- 23 Kasım 2015
- 727
- 747
- 18
- 39
Hiç gitmeyelim banane demedim ki. Mesela saat 8 civarı gitti hala gelmedi. Buna ne demeli?Bence şu an onların kalabalığı çoktur.
Yakın akraba olsa tamam hemen gitmek lazım ama bu durumda ertesi güne ertelenebilir.
Ben de çok etkilenirim ama kötü günlerde de bulunmak icap ediyor.
Gelin görün ki anlatamıyorum işte. Taziye için gitti ama yaklaşık 4 saattir orda. Ve ben annesiyle evde oturuyorum. Ne zaman gelecek bilmiyorum.Bence gayet yerinde olmuş senin düşüncen
Ona göre düğüne bayrama doğum gününe cenazeye hastaneye enn önce ilk biz koşmalıyız.Şu an gitseniz eminim gözleri sizi görmeyecektir bile. Zaten çok kalabalıktır çok mantıklı aslında söyledikleriniz. Çok fazla tepki göstermiş.
Öyle tabii ama inanın bıktırdı beni. Bitmiyor, kutlamalar, doğumlar, hastalar, yemekler, buluşmalar bitmiyor bitmiyor. Bu seferde gerçekten etkilendiğim için düzgünce anlatmaya çalıştım ama her zamanki gibi haksız oldumailecek gorusuyosaniz esinizle beraber gitmeniz iyi olacakti tabiki cenaze evi kimse gule oynaya gitmiyor ve cogu insanda illaki kotu olur ama esinizin hatrina gitmeniz gerekliydi
Evet yarın akşam gideceğiz zaten. Ama dinlemiyor. Kestirip atıyor.Siz bu rahatsiz olma durumunuzu daha detaylica ve uzunca anlatin bence.tam olarak sizi anlamamis olabilir.Siz de gidersiniz en kisa zamanda zaten taziyeye.
tatlim bu konulari esinizle duzgunce konusun biraz siniri gecsin bidahakine birlikte gidinÖyle tabii ama inanın bıktırdı beni. Bitmiyor, kutlamalar, doğumlar, hastalar, yemekler, buluşmalar bitmiyor bitmiyor. Bu seferde gerçekten etkilendiğim için düzgünce anlatmaya çalıştım ama her zamanki gibi haksız oldum
Gelin görün ki anlatamıyorum işte. Taziye için gitti ama yaklaşık 4 saattir orda. Ve ben annesiyle evde oturuyorum. Ne zaman gelecek bilmiyorum.
Ve bana kızdığı için konuşmuyor.
samimi arkadaşınızın babası vefat etmiş olsaydı hemen gitmeniz en uygun olanıydı ama amcasıymış ,bu durumda eşiniz arkadaşına destek olmak için ilk saatlerde yanında olabilir de sizin hemen gitmenize gerek yok ,ertesi gün gitmeniz daha uygun hatta.erkeklerin herşeyi daha iyi bilirim tavırları çok can sıkıcı oluyor.Bizde öyle yapacağız kayınvalidemle konuştuk yarın gitmeyi düşünüyoruz
Ya bir de gitti gelmek bilmiyor anlayamıyorum gerçektensamimi arkadaşınızın babası vefat etmiş olsaydı hemen gitmeniz en uygun olanıydı ama amcasıymış ,bu durumda eşiniz arkadaşına destek olmak için ilk saatlerde yanında olabilir de sizin hemen gitmenize gerek yok ,ertesi gün gitmeniz daha uygun hatta.erkeklerin herşeyi daha iyi bilirim tavırları çok can sıkıcı oluyor.
Ya bir de gitti gelmek bilmiyor anlayamıyorum gerçekten
Bence hatalısınız.. İnsan öyle günlerde değer verdiği insanları yanında görmek ister.. siz kötü hissediceksiniz belki başta feryat fikan içinizi yakacak ama sonra iyi hissedersiniz, destek olmak insana kendini iyi hissettirir.. Uzun vadede düşünmek lazım böyle şeyleriKızlar iyi akşamlar, bir şey sormak istiyorum.
Ailecek görüştüğümüz, eşimin yakın arkadaşlarından birinin amcası vefat etti.
Eşim bir saat sonra hemen gidelim vs dedi.
Bende hastane, cenaze evi gibi ortamlarda çok fazla kalamıyorum.
Nasıl anlatayım, içim almıyor yani rahatsız oluyorum uykularımı bile etkiliyor.
Eşime dedim ki istersen sen git. Ben yukarda anlattığım sebeplerden dolayı içine bir saat evvel ölüm ateşi düşmüş bir eve hemen girmek istemedim.
Biraz soğusun feryat figan dinsin ailecek taziyeye gideriz dedim.
Eşim çok büyük tepki gösterdi.
Ama inanın psikolojik olarak kötü oluyorum. Sadece o büyük şok, ağlamalar, feryat figan bitsin öyle gideriz demek istemiştim.
Sizce hata mı ettim?
Yakın arkadasınsa kendini kötü de hissetsen gitmen gerekirdi... Ben olsam kocam demeden giderdim.Kızlar iyi akşamlar, bir şey sormak istiyorum.
Eşime dedim ki istersen sen git. Ben yukarda anlattığım sebeplerden dolayı içine bir saat evvel ölüm ateşi düşmüş bir eve hemen girmek istemedim.
Ama inanın psikolojik olarak kötü oluyorum. Sadece o büyük şok, ağlamalar, feryat figan bitsin öyle gideriz demek istemiştim.
Sizce hata mı ettim?
Kızlar iyi akşamlar, bir şey sormak istiyorum.
Sizce hata mı ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?