- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Allah aşkına o istedikleri çevrede 7 8 tane salon var hepsi de birbirine yakın.. görmeye gitmeden nasıl beğencek neye tamam diycek? Ben sizi anlayamıyorum şu an.. o gün tutuldu zaten salon.. görüp beğenip tutulmak için gidildi o gün ve o yüzden sen de gel kızım dendiAma görmek için olmaz ki seçmek için olmalı bence
Neyse olan olmuş kp e damat şimdiden cevap vermezse işi zor
Herkes net olsun bence ağzının içinden konuşan insanlardan hoşlanmam o kp denilen adamdan hayır gelmez
Biz de bu kısmını anlamıyoruz.. her şeyi kendi beğendi istedi tamam bu olsun dedi ve öyle alındı her şeyi.. sonra başkası ayy bu olmamış keşke başka türlü alsaydın deyince etkisinde kalıp hiçbi şey istediğim gibi olmuyo hiçbi şey demesini benim kafam basmıyo.. yazıklar olsun gözlerine dizlerine dursun... illallah ettik valla..Her sey gonlune gore olsun istiyordu madem calisip para biriktirip alsaydi ne istiyorsa. Nefret ediyorum boyle insanlardan.
Nikah dugun salonunda yapilacksa dagitiliyor, nikah once yapilmissa nikah salonunda dagitiliyor. Iyice suyunu cikardilar galiba. Bence hicbir seye karisma, kardesin halletsin evlenen o.Biz de bu kısmını anlamıyoruz.. her şeyi kendi beğendi istedi tamam bu olsun dedi ve öyle alındı her şeyi.. sonra başkası ayy bu olmamış keşke başka türlü alsaydın deyince etkisinde kalıp hiçbi şey istediğim gibi olmuyo hiçbi şey demesini benim kafam basmıyo.. yazıklar olsun gözlerine dizlerine dursun... illallah ettik valla..
Düğün salonunda nikah şekeri dağıtılır mı?
Baştan istemiyorum demiş şimdi istiyorum diyomuş ama sadece takı yapanlara dağıtılcakmış.. kardeşim de hiçbi şeyi beğenmiyolar baştan da istemiyoruz dediler yaptırmıycam dedim diyo..Nikah dugun salonunda yapilacksa dagitiliyor, nikah once yapilmissa nikah salonunda dagitiliyor. Iyice suyunu cikardilar galiba. Bence hicbir seye karisma, kardesin halletsin evlenen o.
Kardeşimde de var bile bile ısrarla devam ediyo.. inşallah sonrasında ucu yine bize dokunmaz.. ne haliniz varsa görün annemlere bi şey yansıtma artık dedim.. annemin gözleri dolu dolu ağlamamak için zor tutuyo kendini.. babam ayrı üzülüyo.. madem bu kadar istiyosun başını yakmayı bari bizi üzme.. stresten karnım midem davul gibi şişti..Bekar kardesim var .o yuzden birsey demek istemiyorum
Rabbim size sabir versin
Konusmayin kotu siz olursunuz.kardesiniz devamli.onlarla.olacak olan siz bayramdan bayrama bosverin
Canim evlilik sonrasi skinti ceksinlerEvlilik sonrası sıkıntı çekmesinler dedik bi de kızın babası öyle isteyince kırmadı babamlar..
Her şeyi oğlan ve kız çıkıp beğenip alsın dedik zaten ama siz bizim kızımızı istemiyonuz mu? Olmaz öyle şey birlikte gideriz dediler.. diyorum ya yaptığımız yapmadığımız her şey batıyo...
Oturcakları evi kızın annesi buldu kardeşimle gidip görüp beğenmişler tutmuşlar evi.. bugün babası bombayı patlattı.. burası çok ıssız benim kızım korkar kalamaz burda.. ona bi şey demedim aklına yer etmesin diye.. biraz zaman geçsin yanıma alcam ben onları dedioldu.. ev ev üstüne olmaz diyenler onlar ki bizim hiç bi talebimiz olmamıştı o yönde.. gelin kv ile yapamıyo ama damat iç güveysi (hem de ailesine laf söyleyip duran bi adamla) aynı evde veya dipdibe oturcaklar.. bu kadar düşüncesizlik olmaz..
Salonu görmek için gelinimizi davet etmişler ama gitmemiş..
Rahmetli anneannem Allah bir deliye bir akilli yazar ,birbirlerini idare etsinler diye.En çokta kızda hata var ..Annesini ,babasını,yengesini v.s susması gerektiği yerde susturmamış.Şimdiden ağırlığını koyamıyor dengeyi koruyamıyor evlenince ne değişecek.Şu görgüsüz insanlar kendileri gibi görgüsüz insanlara denk gelse ne güzel olurdu.
