hatalar üstünden zaman geçmiş diye hafifler mi?

benden ayrılmak istemediğine eminim akşam bi telefon etti anlattım olanları inkar etti sürekli kabul etse inan daha kolay olurdu

ya zaten adam askerde telefonda bunlarımı konuşuyosun??lmaz:
konuşsanda kendini yiceksin konuşmasanda bırak:mymeka:
bari asker adam kendini yemesin orda.guclubacismile

derdi bini aşmış bide düşündüğü şeye bak
seni sevmese gelip anlatmazdı.kimse için sevdiğini filan bırakma.
inan daha çok üzülürsün. bekle izine gelmesini filan.akannehir
ayrıcada sen ayrılmayı istemiosun boşuna yıpratıyosun ilişkinide sevdiğinide:1closedeyes:.

benim tek korkum sevdiğim tarafından kandırılmak böyle bi konu için onun izne gelmesini bekleyemem daha 2 ay var bu üzüntümün sebebi kimse ona bunu ödeticem bu gece bana uyku yok

bak biz sana dioruz cnm o kız normal deil olamazzz valla ben aksine kuzenm mutlu olsn die susardım konustuguna göre ya kıskanıo seni yada ilşkinizi Allah askına ii düşünn... Mantıklı biri olsa konusurmu

güvenmiyomusun diye sormama gerek var mı? güveniyosun ama şüphelisin
beklesende beklemesende kendinizi yıpratırsınız bu telefonda hal edilicek bi konu değil bana görea.s
elin mahkum bekliceksin senin gitme imkanın yoksa:tomato:.
ne bileyim cnm ya yaşayan sensin :teselli:
ama sevgilinin seni kandırmadığı ihtimalinide unutma belkide kandırmıyor seni
yıpratmadan çözmeye çalış:sm_confused..

yani neden kuzeninden yana olamsında ona karşı olsun?boshayallersmile
seni çok sevdiği kandırılmana göz yummadığından değil heralde?:1rolleyes:
tamam gözü kapalı kör aşık olma ama sevgilinininde doğru söyleyebileceğini düşünfisfisfis

sürekli düşünüyorum akşamdan beri ama ne düşünceğimi de bilmiyorum aslında niye bu kadar karışık ki yani ya o gelmiştir yatmıştır yada öteki ama neden yani neden ya sevgilim niye orda yatıyo gitsin başka yerde yatsın o kız onun yanına niye yatıyo hangi kız 3 gün önce tanıdığı birinin yanına uzanır ya öldünmü uykusuzluktan yere yat hele ki kız yatarken sevgilim yattıysa onun zaten yatcak yeri yok artık gözümde beynim patlıycak artık

çok haklısın ama sevgilin neden 3 gündür tanıdığı kızın yanına yatsın?:uhm:
o erkek demiceksin demi? kızlar daha ayartır olmuş ya:tomato:

ama kız yatınca sevgilin neden hemen kalkmamış o tartışılır:bbo:
ya neden bu şimdi anlattı bunu sorduğunda ne diyor:sm_confused:

oof neden sanki sevgilimin anlattığına inanıp bağırıp çağırıp iki gün surat asıp unutmadım ki ne gerek vardı bide kuzenine sormaya işi iyice karıştırdım sanırım şuan kandırılmaya bile razıyım ama duramadım işte bide ona sorayım bakalım nolmuş dedim şimdi dahada kötü oldu elimden gelen hiçbişey yok şuan sevgilimi bırakamam ikimiz içinde kötü olur ama hiçbişey olmamış gibi durup bekleyip telefonlarda havadan sudan konuşmakta olmazki geçmez bu iki ay geçmez benim bu kızı bulmam lazım inş. bu gece rüyasında beni görür inş. rahat uyuyamaz tabi yalan sölediyse

ya bu olay iki türlü anlatıldı sevgilim anlattığında o uyuyaklamış kızda onun yanına uzanmış baya mışıl mışıl uyumuşlar kuzeninin anlattığına göre arkadaşı orda uyurken sevgilim gitmiş onun yanına uzanmış bana bile anlatırken ne kadar saçma geliyo ya

cnm ya cok sıkıntılısın suan dur telaş etme.tamam haklısın ama az cok sevgilini tanıman lazım.gecmişte bu tür kaçamakları oldumu yada senn yanndayken bi kıza bakarken yakaladınmı onu?

sevgilini sakın bırakma ortada fol yok yumurta yok sadece varsayımlar var yasakkelime
olayın gerçeğini bi öğren bakalım yani sen kime güveniyosun kime inanıyosun bu önemli.

zaten hepte bu kizlar geliyor yanlarina erkeklerde kuzu gibi masumlar..alsanaalsanasmile
affedip affetmemek sana kalmis..iyi dusun tasin.bazisina gore hafiftir bazisina agir gelir kaldiramaz..affedeceksen de kesinlikle surundur..sen kaybedecegini mutlaka bilsin..hakkinizda hayirlisi olsun..

daha önce böyle bi sorunumuz olmuştu zaten oyüzden güvenemeyip gidip kuzenine sordum ozamanda bi kız arkadaşı vardı liseden kız okadar gıcıktı ki beni yok sayıyodu resmen falan böyle onla görüşmesini istemedim sora gizlice aradığını öğrendim telefonunda gördüm karıştırırken ozamanda inkar etti bi ortak arkadaşları var onun üstüne attı falan bende inanmadım gizlice arkadaşını aradım oda ben aramadım deyince olay ortaya çıktı ama bu seferki okadar basit değil ne yazıkki

zaten ozaman istememiştim hiç bu kızkendisi geliyo hadi amcasının evinede niye arkadaşını yanında getiriyo 1 hafta sizde kalıyo falan diye kavga etmiştik sevgilimde herzamanki ben erkeğim bana bişi olmaz tavırlarıyla bi yere varamamıştık ama istememekte haklı olduğumu şimdi anlıyorum

bidefa üstünden bi olay daha gecmş demekki sennkide masum deil baksana.cnm onu en ii sen tanırsın ama acele davranpta gemileri yakmaa ii düşün snrra konuş ispatlasın bnu sana dogrulugunu gerekrse git o kızla konus kuzeninin arkadasyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…