Hatalı mıyım

Tesekkur ederim haklisin

En fazla dune kadar gelebilirmisim ve dun de bitti iste gelecek olmaz boyle biriyle kendisi ne yaparsa yapsin artik

Bu adamın sana aşık olmadığı kesin. Seni kaybetmekten de korkmuyor. Beni böyle kabul edeceksen gel diyor, kendini düzeltme gibi bir çabası yok. Sen yol yakınken buna yol ver. Adama pek benzemiyor doğrusu
Dun butun yollar onun oldu istedigi yerden istedigi hizla gitti ve ben arkama bile bakmadim

sakin kararindan donme canim,bak burda hepimiz ayni seyi diyouz,senin mutlu olman icin. kimse bulunmaz hint kumasi degil

Yaptim dun gece 3 artiya en az 15 eksii ve bitti

sakin kararindan donme canim,bak burda hepimiz ayni seyi diyouz,senin mutlu olman icin. kimse bulunmaz hint kumasi degil
Tesekkur ederim gercekten donmicem arkadaslari zorluyo beni ikna etmeye calisiyolar ama donmicem dedim benim kafamda bittiyse artik bitmistir diye de kesin bi mesaj yolladim arkadaslariyla kesin iletirler bide hala diyomuski bugun cikicaksa karsima ciksin cikmicaksa bidaha hic cikmasin

Tesekkur ederim haklisin
Ayrılmaya karar verdin sanırım, tebrik ederim. Umarım bundan sonra karşına zihnen daha sağlıklı bir insan çıkar. Sen sen ol asla kendini ezdirme. Şu hayat bir kez geliyorsun. Neden zehir edesin? Aşk meşk diye asla kanma. Seviyesizlik işin içine girdi mi ne aşk kalır ne bir şey...
Düşün ki, aklı başında, saygılı, sakin bir adamla huzur içinde yaşayacağın bir hayat.. Derdin yok tasan yok, keyfinize bakıyor hayatınızı yaşıyorsunuz.
Bir de bu adamı düşün. Küfürler, hakaretler kavgalar.. Emin ol bu adam evlendikten sonra seni döverdi de... Dayak yedikten sonra yediğin yemeğin tadı mı olur?

Artik gercekten bi yeri yok ne hali varsa gorsun bana cektirdiklerinin bin katini ceksin o kadar haksiz yere olmayan seyler yuzunden beni suclayip assagiladi

Aynen oyle artik hastalanmis da kalbi agriyomus banane 3 ay boyunca olmayan seyleri kurgulayip da bosa stres yapti benim bi sucum yok kendi kendini hasta ediyor ben napayim artik bensiz de hasta etsin kendini umrum dışı.

Yarısından sonra okumadım durum belli. Güvenmeyen asağılayan sıkan... biriyle ne gelecek düsünüyorsun... ki.
Sakın ha hayatını mehvetme bununla...

Bakiyorum artim kimseyi de takmiyorum isterlerse 3 aya karsilik 3 yil karsima cikip da geri don desin butun arkadaslari bananee

Haklisin gercekten tesekkur ederim bende bunlari artik dusunup gordugum icin kesinlikle son noktayi koydum ve bitti gitain kime hayatini zehir ediyosa etsin

anlattığın adamda eşimi gördüm biran eski eşimi yani bu modeller değişmiyor sürekli şüphe sürekli aşağılama sürekli hakaret sen seviyorum diye alttan aldıkça onun istekleri daha da artacak emin ol.. bi süre sonra sadece beni sev hayatında sadece ben olayım demeye başlayıp sıradan arkadaşlarınla da görüşmelerine karışacak buda yetmeyecek sana akıl veriyorlar diye ailenle görüşmelerine de engel olmak isteyecek ben evlendikten sonra tanıdım gördüm çünkü 2 ay içinde evlendik ama sen bence yol yakınken kaç kurtar kendini..

Cok uzuldum keske seninde benim gibi tanima gorme firsatin olsaymis ben kaciyorum ve insallah kurtulucam cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…