- 21 Aralık 2014
- 68
- 16
- 13
- 32
- Konu Sahibi laylaylom12
-
Tesekkur ederim haklisinNe yapmalıyım demişsin bir de. Hakaret, küfür yüzünden millet kocasını, çocuklarının babasını boşuyor. Sen gelmiş ne yapmalıyım diyorsun. Ne oluyor da sizin gibiler böylesine kaybedebiliyor kendine olan saygısını, bilemiyorum... Eğitim şart.
En fazla dune kadar gelebilirmisim ve dun de bitti iste gelecek olmaz boyle biriyle kendisi ne yaparsa yapsin artikresmen duygu sömürü yapıyor. bu sözlere katlanıyor musunuz gerçekten. öncelikle şunu bilin bu sevgi değil. sevgi böyle olmaz. hayatınız boyunca size güvenmeyen sürekli geçmişinizi yüzünüze vuran biriyle nereye kadar gidebilirsiniz ki.
Dun butun yollar onun oldu istedigi yerden istedigi hizla gitti ve ben arkama bile bakmadimBu adamın sana aşık olmadığı kesin. Seni kaybetmekten de korkmuyor. Beni böyle kabul edeceksen gel diyor, kendini düzeltme gibi bir çabası yok. Sen yol yakınken buna yol ver. Adama pek benzemiyor doğrusu
Yaptim dun gece 3 artiya en az 15 eksii ve bittiBak her iddaasina gidiyorum, bu adam geçmişte seni yapmakla suçladığı şeylerin alasini yapmış biri. Ve seven adam eğer ki gerçekten seviyorsa, ne geçmişe ne de başka biseye bakar, hata arar. Sanki kendisi melaike te Allah'ım.
Ondan kurtul, seni dipsiz bir kuyuya sürüklüyor. Sen gormuyorsun, kurtul bir an önce o dipsiz kuyudan. Artilarini eksilerini yaz bir kağıda, artılar daha fazlaysa gel bir daha konuşalım
Tesekkur ederim gercekten donmicem arkadaslari zorluyo beni ikna etmeye calisiyolar ama donmicem dedim benim kafamda bittiyse artik bitmistir diye de kesin bi mesaj yolladim arkadaslariyla kesin iletirler bide hala diyomuski bugun cikicaksa karsima ciksin cikmicaksa bidaha hic cikmasinsakin kararindan donme canim,bak burda hepimiz ayni seyi diyouz,senin mutlu olman icin. kimse bulunmaz hint kumasi degil
Bitti artik bundan snra kendime vermedigim degeri vericem ve hakedene hakettigi gibi davranicamO zaman değişik bir ruh hastasiyla karşı karsiyayiz. Seni de ruh hastası yapmaya çalışıyor konu sahibi arkadaşım, yapılcak şey belli boşa zaman geçirme.
Ayrılmaya karar verdin sanırım, tebrik ederim. Umarım bundan sonra karşına zihnen daha sağlıklı bir insan çıkar. Sen sen ol asla kendini ezdirme. Şu hayat bir kez geliyorsun. Neden zehir edesin? Aşk meşk diye asla kanma. Seviyesizlik işin içine girdi mi ne aşk kalır ne bir şey...Tesekkur ederim haklisin
Artik gercekten bi yeri yok ne hali varsa gorsun bana cektirdiklerinin bin katini ceksin o kadar haksiz yere olmayan seyler yuzunden beni suclayip assagiladikalp hastasi diyorsun da, Allah sifa versin, onu hasta eden sen degilsin, bu bir..
ikincisi, bu adam seni Allah korusun, sinir ve akil hastasi eder, ne bicim insan..
senin onur ve haysiyetini rencide etmeye calisan bu saygisiza hayatinda yer olmamali..
Aynen oyle artik hastalanmis da kalbi agriyomus banane 3 ay boyunca olmayan seyleri kurgulayip da bosa stres yapti benim bi sucum yok kendi kendini hasta ediyor ben napayim artik bensiz de hasta etsin kendini umrum dışı.cnm ona bişi kaanıtlamak zorunda degılsın.. sana ınanıoyrsa guvenıyorsa yanında olur.. ınanmıorsa kendı yoluna gitsin bence . madem hastalıgı var bukadar aksıyona hıc gerek yok.. ayrılıorsanızda bı muddet kafaya takar ama zaman ehrseyın ılacı
Bakiyorum artim kimseyi de takmiyorum isterlerse 3 aya karsilik 3 yil karsima cikip da geri don desin butun arkadaslari bananeeSana her seferinde kufur eden ve ayrildiktan sonra bile eger ki kufurlerimi cekeceksen gel diyen birinin sana nasil asik oldugunu dusunursun. Ya da nasil barissam mi acaba tereddutunde kalabilirsin. Tamamiyle baglantini kopar ve onune bak bu hayat insanin karsisina neler cikartiyor neler. Bence onun kalpten cok kisilik problemleri var. Kendi hayatina bak hemde hemen!
Etmicem tesekkur ederim :)Yarısından sonra okumadım durum belli. Güvenmeyen asağılayan sıkan... biriyle ne gelecek düsünüyorsun... ki.
Sakın ha hayatını mehvetme bununla...
Haklisin gercekten tesekkur ederim bende bunlari artik dusunup gordugum icin kesinlikle son noktayi koydum ve bitti gitain kime hayatini zehir ediyosa etsinAyrılmaya karar verdin sanırım, tebrik ederim. Umarım bundan sonra karşına zihnen daha sağlıklı bir insan çıkar. Sen sen ol asla kendini ezdirme. Şu hayat bir kez geliyorsun. Neden zehir edesin? Aşk meşk diye asla kanma. Seviyesizlik işin içine girdi mi ne aşk kalır ne bir şey...
Düşün ki, aklı başında, saygılı, sakin bir adamla huzur içinde yaşayacağın bir hayat.. Derdin yok tasan yok, keyfinize bakıyor hayatınızı yaşıyorsunuz.
Bir de bu adamı düşün. Küfürler, hakaretler kavgalar.. Emin ol bu adam evlendikten sonra seni döverdi de... Dayak yedikten sonra yediğin yemeğin tadı mı olur?
Hopasinanay ona gore sevilmelerr :))laylay lom galiba sevgiline göre sevmeler
tamam, anlamissin, insaallah bu kararliligin devam eder..Artik gercekten bi yeri yok ne hali varsa gorsun bana cektirdiklerinin bin katini ceksin o kadar haksiz yere olmayan seyler yuzunden beni suclayip assagiladi
Cok uzuldum keske seninde benim gibi tanima gorme firsatin olsaymis ben kaciyorum ve insallah kurtulucam cok tesekkur ederimanlattığın adamda eşimi gördüm biran eski eşimi yani bu modeller değişmiyor sürekli şüphe sürekli aşağılama sürekli hakaret sen seviyorum diye alttan aldıkça onun istekleri daha da artacak emin ol.. bi süre sonra sadece beni sev hayatında sadece ben olayım demeye başlayıp sıradan arkadaşlarınla da görüşmelerine karışacak buda yetmeyecek sana akıl veriyorlar diye ailenle görüşmelerine de engel olmak isteyecek ben evlendikten sonra tanıdım gördüm çünkü 2 ay içinde evlendik ama sen bence yol yakınken kaç kurtar kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?