- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Korkumuz da bu zaten..oyle devam eder degismez
geri cekin kendiniziKo
Korkumuz da bu zaten..
Her şeye bi kulp takıyolar.. benim ailem mutaassıp bi aile ve bir defa bile gelinimizin ip askılılarına veya minilerine bi şey demediler.. demezler de fakat kv ve kp kardeşimin kot pantalonuna kafayı taktılar.. çocuk gibi kıyafetlerine karışıyolar.. kardeşim de tersliyo.Anlaşılan kız evi naz evi demek istemişler ama bir süre sonra bu beğenmemezlik ve memnuniyetsizlik beni de sıkardı.
Böyle gelmiş böyle gider olmaz inşallah.Her şeye bi kulp takıyolar.. benim ailem mutaassıp bi aile ve bir defa bile gelinimizin ip askılılarına veya minilerine bi şey demediler.. demezler de fakat kv ve kp kardeşimin kot pantalonuna kafayı taktılar.. çocuk gibi kıyafetlerine karışıyolar.. kardeşim de tersliyo.
Biz iyi davran kalp kırma diyoruz ama dayanılcak gibi değiller.. sürekli ailemi kardeşime şikayet edip duruyolar.. biz kusurlarını örttükçe bi tarafları kalktı
Haklısın tatlım. Tabiri caizse güya kendilerini ağırdan satıyorlar bu tiplerin gözü de gönlüde doymaz ..Allah yardımcınız olsun. Yinede siz karışmamaya çalışın yoksa gelin hanım sizin için burda görümcekim görümcekim diye konu açar ak kaşık gibi atıp tutar..İyi geceler hatunlar.. kardeşim evlenicek bikaç haftaya ve karşı taraf çok memnuniyetsiz.. kp i düğün salonunu beğenmemiş ailen kafasına göre iş yapıyo.. ne salonlar vardı cırt bi yer tutmuşlar demiş..
Kvsi de kıyafet alışverişinde annem satıcıyla pazarlık yapınca bunu yanlış anlamış.. gelinimizin istediği kıyafet alındı tabiki ama kadın bugün bana " annen bütçem bu kadar fazlasını veremem deyince sıradan bi elbise aldık" diye başlayıp bildiğiniz şikayet etti annemi bana.. ben de gelinimize dönüp beğenmediğin kıyafet mi alındı sana dedim.. hayır ben sadeliği sevdiğim için bunu aldım dedi.. ( annem pazarlık yaparken satıcıya bütçem bu kadar indirim yapın biraz demiş olay bu yani)..
Ailem tabak çanağından tutun duvardaki klimasına kadar her şeye ortak oldu.. hatta babam ev verdi ama orda oturmak istemedi gelinimiz tabi ailesi de onay vermedi olmaz orası dediler.. ( annemlere yakın değildi ev 25 km araları)
Bunlar gibi onlarca şey oldu..
Ve kızımız kardeşime hiçbi şey istediğim gibi olmadı diye söyleniyomuş.. kafayı yemek üzereyim.. bi türlü memnun edemedik bu insanları.. hiçbi şey beğenmiyolar.. sinirleniyorum artık ve 1 yılı aşkındır sabrım tükeniyo artık.. kalp kırmak istemiyorum ama onlar ailemi üzüp duruyolar..
Ben mi yanlış düşünüyorum? Hata bizde mi acaba? Ben taraflı mı düşünüyorum ki adil bi insanımdır çevrem de öyle söyler.. bi şey söyleyin bana kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?