Ailecek görüşüyoruz bende o kadınla samimiyim diye hemen gitmem gerekmişYakın akraba değil bişey değil zank diye gitmenin alemi yok. . Esin arkadaşına tek de destek verebilir.
Biliyor ama ne olursa olsun gitmem gerektiğini düşünüyor. Yani onın için bir önemi yokBence hatalı değilsin. Sonuçta nedenini biliyor
Eşimin çok yakın arkadaşı ama biz sevgili olduktan bir süre sonra görüşmeye başladık. Yani bende isterm ama dediğim gibi içim sıkılıyorYani ben de cok kotu oluyorum o ortamlarda ama eger yakın bir aileyse bu zor gününde gidip destek olmak gerekiyor. Insan o zamanlar güç arıyor kendine.
Bilemiyorum. Eşimin verdiği tepki çok büyüktübenim ailemden gördüğüm kırk el yabancı da olsa gidilir cnm destek olmak amaçlı
Bende öyle bir beklenti içindeydim ama malesef. Ki benim 1 hafta evvel annemin amcası öldü. Ona bile gidemedim.Etkileniyorsaniz esinizin anlayis gostermesi lazim bence
Ailecek görüşüyoruz bende o kadınla samimiyim diye hemen gitmem gerekmiş
Eşimin çok yakın arkadaşı ama biz sevgili olduktan bir süre sonra görüşmeye başladık. Yani bende isterm ama dediğim gibi içim sıkılıyor
Haklısınız. Ama gidince inanın boğazım düğümleniyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Teselli deseniz onu da edemiyorum. Yani karmakarışık bir durum.Yani allah korusun cok yakın cevrenizden birine olsa boyle bişey dişinizi sıkıp gidersiniz. Bence madem görüşüyorsunuz gitmelisiniz. Dunya hali bu belli olmuyor yarın ne olacaģı. Yapın bir kap yemek götürün cenaze evine. Madem etkileniyorsunuz esinizden rica edersiniz cok durmazsınız.
Ona göre hemen gidilmesi gerekmiş. Ben ailemden böyle şeyler görmemişim bilmiyormuşum.Hayır hatalı değilsin.Eşin niye böyle tepki verdi araştırılası
Yani birinci dereceden akrabam olsa katlanırdım ancak öyle söyleyeyim. Hastalık ölüm vs beni çok etkiliyor. Ananem uzun süre yoğun bakımda kaldı onun yanına bile giremedim görmeye. Ölünce de mezarına gidememiştim.öyle feryat figan hiç duramam, anksiyete geçiririm valla. şahsen bende biraz zaman geçmesini beklerdim.
e tamam o zaman,aileden görmedin bilmiyorsun.nolacamış.kendi gitsin,ben de daralırım öyle yerlerde napıcamı bilemem.bu kocalar ne garip yaratıklar aile de aile başka bildikleri bişey yok,ya ona sığınırlar ya oradan vurmaya çalışırlarOna göre hemen gidilmesi gerekmiş. Ben ailemden böyle şeyler görmemişim bilmiyormuşum.
Anlattığım sebeplerin hiç biri onun umurunda değil.
Ailemden görmemişim bilmiyormuşum bunu söylüyor.
Ki kendi annesi de yakından tanıyor ölenin ailesini vs bana kalk gidelim demedi. Yarın akşam gideriz taziyeye dedi.e tamam o zaman,aileden görmedin bilmiyorsun.nolacamış.kendi gitsin,ben de daralırım öyle yerlerde napıcamı bilemem.bu kocalar ne garip yaratıklar aile de aile başka bildikleri bişey yok,ya ona sığınırlar ya oradan vurmaya çalışırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?