sevgilimin kuzeni buna hiç bişey demez ya onun bi sevgilisi olduğunu biliyo beni tanıyo ve ses çıkarmıyo bu nası bi olay ya nası bu kadar ölçüsüz yaşıyabiliyo bu kızlar

bide en çok kızdığım böyle bi olaydan sonra bi tek benim saf olmam hiçbişey bilmemem bide sevgilimle kolkola onları geçirmeye gittik bunu bana nasıl yapar ya beni o kızla nası bir araya getirir ve nasıl kendisi hala onla bir arada olabilir aklım almıyo hiç suçu olmasa orda uyuyo olsa bile böle bi kızla hala görüşmesi aay sindiremiyorum ben bunları çıldırıcam

öncee sakin ol..
en önemlisi bu insan senin 3 yılını verdiğin insan ve şu an askerde yani en zor dönemlerinden birini yaşıyor.. etrafta öyle kızlar var ki değil 3 gündür tanıdığı bir biraya bir saat tanıdığı insanın evinde alıyor soluğu ve kimse kızmasın ama hiç bir erkek gelip yanına yatan bir kıza ki kız böyle bi tipse kalk git demez.. ayrıca düşünüce şu kuzeni hiç sevmedim ben ya sana bariz bir gıcıklığı var ya da erkek arkadaşın onu kızdıracak birşey yaptı o da ilişkinizi bozmaya çalışıyor.. üzerinden 2 yıl geçmiş yaptıysa bile sen zaten 2 yıldır yanındasın bence ne kendine zehir et hayatı ne de ona bir daha bu kadar saf olma ne işi var başka kızların evinde kız mı var o arkadaşında kalsın bence açık açık konuş inanmasam da şimdilik yutuyorum de bundan sonra en ufak şüphemde herşey değişir de.. tavrını koy ama 2 yıl geçmiş zaten uzaksınız zehir etme seviyorsan edemezsin zaten..

çok seviyorum ve asla ayrılmak istemiyorum ama böyle bi durumda herşey 3gün önceki gibi güzel olamazki ben artık isyan ediyorum sadece neden böyle saçma bi olay oldu olduysa bana niye ozaman sölemedi bari kıza ozaman bişey derdim bişey yapardım içim rahatlardı gidip kızla tanışıp iyi yolculuklar diye arkasından el sallamazdım hadi bunların hepsini hiç vicdanı sızlamadan yaptı bari bu saatten sora sölemeyin ya bozmayın huzurumu hepsinden nefret ediyorum

işte insanı en çok acıtan saf yerine konmak.. ama sen şu anda bunları yaşayarak onlara elde etmek istediklerini veriyorsun.. tamam biliyorum takmamak o kadar kolay değil ama bu olay gıcık kuzenin anlattığı gibi bile olsa dönüp arkanı gitcek misin? yapabilcek misin? şimdi aklını neler kurcalıyordur biliyorum aradaki güven gittikten sonra toparlamak çok güç peki bunu sana durduk yere kendisi mi anlattı şu an askerde zaten kısıtlı zamanı var ve durup dururken bunu mu anlattı????

bu işin içinde bir iş var kuzeni bişeye kızmış bence seninki naptıysa ve kuzen de tehdit etmiş söylerim diye o da kuzeni söylemeden anlatmak istedi sanırım.. iki dakikada yazdım bilmiyorum yada başka bişey ama bu işin içinde bir iş var.. kendini o kadar üzüp sevindirme birilerini senin sevginin ne kadar güçlü olduğunu görüp utansınlar asıll.. ama sevgilinle güvenini kaybettiğini ve bundan sonra dikkat etmesi gereken şeyleri net bir tavırla konuş..asıl utanması sinir olması gerken o hemcinsim demeye utandığım kız sevgilisi olduğunu bile bile bunları yapıyor.. sen dik dur ve en zor zamanında sevdiğinin yanında ol eminim aşacaksınız bunu.. her insan hata yapar önemli olan tekrarlamaması ve pişman olması çünkü bi şey 2 kez yapılırsa adı hata olmaz.. belki bu olay bu gün olsa başka şeyler yazardık ama 2 yıl geçmesi bence çok şey ifade ediyor.. ilişkiler kolay kazanılmıyor..

hiç kolay değil bitirmek koskoca 3 senem o benim bide şimdi uzaklarda ben bırakırsam ne hale gelir biliyorum çok üzülüyorum onunla bidaha konuşana kadarda karar vermem zor tek yaptığım kafamda kurmak

fırsat bulunca telefon ediyo ama böyle bi konuyu konuşcak kadar hem uzun bi süre olmaz hemde rahat konuşamaz izne gelmesinede daha 2 ay var

canım Allah sabır versin sana ama ben ne yap et araya sıkıştır konuş derim 2 ay geçmez böyle..
şimdilik çıkıyorum ben merakla bekliyorum yeni haberleri inşallah gönlüne su serpecek birşeyler olur .. iyi geceler..

