Evet neden yalan söyledin dediğimde kabul etmeyeceğini biliyordum dediSana yaşını da yalan söylemiş ama.
Bende çalışıyorum ikimizde çalışan insanız ama yaş küçük o şuan 21 yaşında ( sevgimi hiç belli etmedim değil ama onun kadar etmedim )Boşluk...gidince kıymete binmiş, yoksa aşık olan, çok seven insan bunu hiç belli etmeden duramaz, kaybetme korkusu olur...sürekli ayrılıkla tehdit etmez.
Bu arada onun maaşı yetmiyor, siz de işsiz misiniz? Şu şartlarda en doğrusu kendi geleceğinize odaklanmak olur zaten.
Şuan unutamıyorum çok yeni içim yanıyor ve çok özledimCanım erkekler geç olgunlaşır o yüzden bu dengesi halleri çok normal iyisi mi yol yakınken sen bırak bu çocuğu senin de dengeni bozmasın
Evet neden yalan söyledin dediğimde kabul etmeyeceğini biliyordum dedi
Bende korktum ilk duyduğumda ayrılmak istedim ama gönül kopamadımBen olsam yerinde korkar ve sorgulardim.
Boyle yaşını yalan söyleyen sonra patolojik yalanlarını yakaladığım Bi ilişkim olmuştu.
Keşke bi yalanla kaldığını bilebilsek yani.
Bende korktum ilk duyduğumda ayrılmak istedim ama gönül kopamadım
Haklısın mantıksız geliyor tabiki geçecek tabiki yeni ya çok canım yanıyor ve sürekli görüyorumBiraz kurcala düşün bak eminim bulursun
Sen yalan söyler miydin baştan böyle kabul etsin dersin yani sanki açığa çıkmayacak gibi devam ettirenler korkutucu
Haklısın kuzum anlıyorum seni ama kendini şu şekilde avut yaşı küçük, dengesiz, ne istediğini bilecek olgunlukta değil. Sen daha iyilerini hakediyorsun tatlım kendini toparlaŞuan unutamıyorum çok yeni içim yanıyor ve çok özledim
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız İçinHaklısın kuzum anlıyorum seni ama kendini şu şekilde avut yaşı küçük, dengesiz, ne istediğini bilecek olgunlukta değil. Sen daha iyilerini hakediyorsun tatlım kendini toparla
Rica ederim :)Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız İçin
bacim illaki vardir oyle. evlenenler onlar birbirlerini gercekten sevmistr seni rahatlatr mi bilemem ama davul bile dengi dengine her iste bir hayir vardir bak bir. nusumet bin nasihatan iyidir belki olsaydi seni. cok kizdiracakti yas konusinda maddi konusunda aklina ne geliyorsa. basta uzulursun sonra ohhh be cekersin bu isler boyledir kendinden odun verme kimse senden degerli degildir uzmeyin tatli caninizi allah kalbinize gore versin amin..Merhaba arkadaşlar dün de paylaşım yapmıştım ama yarım
Uzun zamandır hayatıma kimseyi almamıştım Ağustos ayı gibi aynı sektördeyiz beni görüp begeniyor be konuşmaya başladık sonrasında sevgili olduk ben hep korktuğum için ve güven problemi yaşadığım İçin çocuğu hep zorladım yani kısacası buldukcuk oldum bende aşığım seviyorum ama bunu hiçbir zaman ona belli etmedim acıkcası hep ittim onu
Sürekli evlilik üzerine konuşuyorduk ama sonra yaşının benden 3 yaş küçük olduğunu öğrendim ve yıkıldım dedim ki nasıl yaparız nasıl olur derken ikna etti beni tekrar kaldığımız yerden devam ettik
1,5 ay önce şaka yoluyla gene evlilik konuşurken bana daha 1 sene olmadı ne evliliğinden konuşuyoruz biz dedi şoka uğradım bunun üzerine tartışma başladı ve kelimeleri daha da arttı ben senin günahına giremem bana kalan parayı sen biliyorsun nasıl evlilik düşüneyim gibi laflar etmeye devam etti dedim bitti
1,5 aydır ayrıyız ortak arkadaşlarımızla sürekli laf geliyor bana bizim onunla olmaz artık diyor ama kıskanmaya devam ediyor sosyal medyadan sürekli laf sokan ya özledim gibi paylaşımlar yapıyor benim gururum bar diyormuş
Çok seviyorum seni bırakmam diyen insan nasıl 1,5 aydır aramaz
Sürekli ağzında ayrılık lafı vardı beni tehdit ediyordu diyormuş
Ve 1,5 aydır ben çok kötüyüm ve sanırım aşığım yada boşlukta fikir verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?