Hatalı mıyım?

Bence şu an onların kalabalığı çoktur.
Yakın akraba olsa tamam hemen gitmek lazım ama bu durumda ertesi güne ertelenebilir.
Ben de çok etkilenirim ama kötü günlerde de bulunmak icap ediyor.

Bence şu an onların kalabalığı çoktur.
Yakın akraba olsa tamam hemen gitmek lazım ama bu durumda ertesi güne ertelenebilir.
Ben de çok etkilenirim ama kötü günlerde de bulunmak icap ediyor.
Hiç gitmeyelim banane demedim ki. Mesela saat 8 civarı gitti hala gelmedi. Buna ne demeli?

Şu an gitseniz eminim gözleri sizi görmeyecektir bile. Zaten çok kalabalıktır çok mantıklı aslında söyledikleriniz. Çok fazla tepki göstermiş.

ailecek gorusuyosaniz esinizle beraber gitmeniz iyi olacakti tabiki cenaze evi kimse gule oynaya gitmiyor ve cogu insanda illaki kotu olur ama esinizin hatrina gitmeniz gerekliydi

Şu an gitseniz eminim gözleri sizi görmeyecektir bile. Zaten çok kalabalıktır çok mantıklı aslında söyledikleriniz. Çok fazla tepki göstermiş.
Ona göre düğüne bayrama doğum gününe cenazeye hastaneye enn önce ilk biz koşmalıyız.
Ve arkadaşları konusunda bu can sıkıcı hale geldi malesef

ailecek gorusuyosaniz esinizle beraber gitmeniz iyi olacakti tabiki cenaze evi kimse gule oynaya gitmiyor ve cogu insanda illaki kotu olur ama esinizin hatrina gitmeniz gerekliydi
Öyle tabii ama inanın bıktırdı beni. Bitmiyor, kutlamalar, doğumlar, hastalar, yemekler, buluşmalar bitmiyor bitmiyor. Bu seferde gerçekten etkilendiğim için düzgünce anlatmaya çalıştım ama her zamanki gibi haksız oldum

Siz bu rahatsiz olma durumunuzu daha detaylica ve uzunca anlatin bence.tam olarak sizi anlamamis olabilir.Siz de gidersiniz en kisa zamanda zaten taziyeye.

tatlim bu konulari esinizle duzgunce konusun biraz siniri gecsin bidahakine birlikte gidin

Gelin görün ki anlatamıyorum işte. Taziye için gitti ama yaklaşık 4 saattir orda. Ve ben annesiyle evde oturuyorum. Ne zaman gelecek bilmiyorum.
Ve bana kızdığı için konuşmuyor.

Amaan konuşmazsa konuşmasın sıkma canını.. yakının değil de nınısının nınısı ölmüşse bizde de ortam biraz düzelir öyle gidilir taziyeye.. eşin abartmış biraz neyse sakinleşince konuşursun üzme kendini..

Bizde öyle yapacağız kayınvalidemle konuştuk yarın gitmeyi düşünüyoruz
samimi arkadaşınızın babası vefat etmiş olsaydı hemen gitmeniz en uygun olanıydı ama amcasıymış ,bu durumda eşiniz arkadaşına destek olmak için ilk saatlerde yanında olabilir de sizin hemen gitmenize gerek yok ,ertesi gün gitmeniz daha uygun hatta.erkeklerin herşeyi daha iyi bilirim tavırları çok can sıkıcı oluyor.

Ya bir de gitti gelmek bilmiyor anlayamıyorum gerçekten

Bence hatalısınız.. İnsan öyle günlerde değer verdiği insanları yanında görmek ister.. siz kötü hissediceksiniz belki başta feryat fikan içinizi yakacak ama sonra iyi hissedersiniz, destek olmak insana kendini iyi hissettirir.. Uzun vadede düşünmek lazım böyle şeyleri

Yakın arkadasınsa kendini kötü de hissetsen gitmen gerekirdi... Ben olsam kocam demeden giderdim.

Neticede ailecek görüşüyorsunuz ve siz bayanla samimisiniz,
Yani kadının gözleri bile sizi arar eşiniz haklı bu konuda bence
Siz haksızsınız demiyorum ama ben arkadaşımın bu zor günümde destek olmasını isterdim.
Kendinizi tutsaydınız biraz uykunuz bölünsün bir gece ne olacak ortada bir kayıp var,
Bugün buna gitmek istemezken yarın daha yakın birine mutlaka şahit olursunuz,

bana gore hata degil cunku bende sizinle ayni durumdayim... o feryat figanlar beni kotu etkiliyor gercekten insanlari oyle gorunce etkisinden cikamiyorum ya benimde basima gelirse diye kafayi yiyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…