- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Ben anlıyorum sizi gercekten, ben de cok fena oluyorum. Ama bazen yapmak zorunda oldugunuz seyler var bu hayatta. Esiniz de bu durumlarda cok hassas bir yapıya sahip olabilir. Benim büyükannem de böyleydi, cok sinirlenirdi boyle durumlarda gitmezsek. Esiniz de hem arkadasına uzulmustur hem de onemsiyorsa bu durumları size biraz fazla kızmış olabilir.Haklısınız. Ama gidince inanın boğazım düğümleniyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Teselli deseniz onu da edemiyorum. Yani karmakarışık bir durum.
Mutlaka öyledir. Herkesin doğrusu yanlışı farklı oluyor. Ona göre bu yaptığım çok yanlış. Muhtemelen bu durumda da üç beş gün uzatacak bu tavrınıBen anlıyorum sizi gercekten, ben de cok fena oluyorum. Ama bazen yapmak zorunda oldugunuz seyler var bu hayatta. Esiniz de bu durumlarda cok hassas bir yapıya sahip olabilir. Benim büyükannem de böyleydi, cok sinirlenirdi boyle durumlarda gitmezsek. Esiniz de hem arkadasına uzulmustur hem de onemsiyorsa bu durumları size biraz fazla kızmış olabilir.
eşinin regl günü mü acep.çok tanıdık bu tavırlarKi kendi annesi de yakından tanıyor ölenin ailesini vs bana kalk gidelim demedi. Yarın akşam gideriz taziyeye dedi.
Benim regl günlerim aslında ama o çekiyor cefasını sanırımeşinin regl günü mü acep.çok tanıdık bu tavırlar
Mutlaka öyledir. Herkesin doğrusu yanlışı farklı oluyor. Ona göre bu yaptığım çok yanlış. Muhtemelen bu durumda da üç beş gün uzatacak bu tavrını
Teşekkür ederim cevabınız için. Eve gelince de tantana yaparsa annesi uyarır sanırım onu. Sağolsun kayınvalidem bu konularda oğlunun tam tersi anlayışlıdırSiz sakinliğinizi koruyun ve durumunuzu anlatın. En olmadı kayınvalidenizden yardım isteyin, o esiniz gibi düşünmüyormus hem.
Bizde öyle yapacağız kayınvalidemle konuştuk yarın gitmeyi düşünüyoruzHatalı değilsin. Ben olsam ben de gitmezdim. Dediginiz gibi rüyalarıma falan giriyor çok etkileniyorum.
Eşin abartmış.
Yakın olabilirsiniz ama sizden daha yakin akrabaları var onlar zaten giderler. Siz bir gun sonra gitseniz de uygun düşerdi.
Evet gitmedim ama sonra açtı ağzını yumdu gözünü.Haklısın ben de etkileniyorum çok duygusalım
Eşinin anlayış göstermesi gerekirdi bence. Ama bence konuyu tekrar açıp boşuna tartışma gitmemişsiniz zaten sanırım.
Şimdi böyle bi konuda bunu söylemem doğru olmayabilir ama genel olarak sen de bilirsin ki erkekler, konu kendi aileleri veya arkadaşları olduğu zaman senden hassasiyet bekliyorlar. Acaba bu arkadaş senin arkadaşın olsaydı bu kadar ilgilenir miydi? Bilmiyorum herkes farklı olabilir tabi ama, ne kadar erkek tanıdıysam geneli böyle.Evet gitmedim ama sonra açtı ağzını yumdu gözünü.
Ailemi kattı, bana sözlü saldırdı, insanlara değer vermiyormuşum vs vs..
Doğru bir soru sordunuz.Şimdi böyle bi konuda bunu söylemem doğru olmayabilir ama genel olarak sen de bilirsin ki erkekler, konu kendi aileleri veya arkadaşları olduğu zaman senden hassasiyet bekliyorlar. Acaba bu arkadaş senin arkadaşın olsaydı bu kadar ilgilenir miydi? Bilmiyorum herkes farklı olabilir tabi ama, ne kadar erkek tanıdıysam geneli böyle.
Eh bunu ona da anlatamazsın.. İşine gelmez çünkü. İnşallah değişir ne denir ki..Doğru bir soru sordunuz.
Kendimce hemen cevabını da vereyim.
Hayır ilgilenmezdi...
Bir de akraba ve çok yakın olmadığı için açıkçası kendimi zorlamadım illa dişimi sıkayım diyeBende ağlamalara dayanamam bu yüzden haklısın.
Siz güçlü durabilmişsiniz ne mutlu..Bence hatalisin benim gozumde.
Ailecek gorustugunuz bi aileye boyle bi gunde destek vermiyceksinde ne zman vericeksin?
Aklima gecen sene yasadigimiz olay geldi.
Ablam enistem yeni gelmisti tatilden. Bizde yemek yediler evlerine gittiler.
saat 12de bi telefon: Anne burya gelebilirmisiniz komsumuz evde ólu bulundu karisi cok kotu´.
Annem ve ben kosa kosa gittik. Ablamin komsusu karisi evde yokken yemek isitmaya calismis. Dolaptan yemegi almis ve tam o esnada kalp krizi gecirmis adamcagiz. Polisler, kapidaki yakinlar, arabayi suratla caddeye suren baska akrabalari, ´ merak etme x, polisler oylesine geldi bisy yok baban iyi´ diye avutulan komsunun oglu. Hepsine sahit oldum. Ablamin evindeydi tum komsunun akrabalari. Herkes agliyor, bende dayanamadim agladim o komsuyu gordukce.
Bi ihtimal iclerini frahlatirim diye soguk su dagittim seve seve. Belki cok azda olsa cigerleri yangindan kurtulurdu. Su an yazdikca yine kotu oldum.
Uzun oldu neyse, Ates dustugu yeri yakiyor. O atesi sondurebilsem ne mutlu bana derim ben.
´ay kotu oluyorum oralarda ben gelmiycem´ demek bence o kadar bencilceki.
Onlarin cigerinin ucu yanarken, bende bi soguk suyla belki yardimci olurdun.
Kotu oluyum nolucakki. Ates dustugu yeri yakarken;varsin 2-3 saat kotu olmuyum.
Bugun sana yarin bana.
Çok yeni iki saat oldu olmadı duyulduğu.eşinin arkadaşının amcası
daha insanlar yeni duymuş öldüğünü ne alaka sizin cenaze evinde işiniz olmaz bence
gömüldükten sonra taziyeye gidilse daha iyi diye düşünüyorum
Siz güçlü durabilmişsiniz ne mutlu..
Ama ben o kadar soğukkanlı ve güçlü değilim malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?