Hatalı olan biz miyiz?

geri cekin kendinizi
İnanın hiçbi şeye karışmadık.. annem onlar beğendi ben gidip aldım diyo..

Tabi ki bunda da yaranamadık.. ailen ilgisiz sen onların oğlu değil misin bır bır söylenmişler.. neymiş 57 yaşındaki annem sokak sokak ev arıcakmış.. romatizma kireçleme fıtık ne ararsan var kadında.. zor yürüyo zaten.. iyi bile olsa anneme mi kalmış ev aramak.. ki verilen evi bile kabul etmediler beğenmediler..

Köpürüp köpürüp yutuyorum çok gerginim gerçekten

Bi soyle gelin olamadik. Bize de ne alirlarsa kabul almazlarsa da neden almadin diye bile diyemeyiz
Ev vermis ne guzel oturmamislar
Alisveriste tabiki pazarlik yapilacak goren de prenses aliyorsunuz sanacak. Karsi taraf baya bi ego yapmis ne var yani kiz veriyorlarsa sanki altindan mubarek

Ay aynısını söyledim bugün.. sanki monaco prensesini gelin ediyoruz dedim :)) ben şuna iyice kanaat getirdim kimse dengine düşmüyorr...

taktik şudur ; damat ve gelin adayına aileler yardım edebilecekleri kadar parayı verirler.gerisine hiiiiiiiiiç karışmazlar.elbise almaya neden kaynanalar gidiyor? Kardeşin ve mustakbel eşi beraber gitsinler beğenip alsınlar.bu düğün nişan olaylarından dünürler çok fazla biraraya getirilmemeli.

A
Aman hic karismayin kardesinle halletsinler.bisey dersen kotu gorumce olursun.
Bisey alincaksada ikisi ciksin neyi begeniyosa alsinlar.
Ay bu seferde beni sevmiyolar hic yanimda degil deyip kardesine dirdir eder.
Aynen de oldu zaten.. hem babası bu kızı zorla mı veriyorum ben.. kalsın bu iş istemiyosanız dedi.. ben de ne alakası var sıkboğaz etmek istemiyoruz istediği beğendiği şeyi alsın diye başında bekçi gibi dikilmek istemiyoruz dedim

Aman karışmayın ne halt yerlerse yesinler nasılsa yaranamazsınız, iyi olamazsınız, kötüsünüz gözlerinde.

Kardeşinizin tutumu önemli.
Ve kendini, sizi ezdirmemesi..
Kp ve kv ne hakla azarlıyor laf sokuyor damatlarına, buna çok şaşırdım.

Teklif ettik ama öyle olmazmış.. biz kızlarını istemiyo muymuşuz?? Falan da filan bi sürü laf yani

Teklif ettik ama öyle olmazmış.. biz kızlarını istemiyo muymuşuz?? Falan da filan bi sürü laf yani
Valla zor işler bu işler.ama araya soğukluk girdimi öle gidiyor malesef.bence kardeşinize söleyin ikna etsin karşı tarafı , sizler çok karışmayın

Kardeşim ağızlarının payını veriyo ama her defasında söylencek bi şey buluyolar.. gelinimizi seviyoruz arada kalıyo diye düşünüyoruz.. genelde uyumludur veya iki yüzlü çok da emin değilim artık

İki yüzlü olmasa da şuanda annesinden çok etkileyordur gelin hanım.
Evlensin biraz normalleşir. Siz iyi oldukça o da olur..
Yani umarım....

Ah ne yazık ki migim.. bugün duyduklarımdan sonra ben de ikili oynadığına kanaat getirdim ve çok üzüldüm.. çünkü çok seviyorum onu ve hep candan davrandım.. o da hep söyler bunu.. hiçbi şey istediğim gibi olmadı lafından sonra ben çok sarsıldım

İnşallah en büyük duam o.. 30 yaşında olgun bi insan olduğunun farkına varır.. tamam aileden etkilenilir de kötü yönde etkileşim nasıl oluyo?? Bunu ayırtetmez mi insan?
İki yüzlü olmasa da şuanda annesinden çok etkileyordur gelin hanım.
Evlensin biraz normalleşir. Siz iyi oldukça o da olur..
Yani umarım....

Canım sıkma güzel canını. Herşeye he de geç. Sorgulama bile memnun musun diye. Gençler evlenip yuvalarına çekilecekler siz yıprandığınızla kalacaksınız ailecek. Memnun olmadıkları şeyi yapmasalardı madem. Zamanı geçince vahlanmasınlar. Tamamen tepkisiz olun en güzeli öyle.

Bende hep alttan alıyorum diye kendime kızıyodum artık.. sanki ailemi ezmelerine laf söylemelerine göz yumuyomuşum gibi hissettim..

Bende hep alttan alıyorum diye kendime kızıyodum artık.. sanki ailemi ezmelerine laf söylemelerine göz yumuyomuşum gibi hissettim..
Ne derlerse desinler "biz böyle uygun gördük" deyin. Çok yüz vermişsiniz gibi geldi bana. Asla laf söyletmeyin dahasını konuşmaya cürret ederler ilerde.

Asıl sorun gelin gibi geldi bana..
Ailesini dolduruyor gibi..
Ailesi de ona uyuyorlar ise onlarla da işiniz var..
İnşallah kardesiniz anlasır mutlu olur dünurler görüşmese iyi gibi..
Sürekli görüşen dunurleri anlamam zaten.. sırf problem riski çoğaltmak..

bence bıraz grumcelık yap tatlım kadın annenı sana sıkayet edebılıyrsa bu rahatlıgı sen vermıssın onlara , galıba yanlarında annene yada kardesıne karsı dırup onların tarafını tuttun... grulen o ki nezaketten ve ıyılıkten anlamıyrlar sende anladıkları dılden knus brden kardesının kp ıne dekı; bızım tuttugumuz salonu begenmemıssınız gucumuz buna yettı eger sız daha ıyısını tutabılırsenız vakıt varken ıptal edelım tuttugumuz yerı de. gelınınızı al karsına knus anlat bırsuru sey yaptık yaranamadık de sen olsan sızın gıbı knusanlara ne cevap verırsın de ayıp edıyrsunuz ıyı nıyetım suıstımal oluyor de. O kv ye gelınce oyle bır kapak yapkı bırdaha annecıgıne laf dıyemesın susarsanız tepenıze cıkarlar tabı byle gelmesın ki byle gıtmesın de ben bu gıdısattan rahatsızm de.

Aynı düşüncedeyim.. yine de zorlanmasınlar borçsuz evlensinler diye düşündü aileler.. fakat sürekli bi mızmızlanma..

Biz eşimle kendimiz yapıcaktık düğünümüzü hatta sade bi nikah olsun istemiştik.. fakat ailelerimiz bizi borçsuz evlendirdiler.. ne eşim ne ben hiç sızlanmadık hala Allah razı olsun borçsuz evlendirdiler bizi diyoruz..

Ki kardeşim 3 sene önce dükkan batırdı o zararına rapmen babam her şeyini üstlendi.. şimdi onların üzgün yüzünü gördükçe ciğerim sızlıyo..

Insani zorla yuze cikarir bu tipler.
Siz hic karismayin bence.annenizde onlar biseylere bahane buldukca annenizde onlarinkine bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…