Hatalı mıyım?

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Kızlar iyi akşamlar, bir şey sormak istiyorum.

Ailecek görüştüğümüz, eşimin yakın arkadaşlarından birinin amcası vefat etti.
Eşim bir saat sonra hemen gidelim vs dedi.
Bende hastane, cenaze evi gibi ortamlarda çok fazla kalamıyorum.
Nasıl anlatayım, içim almıyor yani rahatsız oluyorum uykularımı bile etkiliyor.
Eşime dedim ki istersen sen git. Ben yukarda anlattığım sebeplerden dolayı içine bir saat evvel ölüm ateşi düşmüş bir eve hemen girmek istemedim.
Biraz soğusun feryat figan dinsin ailecek taziyeye gideriz dedim.

Eşim çok büyük tepki gösterdi.
Ama inanın psikolojik olarak kötü oluyorum. Sadece o büyük şok, ağlamalar, feryat figan bitsin öyle gideriz demek istemiştim.

Sizce hata mı ettim?

Yani ben de cok kotu oluyorum o ortamlarda ama eger yakın bir aileyse bu zor gününde gidip destek olmak gerekiyor. Insan o zamanlar güç arıyor kendine.

benim ailemden gördüğüm kırk el yabancı da olsa gidilir cnm destek olmak amaçlı

Yani ben de cok kotu oluyorum o ortamlarda ama eger yakın bir aileyse bu zor gününde gidip destek olmak gerekiyor. Insan o zamanlar güç arıyor kendine.
Eşimin çok yakın arkadaşı ama biz sevgili olduktan bir süre sonra görüşmeye başladık. Yani bende isterm ama dediğim gibi içim sıkılıyor

Etkileniyorsaniz esinizin anlayis gostermesi lazim bence

Ailecek görüşüyoruz bende o kadınla samimiyim diye hemen gitmem gerekmiş

Yani siz etkileniyorsaniz esiniz anlayış gostermeliydi. Erkekleri anlamak çok zor ya her konuda

Eşimin çok yakın arkadaşı ama biz sevgili olduktan bir süre sonra görüşmeye başladık. Yani bende isterm ama dediğim gibi içim sıkılıyor

Yani allah korusun cok yakın cevrenizden birine olsa boyle bişey dişinizi sıkıp gidersiniz. Bence madem görüşüyorsunuz gitmelisiniz. Dunya hali bu belli olmuyor yarın ne olacaģı. Yapın bir kap yemek götürün cenaze evine. Madem etkileniyorsunuz esinizden rica edersiniz cok durmazsınız.

Haklısınız. Ama gidince inanın boğazım düğümleniyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Teselli deseniz onu da edemiyorum. Yani karmakarışık bir durum.

Hayır hatalı değilsin.Eşin niye böyle tepki verdi araştırılası

Hayır hatalı değilsin.Eşin niye böyle tepki verdi araştırılası
Ona göre hemen gidilmesi gerekmiş. Ben ailemden böyle şeyler görmemişim bilmiyormuşum.
Anlattığım sebeplerin hiç biri onun umurunda değil.
Ailemden görmemişim bilmiyormuşum bunu söylüyor.

öyle feryat figan hiç duramam, anksiyete geçiririm valla. şahsen bende biraz zaman geçmesini beklerdim.
Yani birinci dereceden akrabam olsa katlanırdım ancak öyle söyleyeyim. Hastalık ölüm vs beni çok etkiliyor. Ananem uzun süre yoğun bakımda kaldı onun yanına bile giremedim görmeye. Ölünce de mezarına gidememiştim.

Ona göre hemen gidilmesi gerekmiş. Ben ailemden böyle şeyler görmemişim bilmiyormuşum.
Anlattığım sebeplerin hiç biri onun umurunda değil.
Ailemden görmemişim bilmiyormuşum bunu söylüyor.
e tamam o zaman,aileden görmedin bilmiyorsun.nolacamış.kendi gitsin,ben de daralırım öyle yerlerde napıcamı bilemem.bu kocalar ne garip yaratıklar aile de aile başka bildikleri bişey yok,ya ona sığınırlar ya oradan vurmaya çalışırlar

Ki kendi annesi de yakından tanıyor ölenin ailesini vs bana kalk gidelim demedi. Yarın akşam gideriz taziyeye dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…