- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
İnanın hiçbi şeye karışmadık.. annem onlar beğendi ben gidip aldım diyo..geri cekin kendinizi
Ay aynısını söyledim bugün.. sanki monaco prensesini gelin ediyoruz dedim :)) ben şuna iyice kanaat getirdim kimse dengine düşmüyorr...Bi soyle gelin olamadik. Bize de ne alirlarsa kabul almazlarsa da neden almadin diye bile diyemeyiz
Ev vermis ne guzel oturmamislar
Alisveriste tabiki pazarlik yapilacak goren de prenses aliyorsunuz sanacak. Karsi taraf baya bi ego yapmis ne var yani kiz veriyorlarsa sanki altindan mubarek
Aynen de oldu zaten.. hem babası bu kızı zorla mı veriyorum ben.. kalsın bu iş istemiyosanız dedi.. ben de ne alakası var sıkboğaz etmek istemiyoruz istediği beğendiği şeyi alsın diye başında bekçi gibi dikilmek istemiyoruz dedimAman hic karismayin kardesinle halletsinler.bisey dersen kotu gorumce olursun.
Bisey alincaksada ikisi ciksin neyi begeniyosa alsinlar.
Ay bu seferde beni sevmiyolar hic yanimda degil deyip kardesine dirdir eder.
Teklif ettik ama öyle olmazmış.. biz kızlarını istemiyo muymuşuz?? Falan da filan bi sürü laf yanitaktik şudur ; damat ve gelin adayına aileler yardım edebilecekleri kadar parayı verirler.gerisine hiiiiiiiiiç karışmazlar.elbise almaya neden kaynanalar gidiyor? Kardeşin ve mustakbel eşi beraber gitsinler beğenip alsınlar.bu düğün nişan olaylarından dünürler çok fazla biraraya getirilmemeli.
Valla zor işler bu işler.ama araya soğukluk girdimi öle gidiyor malesef.bence kardeşinize söleyin ikna etsin karşı tarafı , sizler çok karışmayınTeklif ettik ama öyle olmazmış.. biz kızlarını istemiyo muymuşuz?? Falan da filan bi sürü laf yani
Kardeşim ağızlarının payını veriyo ama her defasında söylencek bi şey buluyolar.. gelinimizi seviyoruz arada kalıyo diye düşünüyoruz.. genelde uyumludur veya iki yüzlü çok da emin değilim artıkAman karışmayın ne halt yerlerse yesinler nasılsa yaranamazsınız, iyi olamazsınız, kötüsünüz gözlerinde.
Kardeşinizin tutumu önemli.
Ve kendini, sizi ezdirmemesi..
Kp ve kv ne hakla azarlıyor laf sokuyor damatlarına, buna çok şaşırdım.
İki yüzlü olmasa da şuanda annesinden çok etkileyordur gelin hanım.Kardeşim ağızlarının payını veriyo ama her defasında söylencek bi şey buluyolar.. gelinimizi seviyoruz arada kalıyo diye düşünüyoruz.. genelde uyumludur veya iki yüzlü çok da emin değilim artık
Ah ne yazık ki migim.. bugün duyduklarımdan sonra ben de ikili oynadığına kanaat getirdim ve çok üzüldüm.. çünkü çok seviyorum onu ve hep candan davrandım.. o da hep söyler bunu.. hiçbi şey istediğim gibi olmadı lafından sonra ben çok sarsıldımKız ikili davranıyor.
Size memnunum deyip kendi annesine ve nişanlısına başka konuşuyor olabilir.
Buraya kadar gelinmiş, ailecek kulaklarınızı tıkayın bildiğinizi okuyun derim.
Ne kadar memnun etmeye çalışsanız da memnun olmayacaklarmış gibi geldi bana.
Taktıkları şeylere bakılırsa.
İki yüzlü olmasa da şuanda annesinden çok etkileyordur gelin hanım.
Evlensin biraz normalleşir. Siz iyi oldukça o da olur..
Yani umarım....
Canım sıkma güzel canını. Herşeye he de geç. Sorgulama bile memnun musun diye. Gençler evlenip yuvalarına çekilecekler siz yıprandığınızla kalacaksınız ailecek. Memnun olmadıkları şeyi yapmasalardı madem. Zamanı geçince vahlanmasınlar. Tamamen tepkisiz olun en güzeli öyle.Ah ne yazık ki migim.. bugün duyduklarımdan sonra ben de ikili oynadığına kanaat getirdim ve çok üzüldüm.. çünkü çok seviyorum onu ve hep candan davrandım.. o da hep söyler bunu.. hiçbi şey istediğim gibi olmadı lafından sonra ben çok sarsıldım
Bana biraz gorgusuz gibi geldiler. Tipki yengemler gibi.
Bende hep alttan alıyorum diye kendime kızıyodum artık.. sanki ailemi ezmelerine laf söylemelerine göz yumuyomuşum gibi hissettim..Canım sıkma güzel canını. Herşeye he de geç. Sorgulama bile memnun musun diye. Gençler evlenip yuvalarına çekilecekler siz yıprandığınızla kalacaksınız ailecek. Memnun olmadıkları şeyi yapmasalardı madem. Zamanı geçince vahlanmasınlar. Tamamen tepkisiz olun en güzeli öyle.
Ne derlerse desinler "biz böyle uygun gördük" deyin. Çok yüz vermişsiniz gibi geldi bana. Asla laf söyletmeyin dahasını konuşmaya cürret ederler ilerde.Bende hep alttan alıyorum diye kendime kızıyodum artık.. sanki ailemi ezmelerine laf söylemelerine göz yumuyomuşum gibi hissettim..
Aynı düşüncedeyim.. yine de zorlanmasınlar borçsuz evlensinler diye düşündü aileler.. fakat sürekli bi mızmızlanma..Kendi hallerine bıraksaydınız herşeyi kardeşinle nişanlısı yapsaydı
Hiçbir baba düğün yapıp eşya almak zorunda değil
Çiftler evlenmeye kalkışıyorsa birşeylerin sorumluluğunu almayı öğrenmeliler
Böyle hazır olunca utanmadan beğenmemezlik ediyor birde büyük hadsizlik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?