Ya sevgilin yanına uzanmış ya kız sevgilinin yanına uzanmış ne fark eder?
Sonuçta kız gelse bile sevgilinin kalkması gerekmez mi???

Şimdiye kadar söylemeyip şimdi söyleme nedeni ne acaba CADIARZU

ya evergreen senin açından bakarsak sen haklısın tabi sevgilini hiç bir şekilde paylaşmak istemez kadınlar ama sonuçta karşındaki bir erkek ne istedikleri asla çözülemeyen varlıklar.
daha 2 ay varmış askerden dönmesine bence bekle dönmesini ve yüzyüze konuş tatlım ozaman kuzeniyle yüzleştirme şansında olur ayrıca yüzüne bakarak yalan söyliyecek değildir,
eeee son bişi daha ninem söylerdi zamanında bize bu lafı "ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin" inanmak yada inanmamak tamamen senin elindeyerimseniben

bence bekle yüzyüze görüş. ama her ihtimale karşı onsuzluğa alıştır kendini derim.
bilmiyorum ama ben olsam asla kabul edemezdim böyle bişeyi. ister söylesin ister söylemesin. ne fark eder ki?
yani başka yer mi yokmuş? kıza kuzeninin yanında yatmasını söyleyebilirdi. ahh canım o kadar kibar ki söyleyememiş.. kibarlıktan yani... bide bana vicdan yapmış gibi geldi. belki aklına takıldı sen o askerdeyken kendi kendine sinirin geçer diye düşündü. ilerde ortaya çıkmasından korktu. ki bence yanına uzanmaktan fazlası olabilir. bütün gece yan yana yatcan ve hiç temas olmıcak öle mi?
ayrıca kız da bu kadar üstüne düşüyor olamaz illa ki bi etkileşim olmuş ki cesareti bulmuş. yani bu işte sevgilinde kesinlikle suç var. ki bana o gidip yanına yatmış gibi geldi erkek bahanesiyle kızı suçluyor şuan. yoksa kız kuzenini düşünür doğruyu söylerdi sonuçta senin alakalı olduğun insan kuzenin. ayrıca böyle şeylerde merak ettiğim bişey var. sen niye o gece onlarla kalmadın? yani böyle şeylerde sevgiliyi bırakmamak lazım bence.
bilmiyorum geçmişinde de güvenmiyorsan canım içindeki his doğrudur. çünkü ben ne zaman böle ufak tefek şeyler bulsam ve gözardı etmeye çalışsam sonradan karşıma kabak gibi çıktılar ben de niye daha önce bitirmedim diye çok üzüldüm..
tabi bunu önemsemem devam edebilirim diyorsan o da senin kararın bu ilişki ikinizin herşey size bağlı. bunlar sadece benim düşüncelerim..

canım eski sevgilimde bana demiştiki yeni tanıştığımız zamanlardı yani daha sevgili olmamıştık arkadaştık daha

dediki benim bi kuzenim var çok güzel çok seksi onu öpsem bana ne tepki veri diye sormuştu

sürekli kuznenin çok seksi olduğunu göğüslerinin çok güzel göründüğünü anatır dururdu..bende kuzenin olmasaydı başka biri olsaydı öpebilirdinde kuzenin olduğu içi sorun çıkar akarabalar arsında demiştim.

bu olay kapandıktan uzun süre sonra bana çıkma teklifi etti bende kabul ettim ..çünkü ondan hoşlanıyodum..
şimdide beni terketti..
terketti halde hala rahtsız ediyo yeniden barışmak istiyor..

senin kararın en iyisini sen bilirsin

mevsim canım yok artık ya insan akrabası hakkında öyle konuşur mu ne biçim erkek bu ya :S
tamam hala akraba evliliği fln var ama ne biliim bana çok ters geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…