- 13 Kasım 2014
- 316
- 101
- 48
- Konu Sahibi laylaylom12
-
Bende oyle dusunuyorum bana dedki 'ben butun iliskilerimde bunlari bunlari yasadim yattim kalktim ayni evde yasadik biriyle 4 sene onlada yattim kalktim hergun falan fistik ben bunlari anlattim sana benim alnim ak ama sen anlatmiyosun'diyor bende 'yasamadigim seyi yasamis gibi kurgulayip da sana anlatmami bekliyosun ya yasamadim dedikce bana ayni seyleri soyluyosun asil benim alnim ak' deyince kuduruyodu
bu saatten sonra kendi degerimi bilicem tesekkur ederimKızlar biraz kendinize değer verin. Cok kızıyorum boyle konuları okuyunca. Sonra kadına deger verilmiyor, sen kendini elin ayaklarının altında ezdirirsen kim deger verecek sana.
O kim oluyor da bu kadar hakaret edebiliyor, ve pes siz de sineye çekiyorsunuz. Daha cok yalvar daha cok ezil. Sevgiyi coook yanlis ogrenmissiniz...
En güzel olabilecek şu gunlerini kimse için heba etmemelisin. Belki ilerde bu günlerini mumla aratacak şeyler yaşayacaksın. Bu günlerin bari güzel olsun. Umarım anliyorsundur. Saçma sapan insanlar için seviyorum deyip de, şu günlerine yazık etme.Gercekten oyle cok tesekkur ederim artik kendimi toparlicam ben bu kadar degersiz olamam. Arkadasim da diyor senin kadar guzel fizigi manken gibi bi kiz ya su caddeye cikinca sana kac kisi bakiyor ve gozunu alamiyor bunlari gormuyosun senin kapina kopek olcak insanlar taniyorum diyordu ama yinede birakmiyodum simdi hepsi kafama dank ediyo
Anliyorum tesekkur ederim cok dogru soyluyorsunuz allaha sukurler olsun hayirsiz olcagini dusundugum insandan kurtuldum umarim bir daha cikmaz yolumaEn güzel olabilecek şu gunlerini kimse için heba etmemelisin. Belki ilerde bu günlerini mumla aratacak şeyler yaşayacaksın. Bu günlerin bari güzel olsun. Umarım anliyorsundur. Saçma sapan insanlar için seviyorum deyip de, şu günlerine yazık etme.
Allah yolunu açık etsin.Anliyorum tesekkur ederim cok dogru soyluyorsunuz allaha sukurler olsun hayirsiz olcagini dusundugum insandan kurtuldum umarim bir daha cikmaz yoluma
Atlatirim en kisa zamanda. Rabbime siginip hayirlisi dedikten sonra atlatmak kolay olur bir de sizin sayenizde cok tesekkur ederim allah razi olsunyok yok gerçekten kurtulduğuna şükret canım yani evlenip daha büyük sorunlar yaşayabilirdin ki bu adamdan her şey beklenir çocuğunuz olsa bu benden değil bile der eminim .iyi ki şimdi biten bitmiş konuşmak istediğinde yaz bana dinlerim bu zamanları atlatacaksın inş
Allah razi olsun sizinde. Cok tesekkur ederimAllah yolunu açık etsin.
yapmış zaten. demişte. her gün hemde.Bak her iddaasina gidiyorum, bu adam geçmişte seni yapmakla suçladığı şeylerin alasini yapmış biri. Ve seven adam eğer ki gerçekten seviyorsa, ne geçmişe ne de başka biseye bakar, hata arar. Sanki kendisi melaike te Allah'ım.
Ondan kurtul, seni dipsiz bir kuyuya sürüklüyor. Sen gormuyorsun, kurtul bir an önce o dipsiz kuyudan. Artilarini eksilerini yaz bir kağıda, artılar daha fazlaysa gel bir daha konuşalım
O zaman değişik bir ruh hastasiyla karşı karsiyayiz. Seni de ruh hastası yapmaya çalışıyor konu sahibi arkadaşım, yapılcak şey belli boşa zaman geçirme.yapmış zaten. demişte. her gün hemde.
kalp hastasi diyorsun da, Allah sifa versin, onu hasta eden sen degilsin, bu bir..bj saatten sonra yapmam ben bi dus alirim makyajimi yapar toparlanirim peki o ? O nasil huylarindan arinicak da temizlenicek ve hayata donucek?
Sadce onla bunla yatar yatar yatar snra topraga.
Ne yapmalıyım demişsin bir de. Hakaret, küfür yüzünden millet kocasını, çocuklarının babasını boşuyor. Sen gelmiş ne yapmalıyım diyorsun. Ne oluyor da sizin gibiler böylesine kaybedebiliyor kendine olan saygısını, bilemiyorum... Eğitim şart.Aradim ve bana diyorki eger eskisi gibi herseyi alttan alip kufurlerimi sinirimi kaldirabilceksen gel ama kaldiramicaksan gelme cunku ben bi omur bunun yuzunden senle kavga edicem unutmicam dedi
AYnen oyle ne yazikki yaptim bi salaklik simdide arkadaslari ariyo baska sehirden bana son noktayi koyma sana bi sans verdi bugun cikicaksan cikicakmissin karsisina cikmicaksan cikmicakmissin demek icin bende ne demek bu ya dedim tabiki de cikmicam hayatina baksin o dedim benim icin artik bitti son nokta bu dedim kapattim telefonuBu neee yaaa neden siz onun küfürlerini duymamazlıktan gelesiniz ki? Hastalığını da bahane etmiş. Aman uzak durun ya hiç rahat duracağa benzemiyor vallahi. Hem size de inanmıyor, illa herkes her çıktığıyla bir şeyler yaşamak zorunda mı?Benim de tek bir şeyler yaşadığım şuan ki sevdiğim başkasının elini bile tutmadım desem yeri. İnsan güvenemez herkese öyle
:) ne atar yaptin ama yaaa tamam yapmiyorum bisey canim arkadaslari da aradi daha hic tanimadigim sehir disindan hepsi gecicek diyo ama ben bitti diyorum ben son noktayi koydum o keyfine baksn bu saatten sonra dedim ve telefonu kapattim ne yaparsa yapsin artik ben donmemBisey olmaz korkmayin, resmen duygu sömürüsü yapiyor... Hazir kurtulmusken hic arkaniza bakmayin... Bi ömür gecermi allah askina böyle biriyle? Bide acik acik diyor, pes dogrusu, alttan alirsan gel diye, nekadar piskin... Bosverin yaaa, kendiniz diyorsunuz babam bana böyle davranmadi diye, elin adamina neden müsade ediyorsunuz? Vallah bazen sizin gibilere oh olsun diyorum, kendi kendinizi ezdiriyorsunuz, nicin? Askmis! Aski batsin, böyle askmi olur? Iskence cekmeyimi seviyorsunuz? Iyi devam edin o zaman yazik adam hastalanir falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?