Esimin tarafinda benzer durum oldu.hicbir seylerine karisilmadi.gelin damat kendi hazirliklarini yaptilar.damat zaten gelin tarafi.gibi...dugune eller gibi gidip gelindi.bence cok rahatti.herkes sag selamet...Kardeşimde de var bile bile ısrarla devam ediyo.. inşallah sonrasında ucu yine bize dokunmaz.. ne haliniz varsa görün annemlere bi şey yansıtma artık dedim.. annemin gözleri dolu dolu ağlamamak için zor tutuyo kendini.. babam ayrı üzülüyo.. madem bu kadar istiyosun başını yakmayı bari bizi üzme.. stresten karnım midem davul gibi şişti..
Babam da hep aynı şeyi söyler.. bu şahıslar bi de bi kredi çekip borcunu kardeşime ödetip ev alcaklardı.. hatta krediye onay bile çıkmıştı ama bizimkiler yanaşmayınca iptal oldu.. krediyi çeken kp olunca ev de onun üstüne olcaktı haliyle..Canim evlilik sonrasi skinti ceksinler
Ceksinler ki gecim derdini bilsinler,ev araba esya arsa vs nasil alinirmis,eve ekmek nasil getirilirmis ogrensinler be canim
Yoksa bunlari bilemezler,bilemeyince de en ufak bir sorunda birbirlerine sirt donecekler
Ayni gemide yer alamayacaklar
Ne yazık ki kendileri istedi ısrarla yoksa bizimkiler hiiççç istemediler kimsenin yanında bi yere gidip bi şey almayı.. Allah hayırlılarla anlayışlılarla karşılaştırsın inşallahEsimin tarafinda benzer durum oldu.hicbir seylerine karisilmadi.gelin damat kendi hazirliklarini yaptilar.damat zaten gelin tarafi.gibi...dugune eller gibi gidip gelindi.bence cok rahatti.herkes sag selamet...
Ben evlenirken her is de aileler vardi.ufak sorunlar oldu.iki tarafta uzatsaydi ayrilma bile olurdu...benim avantaj onceden dugunden donmusler.ben cok bu durumu kullanmadim.allah tan korkacaksin.su lafa bayiliyorum allah cc den korkmayan kisi kuldan utanmaz.
Resmen söylediğiniz gibi davranıyolar.. şimdilik kardeşim sesini çıkarıyo da sonrasında sindirirler mi bilemiyorum.. en doğrusu ayrılmak ama koca adama da baskı yapamayız.. Allah kolaylıklar ve bol akıl versin diyorum artıkSözüm meclisten dışarı ama kayınpeder resmen eşeğim yoksa damadım var diyor
Söylenecek herşeyi arkadaşlar yazmış zaten. Allah yardımcınız olsun. Kardeşiniz de umarım mutlu olur.
Babam da hep aynı şeyi söyler.. bu şahıslar bi de bi kredi çekip borcunu kardeşime ödetip ev alcaklardı.. hatta krediye onay bile çıkmıştı ama bizimkiler yanaşmayınca iptal oldu.. krediyi çeken kp olunca ev de onun üstüne olcaktı haliyle..
Konu açıldıkça anlatıyorum aklıma geliyo.
Ne yazık ki kendileri istedi ısrarla yoksa bizimkiler hiiççç istemediler kimsenin yanında bi yere gidip bi şey almayı.. Allah hayırlılarla anlayışlılarla karşılaştırsın inşallah
Dün gece söyledik yine ama anlamadı.. devam etmek istiyo ısrarla.. bize de dua etmekten başka bi şey kalmadı.. Allah sonunu hayır etsin.. hepimiz çok üzgünüzYok artık.Bunlar iyi yere kapak atmış sövüşlenecek adam arıyorlar.Keşke anne babanız kardeşinizin gözünü açsa .Rest çekseler.Kardeşinin yaşamadan anlayacağını sanmıyorum ama filmin sonu belli.
Dün gece söyledik yine ama anlamadı.. devam etmek istiyo ısrarla.. bize de dua etmekten başka bi şey kalmadı.. Allah sonunu hayır etsin.. hepimiz çok üzgünüz
Babam da hep aynı şeyi söyler.. bu şahıslar bi de bi kredi çekip borcunu kardeşime ödetip ev alcaklardı.. hatta krediye onay bile çıkmıştı ama bizimkiler yanaşmayınca iptal oldu.. krediyi çeken kp olunca ev de onun üstüne olcaktı haliyle..
Konu açıldıkça anlatıyorum aklıma geliyo.
Ne yazık ki kendileri istedi ısrarla yoksa bizimkiler hiiççç istemediler kimsenin yanında bi yere gidip bi şey almayı.. Allah hayırlılarla anlayışlılarla karşılaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?