Hatalı mıyım?

Haklısınız. Ama gidince inanın boğazım düğümleniyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Teselli deseniz onu da edemiyorum. Yani karmakarışık bir durum.
Ben anlıyorum sizi gercekten, ben de cok fena oluyorum. Ama bazen yapmak zorunda oldugunuz seyler var bu hayatta. Esiniz de bu durumlarda cok hassas bir yapıya sahip olabilir. Benim büyükannem de böyleydi, cok sinirlenirdi boyle durumlarda gitmezsek. Esiniz de hem arkadasına uzulmustur hem de onemsiyorsa bu durumları size biraz fazla kızmış olabilir.

Mutlaka öyledir. Herkesin doğrusu yanlışı farklı oluyor. Ona göre bu yaptığım çok yanlış. Muhtemelen bu durumda da üç beş gün uzatacak bu tavrını

Mutlaka öyledir. Herkesin doğrusu yanlışı farklı oluyor. Ona göre bu yaptığım çok yanlış. Muhtemelen bu durumda da üç beş gün uzatacak bu tavrını

Siz sakinliğinizi koruyun ve durumunuzu anlatın. En olmadı kayınvalidenizden yardım isteyin, o esiniz gibi düşünmüyormus hem.

Siz sakinliğinizi koruyun ve durumunuzu anlatın. En olmadı kayınvalidenizden yardım isteyin, o esiniz gibi düşünmüyormus hem.
Teşekkür ederim cevabınız için. Eve gelince de tantana yaparsa annesi uyarır sanırım onu. Sağolsun kayınvalidem bu konularda oğlunun tam tersi anlayışlıdır

Hatalı değilsin. Ben olsam ben de gitmezdim. Dediginiz gibi rüyalarıma falan giriyor çok etkileniyorum.
Eşin abartmış.
Yakın olabilirsiniz ama sizden daha yakin akrabaları var onlar zaten giderler. Siz bir gun sonra gitseniz de uygun düşerdi.

Haklısın ben de etkileniyorum çok duygusalım
Eşinin anlayış göstermesi gerekirdi bence. Ama bence konuyu tekrar açıp boşuna tartışma gitmemişsiniz zaten sanırım.

Bizde öyle yapacağız kayınvalidemle konuştuk yarın gitmeyi düşünüyoruz

Haklısın ben de etkileniyorum çok duygusalım
Eşinin anlayış göstermesi gerekirdi bence. Ama bence konuyu tekrar açıp boşuna tartışma gitmemişsiniz zaten sanırım.
Evet gitmedim ama sonra açtı ağzını yumdu gözünü.
Ailemi kattı, bana sözlü saldırdı, insanlara değer vermiyormuşum vs vs..

Evet gitmedim ama sonra açtı ağzını yumdu gözünü.
Ailemi kattı, bana sözlü saldırdı, insanlara değer vermiyormuşum vs vs..
Şimdi böyle bi konuda bunu söylemem doğru olmayabilir ama genel olarak sen de bilirsin ki erkekler, konu kendi aileleri veya arkadaşları olduğu zaman senden hassasiyet bekliyorlar. Acaba bu arkadaş senin arkadaşın olsaydı bu kadar ilgilenir miydi? Bilmiyorum herkes farklı olabilir tabi ama, ne kadar erkek tanıdıysam geneli böyle.

Doğru bir soru sordunuz.
Kendimce hemen cevabını da vereyim.
Hayır ilgilenmezdi...

eşinin arkadaşının amcası
daha insanlar yeni duymuş öldüğünü ne alaka sizin cenaze evinde işiniz olmaz bence
gömüldükten sonra taziyeye gidilse daha iyi diye düşünüyorum

Bence hatalisin benim gozumde.
Ailecek gorustugunuz bi aileye boyle bi gunde destek vermiyceksinde ne zman vericeksin?
Aklima gecen sene yasadigimiz olay geldi.
Ablam enistem yeni gelmisti tatilden. Bizde yemek yediler evlerine gittiler.
saat 12de bi telefon: Anne burya gelebilirmisiniz komsumuz evde ólu bulundu karisi cok kotu´.
Annem ve ben kosa kosa gittik. Ablamin komsusu karisi evde yokken yemek isitmaya calismis. Dolaptan yemegi almis ve tam o esnada kalp krizi gecirmis adamcagiz. Polisler, kapidaki yakinlar, arabayi suratla caddeye suren baska akrabalari, ´ merak etme x, polisler oylesine geldi bisy yok baban iyi´ diye avutulan komsunun oglu. Hepsine sahit oldum. Ablamin evindeydi tum komsunun akrabalari. Herkes agliyor, bende dayanamadim agladim o komsuyu gordukce.
Bi ihtimal iclerini frahlatirim diye soguk su dagittim seve seve. Belki cok azda olsa cigerleri yangindan kurtulurdu. Su an yazdikca yine kotu oldum.
Uzun oldu neyse, Ates dustugu yeri yakiyor. O atesi sondurebilsem ne mutlu bana derim ben.
´ay kotu oluyorum oralarda ben gelmiycem´ demek bence o kadar bencilceki.
Onlarin cigerinin ucu yanarken, bende bi soguk suyla belki yardimci olurdun.
Kotu oluyum nolucakki. Ates dustugu yeri yakarken;varsin 2-3 saat kotu olmuyum.
Bugun sana yarin bana.

Siz güçlü durabilmişsiniz ne mutlu..
Ama ben o kadar soğukkanlı ve güçlü değilim malesef..

eşinin arkadaşının amcası
daha insanlar yeni duymuş öldüğünü ne alaka sizin cenaze evinde işiniz olmaz bence
gömüldükten sonra taziyeye gidilse daha iyi diye düşünüyorum
Çok yeni iki saat oldu olmadı duyulduğu.
Bilemiyorum. Eşimde öyle büyük tepki verince fikrinizi almak istedim.

Siz güçlü durabilmişsiniz ne mutlu..
Ama ben o kadar soğukkanlı ve güçlü değilim malesef..

Bende guclu degildim. Agladim herkesle oturup.
Ama orda olup birinin icini ferahlatmak cok guzel bi duyguydu.
Yine olsa yine giderdim.

Cok sevdigim yakin oturdugum kuzenimin 4 gunluk bebegi vefat etmisti.
Herkes eve toplandi yavas yavas, kuzenim bitkin, halsiz, gozlerinin onu kapkara.
Ben ev sahipligi yaptim kardesimle. En sevdigim kuzenimin yanan cigerini hafifletmek icin su/ yemek/ corba verdim onune. Onu gordukce canim cok yandi. Gozlerine bakamadim. Bakmasam ne fayda. Evdeki herkes agliyor. Gozlerimden yas dokule dokule misafirlere kapiyi actim, sofrayi serdim topladim.Ama faydam olduysa en mutlu insani olurum ben dunyanin.
O gun yaninda olmuycamda ne zmn olucam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…