Hatalı mıyım

Kızlar biraz kendinize değer verin. Cok kızıyorum boyle konuları okuyunca. Sonra kadına deger verilmiyor, sen kendini elin ayaklarının altında ezdirirsen kim deger verecek sana.
O kim oluyor da bu kadar hakaret edebiliyor, ve pes siz de sineye çekiyorsunuz. Daha cok yalvar daha cok ezil. Sevgiyi coook yanlis ogrenmissiniz...

sana güvenmiyor valla bırak derim tecrübeyle sabit bunlar düzelmiyor canım gerçekten bırak inanmayanı .seni çok yıpratır.kendine saygıı kaybetme sineye çekme küfürlerini ve de ne olur yalvarma !!! sonradan buna da pişman olursun .seni seven bu halinle sevsin .cinselliği bu kadar takıyo ya kendi çok mu temiz ? sen kendini anlatmak zorunda da değilsin anlatmışsın zaten yeterince

C
Ok tesekkur ederim haklisiniz gercekten artik kendime gelicem herseyin farkina vardim.

Yo
Yoo kendisinin temiz olmadigini kendi de soyluyor o degil bna guvenmeyip bide yeni hat telefon almis yakin kiz arkadasiyla beraber eski sevgilimle konusup birkac gun onada sormus o da olmadigini soylemis ama yine inanmiyor. Bide bi ara bnm teli istedi verdim pc ye takti silinmis olan ne varsa gecmiste arama msj fotograf vs eski sevgilimle olan onlari geri kurtardi ve hepsini inceledi bu kadarida pes ve igrenclikti bncce ama yinede devamm ettim

Ne biçim insana aşık olmuşsun. Eskiden olanlar onu neden ilgilendiriyor bir de yemin ettiğin halde inanmıyor.
O kim ki ya? Kimseye hayatını sorgulatacak kadar değer verme bence. Bu kişi sana hayati zehir eder. Sana saygisi yok basta. Guveni hic yok. Kendisi de açık açık soylemis zaten. Bir de küfür ediyor. O konuya hiç girmiyorum bile. Kendine bu kadar mı değer vermiyorsun? 5 vakit namaz kilabilecek kadar güçlüysen hakkını vermelisin! Sen bu kadar değersiz olamazsın.

Bu herifin nesine katlaniyorsun tatlim? Ask nedir ki, uc sene iliski yasadigin adamada asiktin sanirim, vazgecebildigine gore ondan, bundanda ayni sekilde vazgecersin. Kendini yorma, mutlu edebilecek bi tipe benzemiyo, madem oyle hayatini mesgulde etmesin. Ezilerek yasam surmek istiyorsan bu adamla, ozaman zaten kimse onunde durmaz.

Gercekten oyle cok tesekkur ederim artik kendimi toparlicam ben bu kadar degersiz olamam. Arkadasim da diyor senin kadar guzel fizigi manken gibi bi kiz ya su caddeye cikinca sana kac kisi bakiyor ve gozunu alamiyor bunlari gormuyosun senin kapina kopek olcak insanlar taniyorum diyordu ama yinede birakmiyodum simdi hepsi kafama dank ediyo

Bu ne yaaaaa. Ömrünü böyle bi adam icin mi heba ediceksin? Değer mi ya?
Cidden bi düşün?
Bırak naparsa yapsın. Hiç geri dönme. Yalvarma. Sakın.

Yok yok bu saatten snra kimse donderemez gelip o yalvarsa bile yilar snra olsun ama adam gibi biriyle olsun yeterki benim icin evlilik 1 kere olur

Bu ne yaaaaa. Ömrünü böyle bi adam icin mi heba ediceksin? Değer mi ya?
Cidden bi düşün?
Bırak naparsa yapsın. Hiç geri dönme. Yalvarma. Sakın.
O yalvarsada bu sefer ben geri donmicem artik bitti benim icin kendisi ne yaparsa yapsin en fazla 3 gun snra kendini biriyle yatakta bulur bu sekilde unutucak baska napcak ki kendisine zarar vercksede versin bna bir omur zarar vermesine izin vermicem

Ama bu bilincli olarak zarar vericegini soyluyor ama bilmiyorum ben onada soyledim sen en fazla 3 gun sonra kendini biriyle yatakta bulursun cubku gecmisi oyle hergun biriyle

Donmicem o da bi omurde bulamicak oyle istedigi gibi ve bigun huyundan dolayi kendinden nefret edip degisicek ama yas ilerlemis is bitmis olucak

sen iyimisin. bu manyakları çokmu arıyorsunuz ya. adam seni evden çıkarmıyor,3 aylık ilişkide demediği hakaret kalmıyor
ve siz hala devam edip etmemeyimi bize soruyorsunuz.
Allah size akıl vermiş. adamın manyaklığını görmüyormusunuz . kalbi rahatsızmışta. çokta tın. ne hali varsa görsün. defedin şu hıyarı

yav bir de basligina bak kardesim ya!
şaka yapiyorsun degil mi?
onun sana karsi butun terbiyesizliklerinde de bi hakli taraf buldun, sustun, iyice kudurdu dmi?
kim o ya, ciddi soruyorum, kim??
ve sen, bu kadar mi ona muhtac ve caresizsin?
Ona muhtac ve caresiz degilim tabiki de ama ben bi eli tutunca kolay kolay birakmak istemiyorum cabaliyorum degisir diye ama yok olmuyomus iste. Yoksa arkadaslarimda der senin kadar guzel ve fizigim manken gibi olsa neler vermezdim degerini bil herkes sana bakiyor ama sen kime bakiyorsun diye ama yeni yeni kafama vuruyor bu sozler

Dun olmasi gereken oldu yapmam gerekeni yaptim ve bitti ne hali varsa gorsun tek basina curuyup gitsin bu huylariyla ve karaktersizligiyle bence onun sadce kalbi degil ruhu da rahatsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…