Hatalarla dolu hayat 😔

Oda tamamen yanlış, ilk mesajımda belirttim zaten. Keşke kötü giden evliliğinden kendini sıyırmaya çalışsaymış, geleceğini yapılandırmaya kanalize olsaymış. Ama yapmamış, ne yapalım hepimiz tü kaka mı diyelim. ilk taşı kim atsın?

Belki de dertleşecek kimsesi yoktu, o yakınlık dilinin bağını çözdü, cinsel yada duygusal bir şey hissetmedi. Ama nasıl başka kadınlarla aldatan, 5 aylık karısını bayıltana kadar döven, evladının yiyeceği lokmadan kaçan bir insan müsveddesi ile kıyaslanıp "ikiniz de aynısınız" denebilir ki.
kesinlikle size katılıyorum. Hatalar karşılıklı özelikle baba sevgisini görmeyince o boşluğu doldurmaya çalışıyor.

Bir evlilik fiilen bitmisse,ayrılmak için sadece prosedürler kaldıysa bence biriyle görüşmekte sakınca yok.Eski eşiniz kimbilir neler yaptı bu sürede,sizin haberiniz yok.Olan olmuş ,duyan duymuş,bence dişinizi gösterin.Sizin biriyle görüşmüş olmanız sizi daha az anne yapmaz,o adam da nafakayı ödemek zorunda.

Siz öncelikle daha fazla geciktirmeden avukat tutun kendinize. Eşinizin elindeki tek kanıt telefon kayıtları mı? Bundan bir şey çıkmaz yalnız. Siz yine de avukat tutun. Maddi durumunuz yoksa barodan avukat ayarlanır size.

Sana yuklenmek istemiyorum cunku anlıyorum eşim terkettikten sonra çocuklarla aile evine sığınmak zorunda kalınca
Yasadıklarımın acısını ağırlığını taşıyamadım boşluktan azcık sevgi ilgi gormek icin yalan 2 adama inandım biri bosancam davamız var deyip kandırdı geri eşine döndü
Diğeri de zevki icin kullanıp attı
Cok dikkat et derim ortalık bosanan kadından yararlanmaya calısan avcı erkek dolu

Ah ya nasil tekrar bir erkege guvenebildiniz nasil resmi olarak evliyken boyle bir hataya dustunuz?
Yani o kadar siddet hakaretten sonra gidip bir dava acsaniz darp raporu alsaniz tekrar mis gibi alirdiniz tazminatinizi da nafakanizida..
Ailenizle de gerekirse bir sure gorusmezdiniz.
Kimseyle konusmayin bu saatten sonra cocuga nafaka olayindan da vazgecmeyin bir avukatla gorusmelisiniz size yol gosterecektir.

Adli yardim burosundan bosanma davasi icin avukat talep edin. Dava masraflarini karsilayamayacaginizi belirtin bi kac belge isterler sizden. Hic bir ucret odemeden davaniz acilir. Ev araba varmis altinlariniz gitmis hepsinden payiniza duseni talep edin. Nafaka da isteyin ve lutfen dik durun. Ben bir yaptiysam ki ayrildiktan sonra yaptim sen on yaptin diyin uste cikin suclu da o haksiz da o haklarinizdan vazgecmeyin. Niye yanina kar kalsin ki. Dovunup durmayin. Hayata gecirin bunlari.

Kızlar zina yada birliktelik buluşma vs olmadı ama cok sık telefon konusmaları var elinde bi avk sordum bunuda aldatma sayıyormuş hakim. Gerçekten çok zor gunler gecırıyorum neler hissettiklerimi anlatamam . Aslında kötü bir şeyde yok benim yaptığım açısından söylüyorum hani ilişki yaşamadım konustum sadece kötü giden evliliğimi anlatıp rahatlıyordum yanlıştı hataydı biliyorum ama keske zamanı geri alabılsem 😓 hakkım varmı maldan pay almaya bılmıyorum netten baktığım kadarıyla yok

oturduğum muhitte yaşıyor Tanıdıklar vasıtasıyla sosyal medyadan ulaştı. Cocuk bende. eski eşimde diyor ki anlaşmalıyı kabul et hıc bır sey talep etme bende zinadan dava açmayım
Adam medeni şekilde ayrılıyor daha ne istiyorsun.
Normal sartlarda evladımızı size vermeme hakkı var biliyorsunuzdur.
Ötekine gelince evli kadınla görüşen adamdan koca olmaz. Kabahatınizle oturun baba evine dönün.

