Hatalı olan biz miyiz?

Kimin kimi doldurduğu belli değil.. kuzenler ve yengelerin bi kısmı da dahil çok fenalar.. bunlar sülalece birbirlerini fitleyip duruyolar.. arada iyi niyetli insanlar da var orta yolu bulmak isteyenler fakat onları pek takan yok ne yazık ki..

Bize hiçbi şeyi yok dediler sıfırdan çeyiz düzdürdüler.. dün bir de gördük ki bizim de aldıklarımızla her şeyi 2 3 takım olmuş.. şok olduk tabi.. annem olan şeyleri aldırmışlar bize de dedi.. sadece küçük ev aletleri gerçekten yokmuş.. diğer mutfak ıvır zıvırı her şeyi varmış.. döküm tencere takımları aldırmış bizimkilere zaten çelik tencere takımı varmış koca koli.. resmen yağından da suyundan da yapmışlar bize ya.. hayrını görsünler ne diyim

Ailecek paracı olduklarını nişandan belli etmişler.Herşeyde para tırtıklamalar.Normal değiller.

Erkek tarafının çeyiz düzme zorunluluğu yok ki onu kızın kendisi ya da ailesi yapar.İsterken utanmamışlar .Çok istiyorsa çalışıp kendi alsaymış.

Aynısından olanları gelinin annesi kendine mi aldırdı acaba?Kızlarını değil kendilerini de sizin nüfusa geçirselermiş.Uyanık geçinen paragöz açgözlü soyguncu insanlar.Kendileri de allah bilir köhne bir yerde köhne bir hayat yaşıyorlardır

Bizim oturduğumuz semt gerçekten çok iyi bi semt.. gece tek başına bi kadın korkusuzca can güvenliğinden emin dışarda olabilir.. onların oturduğu yer biraz karışık.. asla kıyas açısından söylemiyorum.. köhne bi yer demişsiniz ya köhneden hallice diyebilirim.. gösteriş budalasılar ama evleri eşyaları hiç de öyle değil..

Tüm alınanların hepsini getirmişlerdi annesine geri götürmez diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi ki.. zaten o hiç öyle yapmaz dediklerimizden geliyo başımıza ne gelirse..

Bende aynenn böyle düşünüyorum
Ama
Eşim parayı yetiremezler yine gelirler olmaz öyle diyor

Bende aynenn böyle düşünüyorum
Ama
Eşim parayı yetiremezler yine gelirler olmaz öyle diyor
Annem çok istemişti öyle olmasını ama karşı taraf istemeyince tamam dedik.. bende de aynı şekilde öyle istemişti ama kv ler kabul etmemişti.. hayır nedir bu gençlerin peşine takılıp her b.ka burun sokma merakı.. sonra bozuk üsluptan ban yiyorum

Bazıları memnuniyetsiz olur kendinizi parcalasanizda ailesi veya kendini memnun edemezsiniz ama kardesiniz için mümkün olduğunca sabredin sizle ilgili bir problem çıkarsa vicdan azabı çekebilirsiniz .ben kendimi ilerde o kızın bebeğini sevmek için can aticam sakin ol gönlüne göre git diyerek avutuyorum
Tabi arada ustu kapalı laf sokmak da karşı tarafı kendine getiriyor.mesela pazarlık konusu aa benim annem para kazanmanın kıymetini bilir her arttırdığı parayı da gelini için harcar daha ne olsun fazla para vermek aptallık derim karşı taraf alır msji

Haklısınız arada bi kendilerine getirmek gerekiyo.. kardeşim ve ilerde nasip olursa olucak yiğenim için ben de dizginlemeye çalışıyorum kendimi.. dün aileme ben konuşucam bu kızla ne dertleri var diye dedim.. annem babam da biz konuşuruz kızım sen kötü olma.. lafı sonundan anlıyo çünkü bunlar.. bi kötülük olcaksa da senden bilmesinler dediler.. ben de söz verdim tamam ama bi dengesizlik yaparlarsa veya utanmadan yüzüme karşı sizi şikayet ederlerse o zaman susmam dedim.. anneciğim ağlayıp duruyo.. akrabalarına kadar nasıl böyle konuştururlar diye..

Düne kadar kötülük olmasın diye hep ortayı buldum oğlumu değil onları tuttum ama onlar iyi niyetimi kötüye kullandılar.. bundan sonra bi şey derlerse cevaplarını vericem.. oğlumu tutucam birlik olup laf söylüyolar çocuğuma.. biz kırılmasınlar dedikçe onlar bizi kırdı dedi..

Sabrın sonu selamet diyoruz. Herkes layığını bulur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…