Hatalarla dolu hayatım

P
Siyah cizgi var demek diş curuk demek zaten. Distan sadece cizgi ama ici curuktur o disin yoksa zaten doktor dolgu yapar mi hic saglam dise
Bunu takinti ve gecmisinizde bi hata olarak gormek hic saglikli degil nolur bi psikologa gidin biraz rahatlayin boyle yasanmaz
Psikolog çözüm olsa hiç beklemem ilaç korkum var hamileyken gitmiştim dinlemedi bile beni

Geçmiş adı üzerinde geçmiş,gitmiş.Geleceğinize eşiniz ve evladınızla nasıl mutlu olurumun yollarına bakarak devam edin,acilen destek almalısınız

Bence ciddi şekilde özgüven sorununuz ve obsesif kişiliğiniz var. Yardım almazsanız çocuğunuza da yansıyacak seviyeye gelebilir. Nacizane önce kendinizle bir barışın sonra çocuğunuza yoğunlaşın. Hayat gerçekten çok kısa geçmişi bırakıp önünüze bakın.

Bence ciddi şekilde özgüven sorununuz ve obsesif kişiliğiniz var. Yardım almazsanız çocuğunuza da yansıyacak seviyeye gelebilir. Nacizane önce kendinizle bir barışın sonra çocuğunuza yoğunlaşın. Hayat gerçekten çok kısa geçmişi bırakıp önünüze bakın.
Ayrıca kaygı bozukluğum da var sanırım ben neden diğer insanlar gibi değilim

Gözlük, kaş, diş mi :110: göz dr gözden anlamamış o zaman. Bende bç ara sırf gözlük takmak istediğimden dolayı gidip yanlış okumuştum ama bana damla verdi, sende bişey yok dedi. Sağlam dile dolgu yapan kaç diş dr var, bence yoktur ya. Kaşların döküldü diye arasını niye açtın iyce. Kilo almışın bide. Bnde gözlükten rahtszsan çizdi gözünü, ihtiyacın yoksa çıkar gözlüğü, kaşlarını bi güzellik uzmanına git halleder, dişlerindr sıkıntı yok dolgu olmuş bitmiş, benim ağzımda normal diş kalmadı hep dolgu, kaplama. Hataların eskide kalmış, kilo ver. Kurtul dertlerine bea bende bişey var zannettm

Hatalarınız bunlarsa maşallahınız var mükemmelsiniz vallahi.
Fakat bu kadar küçük şeyleri dert ederek hayat kalitenizi düşürmek yerine bir uzmanla görüşerek bunları geride bırakmayı deneyin .

Gözlük, kaş, diş mi :110: göz dr gözden anlamamış o zaman. Bende bç ara sırf gözlük takmak istediğimden dolayı gidip yanlış okumuştum ama bana damla verdi, sende bişey yok dedi. Sağlam dile dolgu yapan kaç diş dr var, bence yoktur ya. Kaşların döküldü diye arasını niye açtın iyce. Kilo almışın bide. Bnde gözlükten rahtszsan çizdi gözünü, ihtiyacın yoksa çıkar gözlüğü, kaşlarını bi güzellik uzmanına git halleder, dişlerindr sıkıntı yok dolgu olmuş bitmiş, benim ağzımda normal diş kalmadı hep dolgu, kaplama. Hataların eskide kalmış, kilo ver. Kurtul dertlerine bea bende bişey var zannettm
☺️Diyete başladım 2 kilo vermişim Bi sorunum da kıyafet hiç kıyafetim yok bugün gittik yine alamadım kilomdan olmuyo

Back
X