- Konu Sahibi laylaylom12
-
Ok tesekkur ederim haklisiniz gercekten artik kendime gelicem herseyin farkina vardim.Kendinize bunu yapmayın. Sizi sürekli aşağılayan biriyle bir ömür geçirebilir misiniz? Diyelim barıştınız devam etti bu ilişki; kendisi söylemiş zaten ben sürekli bu yüzden kavga edeceğim diye, siz buna katlanabilir misiniz? SAYGI her şeyden önce gelir ve bu ilişkide saygı olmadığı size karşı tutumundan belli. Lütfen kendinize olan saygınızı yitirmeyin ve size karşı bu tür tutum sergilemesine izin vermeyin daha fazla. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yoo kendisinin temiz olmadigini kendi de soyluyor o degil bna guvenmeyip bide yeni hat telefon almis yakin kiz arkadasiyla beraber eski sevgilimle konusup birkac gun onada sormus o da olmadigini soylemis ama yine inanmiyor. Bide bi ara bnm teli istedi verdim pc ye takti silinmis olan ne varsa gecmiste arama msj fotograf vs eski sevgilimle olan onlari geri kurtardi ve hepsini inceledi bu kadarida pes ve igrenclikti bncce ama yinede devamm ettimsana güvenmiyor valla bırak derim tecrübeyle sabit bunlar düzelmiyor canım gerçekten bırak inanmayanı .seni çok yıpratır.kendine saygıı kaybetme sineye çekme küfürlerini ve de ne olur yalvarma !!! sonradan buna da pişman olursun .seni seven bu halinle sevsin .cinselliği bu kadar takıyo ya kendi çok mu temiz ? sen kendini anlatmak zorunda da değilsin anlatmışsın zaten yeterince
HatalıyımHatalısın.
Öyle gercekten benim babam bna bir kere bile sesini yukseltmedi o bni milletin icinde kac defa bagira bagira uzerime yurudu yine bisey demediminanamıyorum yaaaaa
analarınız babalarınız gözünüze bakmaya kıyamıyor elin adamları neler yapıyor ve siz izin veriyorsunuz yapmayııınnn
Gercekten oyle cok tesekkur ederim artik kendimi toparlicam ben bu kadar degersiz olamam. Arkadasim da diyor senin kadar guzel fizigi manken gibi bi kiz ya su caddeye cikinca sana kac kisi bakiyor ve gozunu alamiyor bunlari gormuyosun senin kapina kopek olcak insanlar taniyorum diyordu ama yinede birakmiyodum simdi hepsi kafama dank ediyoNe biçim insana aşık olmuşsun. Eskiden olanlar onu neden ilgilendiriyor bir de yemin ettiğin halde inanmıyor.
O kim ki ya? Kimseye hayatını sorgulatacak kadar değer verme bence. Bu kişi sana hayati zehir eder. Sana saygisi yok basta. Guveni hic yok. Kendisi de açık açık soylemis zaten. Bir de küfür ediyor. O konuya hiç girmiyorum bile. Kendine bu kadar mı değer vermiyorsun? 5 vakit namaz kilabilecek kadar güçlüysen hakkını vermelisin! Sen bu kadar değersiz olamazsın.
Yok yok bu saatten snra kimse donderemez gelip o yalvarsa bile yilar snra olsun ama adam gibi biriyle olsun yeterki benim icin evlilik 1 kere olurBu herifin nesine katlaniyorsun tatlim? Ask nedir ki, uc sene iliski yasadigin adamada asiktin sanirim, vazgecebildigine gore ondan, bundanda ayni sekilde vazgecersin. Kendini yorma, mutlu edebilecek bi tipe benzemiyo, madem oyle hayatini mesgulde etmesin. Ezilerek yasam surmek istiyorsan bu adamla, ozaman zaten kimse onunde durmaz.
O yalvarsada bu sefer ben geri donmicem artik bitti benim icin kendisi ne yaparsa yapsin en fazla 3 gun snra kendini biriyle yatakta bulur bu sekilde unutucak baska napcak ki kendisine zarar vercksede versin bna bir omur zarar vermesine izin vermicemBu ne yaaaaa. Ömrünü böyle bi adam icin mi heba ediceksin? Değer mi ya?
Cidden bi düşün?
Bırak naparsa yapsın. Hiç geri dönme. Yalvarma. Sakın.
