Hatalı olan biz miyiz?

Tartışmamışsınız ama yine de rica ediyorum dini içerik olmasın, tarihi kişileri örnek verdim demiş N Nehculferadis ama yaptığı yorumda "adetlere göre değil ayetlere göre" kısmı da cümle içinde kullanılmış, bu söz üzerinden konuda birtakım ayetler paylaşılabilirdi, yasakları şu veya bu biçimde ucundan kıyısından delmezsek sevinirim

Aman canım düğüne bişey kalmamış sabret. Herşeyi gösteriş için yapan tipler belliki. Laf sokma var, laf çarpıtma var. Git bulunmuş olmak için bulun. Yapsınlar ne istiyorlarsa. Belliki kızda etkileri altında kalıyor. Umarım evlenince aynı devam etmez.

İnşallahhh..

Adım görümce ya baştan önyargılı yaklaşıyolar.. benim de bi oğlum var Allah hayırlılarla karşılaştırsın.. benim gibi gelin versin bana da inşallah.. gözüm korktu vallahi

Pazarlığın gelininizin yanında yapılması hoş olmamış bencede bende yaşadım buna benzer şeyleri beğendiğim şeyin fiyatı çok bulundu alınmadı hatta bence siz hiç karışmayın kötü siz olursunuz keşke insan memnun olabilse ama demek ki kimsenin gönlüne göre olmuyor bu olaylar.

Pazarlık nasıl yapılcaktı peki? Hangi arada yapılcaktı?

Herkes mağazadan çıkar öyle yapılırdı tabi ortamı bilmiyorum genelde kasa tarafına gitmezdim ben buna rağmen pazarlıklar ortada yapıldı
İşte kimse dışarı çıkmıyo anneme de çıkın demek ayıp gelmiş.. zaten gittikleri yer kemeraltı bilmiyorum dükkanların yapısını durumunu biliyo musunuz? Bilenler az çok anlar beni

İnşallahhh..

Adım görümce ya baştan önyargılı yaklaşıyolar.. benim de bi oğlum var Allah hayırlılarla karşılaştırsın.. benim gibi gelin versin bana da inşallah.. gözüm korktu vallahi
Aynen canım. Yine elimde olsun inşallah ozaman hiç birşeyini eksik etmeyim. Ama 2 çanak çömlek en pahalı koltuk yerine oğlumu sevsin isterim tabiki. Ben öyle yaptım çünkü.

ben suna karsıyım tabiki abartı istekleri kaprisleri vardır ancak tamamende haksız oldukları nı düaünmüyorum

Tamamdir

bi akrabamın başına benzer olay geldi. sonunda gelin ailesinin gazına gelip düğün öncesi daha zengin birine gitmişti. bu kadar gösteriş peşinde olmak hoş değil.umarim sizin gelinin karakteri öyle değildir

Bugün bi defa daha anladım önüne gelene evet diyo.. biri bi şey söylüyo ona tamam diyo diğeri tam zıddını söylüyo ona da tamam diyo.. herkesin etkisinde kalıyo anlayamadım ben bu kızı amazon woman

Evet hata sizde canim
Hersey armut pis agzima dus olursa boyle oluyor. Kari koca olacak kisilere sorumluluk yuklememissiniz,her sey aileden.
Onlara sadece sevismek kalmis
Hayir gelmez boyle evlilikten soyleyeyim de

Hata sizde yüz vermişsiniz

Ayrıca alışverişte vs ne işiniz var

Bütçe bu neye yetiyorsa al diyeceksiniz

Yalnız düğün salonunu gelin görmedi mi yani salonu da çift seçsin bütçe dahilinde daha iyisini isteyen çalışır yapar

Evet hata sizde canim
Hersey armut pis agzima dus olursa boyle oluyor. Kari koca olacak kisilere sorumluluk yuklememissiniz,her sey aileden.
Evlilik sonrası sıkıntı çekmesinler dedik bi de kızın babası öyle isteyince kırmadı babamlar..
Her şeyi oğlan ve kız çıkıp beğenip alsın dedik zaten ama siz bizim kızımızı istemiyonuz mu? Olmaz öyle şey birlikte gideriz dediler.. diyorum ya yaptığımız yapmadığımız her şey batıyo...

Oturcakları evi kızın annesi buldu kardeşimle gidip görüp beğenmişler tutmuşlar evi.. bugün babası bombayı patlattı.. burası çok ıssız benim kızım korkar kalamaz burda.. ona bi şey demedim aklına yer etmesin diye.. biraz zaman geçsin yanıma alcam ben onları dedi oldu.. ev ev üstüne olmaz diyenler onlar ki bizim hiç bi talebimiz olmamıştı o yönde.. gelin kv ile yapamıyo ama damat iç güveysi (hem de ailesine laf söyleyip duran bi adamla) aynı evde veya dipdibe oturcaklar.. bu kadar düşüncesizlik olmaz..

Salonu görmek için gelinimizi davet etmişler ama gitmemiş..

Allah sabır versin.Görgüsüz bir aileye denk gelmişsiniz.Böyle iki aile tanıyorum.Ayranı yoktur içmeye , kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler..Gösterişe özenirler.Size bir şey söyleyebilmesi için önce kendi analık babalık vazifelerini yapmaları lazım.Çeyizini bile sizden bekleyen asalak bir aile var karşınızda.Umarım kardeşinin aklı bir an önce başına gelir.Zira bu tür kızlar kendi aklıyla değil ailelerinin aklıyla hareket eder.Yarın sizden soğutmaya da çalışırlarsa hiç şaşırmam.

Annene babana teşekkür edecekleri yerde yaptıklarına birde burun kıvırmaları canımı sıktı.Önce bi kendilerine baksınlar

Evet hata sizde canim

En çokta kızda hata var ..Annesini ,babasını,yengesini v.s susması gerektiği yerde susturmamış.Şimdiden ağırlığını koyamıyor dengeyi koruyamıyor evlenince ne değişecek.Şu görgüsüz insanlar kendileri gibi görgüsüz insanlara denk gelse ne güzel olurdu.

Bugün niyetleri belli oldu zaten.. bu gidişle onu da yapıcaklar zaten.. ki ev merkezde.. kardeşim ben bu çevreden bi yere gitmem diyo ama bilmiyorum sonu nolcak.. hayırlısı her şeyin..

Ama görmek için olmaz ki seçmek için olmalı bence

Neyse olan olmuş kp e damat şimdiden cevap vermezse işi zor

Herkes net olsun bence ağzının içinden konuşan insanlardan hoşlanmam o kp denilen adamdan hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…