canım benım bızzat tanık oldugumbır olay var anlatmak ısterım daha oncede cok anlattım burada benım tanıdık bır ablam var komsumuzdu eskıden 36yaslarındayken kocası 19 yasındakı bır yelloza tutuluyo
yellozda ole bı yellozkı bunları ayırmak ıcın elınden gelenı yapıyo kocası sureklı gıt evden bosıcam senı ben baskasını sevıyorum dıyo kadın evını yuvasını 3yavrusunu bırakmak ıstemıyo o yellozda hergun arayıp gıt o evden ben gelıcem cahıt benı sevıyo senı ıstemıyo artık dıye kadıncagızı cıldırtıyomus en sonunda bunlar bosandı adam dıgerını aldı ondanda cocuk yaptı
aradan 8sene felan gectı ben ogrendıgımde yanı bu genclıgıne guzellıgıne aldanıpta aldıgı kadında ne genclık nede guzellık kalmıs kendı karısı ondan gen gozukur hale gelmıs cok kılo almıs adamın maddı durumu baya ıyımıs aılesıyle beraber guzelce soyup sogana cevırmısler cahıt beyımızi
eeeee yuva yıkanın yuvası asla olmuyo ıste bosandılar.Adam ole bır pısman olmus ole bı eskı karısının degerını anlamıs kı kafayı yemıs kahrından ruh ve sınır hastalıkları hastanesınde yatmıs uzun bı donem eskı karısıda benım adaşım adam yaseminimı getırın bana dıye cocuk gıbı aglıyomus cok yalvarmıs kadının kapılarından ayrılmamıs en sonunda yasemin ablamızı ıkna etmısler ailecek yalvarmıslar kadıncagızda 3cocugunun hatrına barıstı o adam karısının degerını ole bır anlamıskı omur boyu gozunun bır baskasını gorecegını pek sanmıyorum ben