Ama bu bilincli olarak zarar vericegini soyluyor ama bilmiyorum ben onada soyledim sen en fazla 3 gun sonra kendini biriyle yatakta bulursun cubku gecmisi oyle hergun biriyleay ayrıl gitsin ne çekiceksin onu ya bırak annesi babası uğraşsın. benim de lisede sevgilim vardı epilepsi hastasıydı ben de ondan ayrılmadan önce çok düşündüm acaba bişey olur mu diye, ayrıldıktan bi hafta sonra başkasını bulduben de vicdan azabımla kaldım
Donmicem o da bi omurde bulamicak oyle istedigi gibi ve bigun huyundan dolayi kendinden nefret edip degisicek ama yas ilerlemis is bitmis olucakKüfür,bağırma,sinirini kabul edersen mi dönecekmissin. Çok kalas gördüm bunun gibisini görmedim kusura bakma. O nasıl bi Özgüven öyle. Maşallah iyi kaldırmıssınız adamın totosunu. Eğer bu adama dönersen ömür boyu yaşayacaklarını haketmiş olursun
sen iyimisin. bu manyakları çokmu arıyorsunuz ya. adam seni evden çıkarmıyor,3 aylık ilişkide demediği hakaret kalmıyorMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Her zaman takip ediyorum bu formu severek bazen burda kendi hayatımdan örneklerle karşılaşıp nasıl ne yapmam gerektiğini sizlerden okuduklarımla düzenliyorum. Ama artık ben de sizlerden bi fikir almak istiyorum lütfen en kısa zamanda destek ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.;
Ben illkez ilk görüste aşk yaşadım ve oda aynı şeyleri hissetmiş. 3 ay oldu sevgiliyiz ama sevgili demeye bin şahit gerek. Çünkü benim ondan önce 3 yıllık bi iliskim oldu ve onu tamamen hayatimdan cikartmama ragmen surekli bana onunla ilgili sorular sordu ve soyledigim cevaplara inanmadi '3 yil boyunca nasil bisey yasamazsin ya sacma hic inandirici degil' dedi. Ben yapmadim dedim herseyin uzerine yemin ettim ama inanmadi hergun bu yuzden tartistik. En az 15 kere terketti gitti beni ben kopek gibi yalvardim sevdigim icin aşik oldugum icin. Gecenlerde yeni numarami bulmus eski erkek arkadasim aradi ve bende inatlasmadan bi daha aramamasini ve nisanlandigimi soyledim onun buna inanip da anlamasi uzun surdu cunku donmesin diye yalan soyledigime inaniyodu bi sekilde inandirdim ve bidaha aramadi.. daha sonra sevgilim bunu ogrendigi ve bana o konusmalarda baska bisey oldugunu onunla bulustugumu yada onunla sex muhabbeti kurabilcegimi falan iddia etti. Cunku uzun sure konusmusum. Neyse yapmadigim birsey yuzunden beni suclayip resmen benim karakterime hakaretler savurdu. Hergun bu konuyu aciyo ve tartisiyoruz. Ayni zamanda vodafonedan benim numarami takip ediyo arayan aranan internet mesaj ne varsa. Telefonumu da takip ediyor. Hic bisey olmamasina ragmen bana inanmiyo ki bn 5 vakit namazimi kilip dinime inancima hakim birisiyimdir. Allahtan korkarim. Buna ragmen guvensiz sinirli, asabi, soguk, bana her zaman sktr gt der gider, kufur eder, surekli kisitlar, disari cikarmaz bile bende sozunden cikmam yine ayni guvensiz. Bugunde artik yeter dedim. Bana babam bi kere bile bagrmadi sen onunla konustum diye gelecegimizi mahvediyosun hatali oldugumu biliyorum belki hic konusmamaliydim ama inat etmesini istemedim duzgunce anlattim ve atlattim artik onu dedim bak bidahada rahatsiz etmedi ama sen yinede bana boyle davraniyosun ben bu kadar buyuk hic bisey yapmadim sen hep gittin ve ben hep ayaklarina kapandim ama artik yeter bana yakistirdigin o hakareti ben kaldiramiyorum dedim. Ve artik gidiceksen durdurmicam dedim o da bidaha donersem ... dedi ve gitti donmedi normalde hemen donerdi. Aradim ve bana diyorki eger eskisi gibi herseyi alttan alip kufurlerimi sinirimi kaldirabilceksen gel ama kaldiramicaksan gelme cunku ben bi omur bunun yuzunden senle kavga edicem unutmicam dedi. Ve sevgilimin kalp hastaligi var benleyken hep sinir stres yaptigi icin rahatsizligi ilerliyo hizla kotu oluyo benden ayrilirsa da daha kotu olcagini soyluyor ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi alabilirmiyim simdiden cok tesekkur ederim..
Ona muhtac ve caresiz degilim tabiki de ama ben bi eli tutunca kolay kolay birakmak istemiyorum cabaliyorum degisir diye ama yok olmuyomus iste. Yoksa arkadaslarimda der senin kadar guzel ve fizigim manken gibi olsa neler vermezdim degerini bil herkes sana bakiyor ama sen kime bakiyorsun diye ama yeni yeni kafama vuruyor bu sozleryav bir de basligina bak kardesim ya!
şaka yapiyorsun degil mi?
onun sana karsi butun terbiyesizliklerinde de bi hakli taraf buldun, sustun, iyice kudurdu dmi?
kim o ya, ciddi soruyorum, kim??
ve sen, bu kadar mi ona muhtac ve caresizsin?
Dun olmasi gereken oldu yapmam gerekeni yaptim ve bitti ne hali varsa gorsun tek basina curuyup gitsin bu huylariyla ve karaktersizligiyle bence onun sadce kalbi degil ruhu da rahatsizsen iyimisin. bu manyakları çokmu arıyorsunuz ya. adam seni evden çıkarmıyor,3 aylık ilişkide demediği hakaret kalmıyor
ve siz hala devam edip etmemeyimi bize soruyorsunuz.
Allah size akıl vermiş. adamın manyaklığını görmüyormusunuz . kalbi rahatsızmışta. çokta tın. ne hali varsa görsün. defedin şu hıyarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?