- Konu Sahibi laylaylom12
-
başlık gerçekten ilginç. bunlara karşın hatalımıyım diye nasıl soruluryav bir de basligina bak kardesim ya!
şaka yapiyorsun degil mi?
onun sana karsi butun terbiyesizliklerinde de bi hakli taraf buldun, sustun, iyice kudurdu dmi?
kim o ya, ciddi soruyorum, kim??
ve sen, bu kadar mi ona muhtac ve caresizsin?
Dun ayrildim ve bi daha donmemAyrıl.
Hataliyim gercekten gereginden fazla deger verdimbaşlık gerçekten ilginç. bunlara kjarşın hatalımıyım diye nasıl sorulur
aynen. neyse bundan sonra bir birey olduğunu,insan olduğunu,elalemin herifi için bu iğrençliklere katlanmayacağını anlamana sevindimHataliyim gercekten gereginden fazla deger verdim
Yo
Yoo kendisinin temiz olmadigini kendi de soyluyor o degil bna guvenmeyip bide yeni hat telefon almis yakin kiz arkadasiyla beraber eski sevgilimle konusup birkac gun onada sormus o da olmadigini soylemis ama yine inanmiyor. Bide bi ara bnm teli istedi verdim pc ye takti silinmis olan ne varsa gecmiste arama msj fotograf vs eski sevgilimle olan onlari geri kurtardi ve hepsini inceledi bu kadarida pes ve igrenclikti bncce ama yinede devamm ettim
ohaaadooooo.....Yo
Yoo kendisinin temiz olmadigini kendi de soyluyor o degil bna guvenmeyip bide yeni hat telefon almis yakin kiz arkadasiyla beraber eski sevgilimle konusup birkac gun onada sormus o da olmadigini soylemis ama yine inanmiyor. Bide bi ara bnm teli istedi verdim pc ye takti silinmis olan ne varsa gecmiste arama msj fotograf vs eski sevgilimle olan onlari geri kurtardi ve hepsini inceledi bu kadarida pes ve igrenclikti bncce ama yinede devamm ettim
bj saatten sonra yapmam ben bi dus alirim makyajimi yapar toparlanirim peki o ? O nasil huylarindan arinicak da temizlenicek ve hayata donucek?akilli ve kibar bi kiza benziyosun da, su soru olmadi be kardesim, ne demek ne yapayim? tabiki cikar hayatindan.. kim ki o, sana hakaret edebiliyo, sen omur boyu ona laf mi anlatacaksin, veya neyi kanitlayacaksin? takintili bi psiko iste anlasilan.. lutfen, cok rica ediyorum, au acitelere inanma ve hayatini rezil etme..
ay hergün biriyle ama senin sevgilinle geçmişini sorguluyor. adamın neyini tutsan falsoAma bu bilincli olarak zarar vericegini soyluyor ama bilmiyorum ben onada soyledim sen en fazla 3 gun sonra kendini biriyle yatakta bulursun cubku gecmisi oyle hergun biriyle
Bende artik oyle dusunuyorum anneme anlattim annemde bu piskopat diyo sakin bidaha donme diyo birak kalbinden olcekse olsun sen hasta yapmadin ya onu diyo zaten hastaydiohaaadooooo.....bunu okumamıştım. bu akıl hastası.
geberirse gebersin. kendini akrep gibi soksun. boşver. kurtulduğunada şükretBende artik oyle dusunuyorum anneme anlattim annemde bu piskopat diyo sakin bidaha donme diyo birak kalbinden olcekse olsun sen hasta yapmadin ya onu diyo zaten hastaydi
Benleyken biriyle olmadi onu gectim en yakin arkadaslarini bile sildi ben varim diye ve erkek arkadaslarina bile zaman ayrmiyodu artik benimle konusabilmek icin ama yinede neden boyleydi madem o kadar deger veriyodu anlayamadimay hergün biriyle ama senin sevgilinle geçmişini sorguluyor. adamın neyini tutsan falso
Şukurler olsun ozamangeberirse gebersin. kendini akrep gibi soksun. boşver. kurtulduğunada şükret
zaten senleyken demedim. geçmişini dedimBenleyken biriyle olmadi onu gectim en yakin arkadaslarini bile sildi ben varim diye ve erkek arkadaslarina bile zaman ayrmiyodu artik benimle konusabilmek icin ama yinede neden boyleydi madem o kadar deger veriyodu anlayamadim
Kurtuldum diye dusunuyorum ama tabi uc bes gun snra onumu kesmezseAdam ağır deli bence. Psikopat ya neler diyor neler yapıyor sana sende bunlara katlanıyorsun altı üstü 3 aylık biri. Bence bu adamdan kurtulmaya bak evlenince döverde bu
ne demek kesmek. polise şikayet edersin.Kurtuldum diye dusunuyorum ama tabi uc bes gun snra onumu kesmezse
Anladim yanls anlamisim kusura bakma nolur kafam yerinde degil pekzaten senleyken demedim. geçmişini dedim
Adam psikopat cikti napcagi belli olmaz gelmemesi daha iyi yoksa kalbini tekrar kiricam tekrar aci cekicekne demek kesmek. polise şikayet edersin.
Bende oyle dusunuyorum bana dedki 'ben butun iliskilerimde bunlari bunlari yasadim yattim kalktim ayni evde yasadik biriyle 4 sene onlada yattim kalktim hergun falan fistik ben bunlari anlattim sana benim alnim ak ama sen anlatmiyosun'diyor bende 'yasamadigim seyi yasamis gibi kurgulayip da sana anlatmami bekliyosun ya yasamadim dedikce bana ayni seyleri soyluyosun asil benim alnim ak' deyince kuduruyoducanım şaşkınlıkla okudum özgüveni eksik onun bu kadarına da pes harbi.ne güzel bunların farkındasın kendi yolunu çiz derim .gün doğmadan neler doğar canım sana saygı duyan seven en önemlisi sana güvenen birini bulursun .kendi demekki iyi şeyler yapmamışki senden bu kadar şüpheci
Anladim anladim sayenizde gozlerim ve beynim acildi cok tesekkur ederimaynen. neyse bundan sonra bir birey olduğunu,insan olduğunu,elalemin herifi için bu iğrençliklere katlanmayacağını anlamana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?