Adam medeni şekilde ayrılıyor daha ne istiyorsun.
Normal sartlarda evladımızı size vermeme hakkı var biliyorsunuzdur.
Ötekine gelince evli kadınla görüşen adamdan koca olmaz. Kabahatınizle oturun baba evine dönün.
cocugu vermeme hakkını siz yeni uydurdunuz sanırım çünkü hakim cocugu dusunerek karar verıyor buna :/

Dava aç zaten evliliğin bittiğini ve sana bakmadigini ispatla maddi yetersizlik ten dava açmadığını herşeyi yaz ki ilerde çocuğuna bunlari anlatırsa elinde böyle bir şey olsun...daha sonra şiddeti hakareti herşeyi .... ardından çocuğuna en az 1000 TL nafaka işte ..ve her yıl Üfe TÜFE'ye göre artması için madde koydur ..gorustugun adamla ayrıldığını şöyle aileme gizlice görüş şimdilik iyice tanı ...sonra 1 yıl sonra biriyle görüşmeye başladığını anlatırsın ..bu durumda ailem elbetye gorustugun adamı kabul etmez sakin ol yavaş yavaş mantıklı adımlar at.. önceliğin barodan avukat talep etmek olsun bu maddeleri hazırla bir şekilde

cocugu vermeme hakkını siz yeni uydurdunuz sanırım çünkü hakim cocugu dusunerek karar verıyor buna :/
Haberiniz yoksa öğrenin. İffetsizlik durumunda çocuk velayeti o ebeveyne verilmez. Eşinizin dediği anlaşmalı boşanalım konusu da bu zaten. Anlaşmazsanız evlilik esnasında baskasıyla görüştüğünüzü dava dosyasına eklerse bu durumda Çocugu da alırlar. Benden söylemesi.

Haberiniz yoksa öğrenin. İffetsizlik durumunda çocuk velayeti o ebeveyne verilmez. Eşinizin dediği anlaşmalı boşanalım konusu da bu zaten. Anlaşmazsanız evlilik esnasında baskasıyla görüştüğünüzü dava dosyasına eklerse bu durumda Çocugu da alırlar. Benden söylemesi.
Şöyle anlatayım size yaşadıklarımız eşim ile benim aramda çocuğumu ilgilendirmez ve yaş itibariylede çocuğumu benden alamazlar yani burda esas olan cocuğun yararını düşünmektir.

Dava aç zaten evliliğin bittiğini ve sana bakmadigini ispatla maddi yetersizlik ten dava açmadığını herşeyi yaz ki ilerde çocuğuna bunlari anlatırsa elinde böyle bir şey olsun...daha sonra şiddeti hakareti herşeyi .... ardından çocuğuna en az 1000 TL nafaka işte ..ve her yıl Üfe TÜFE'ye göre artması için madde koydur ..gorustugun adamla ayrıldığını şöyle aileme gizlice görüş şimdilik iyice tanı ...sonra 1 yıl sonra biriyle görüşmeye başladığını anlatırsın ..bu durumda ailem elbetye gorustugun adamı kabul etmez sakin ol yavaş yavaş mantıklı adımlar at.. önceliğin barodan avukat talep etmek olsun bu maddeleri hazırla bir şekilde
İspat etmek o kadar kolay ki bunları cunku yan yana yaşamıyoruz ve banka hesaplarından ortaya cıkıyor ailesine bakmadığı ama olay cekısmelıye gidersede tazmınat ödemem gerekecek kusurun coğunluğu bende olduğu icin hangisi daha mantıklı olacak onu bilemiyorum yüksek tazmınat cıkarsa nasıl öderim bilmiyorum

Konusma iceriginizde aldatma sayilabilecek ne var? Yani normal bir arkadasiniza derdinizi anlattiginizda bunun uzerinden zina davasi acamaz ki esiniz. Karsinizdaki adamla cinsel icerikli konusmalariniz varsa evet yanlis olmus tabi o ayri. Ama aldatmis da olsaniz bu cocugunuza nafaka almadan bosanmanizi gerektirmez. Anlasmali bosanin ama cocugunuza da nafaka isteyin.

Oyle bir sey yok. Yanlis yonlendiriyorsunuz.

Konuşma içeriğine ulaşılamaz ki
Sadece hangi gün saat kaçta hangi numara ile kaç dakika görüşüldüğü çıkar. Hat zaten eşinizin üzerine. Evden ayrılırken hattı bırakıp gittim, benden sonra kim kullandı bilmem dersiniz.

Birinden borç alın, ya da dava bittikten sonra ödeme yapma konusunda anlaşın, ama mutlaka ve mutlaka bir avukat tutun. Kendi başınıza iş yapmayın.

Öyle bir şey yok uydurmayın.

Sevgilinizle ilişkiniz dava açıldıktan önce mi başladı sonra mı o kısmı anlayamadım? Ayrıca nasıl kanıtlayacak mesajlar mı var elinde sadece ne var?

Siz hiç korkup sinmeyin dişli bi avukat bulun kendinize. Yaptığınız tabiki yanlış ama bunca şeyi yapmış adam da utanmadan bunu diyemez yani. İlişkinizi de kesin derim her be olursa olsun evli kadınla konuşan adamdan hayır gelmez. Çocuğunuzu sizden alamaz ve nafaka vermeme gibi bi lüksü yok. Eşek gibi verecek. Korkmayın

Back
X