hatalıyım ama bu kadarıda olmaz

tyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
47
0
36
Çanakkale
merhaba
5 yıllık evliyım ..3.5 yaşında bir oğlum varr...eşimle mart ayına kadar herşeyımız yolundaydı yanı eşim askerden gelınceye kadar..kısa donem askere gıttı ocak ayında geldıı ve zaten çok konuşmayan bana karşı ılgısı sadece yatakta artan bır adamdı çok bişi paylaşmaz ama ben onu yınede çok severdım neyse askerden gelince dahada sesszıleştii ve evlendığimizden berı pcde oyun oynayan adam yıne pcsıne donduu ..bırgun facemde eskı bır erkek ardaşımın yazdığo normal msj gördu ve çok kıskandı ve farklı şeyler düşündüü ama benım aklımın ucundan bıle geçmedıı sonra yıne uzaklaştı ılgısız davranmaya başladı bende buı konu ıçımde dert ola ola bır hata yaptımm başka bır erkek ardkşımla paylaştım bu durumu burada kımsenın tanımadığı ama asla onu aldatmadım sadece bu durumdan onun haberı yoktuuu bılıyorum buda bır hata 2-3 ay konuştum ama sadece dertleştımm...ne görüştüm nede başka bır telaffuzumuz olmadı(Allah korusun) nese eşım dıer msjdan süphelendıya telefonlarımı netten görüşme detayına bakıp bunu oğrenmış hayatım zından oldu yapmış olduğum hatayı anladım ...ama eşımle her konuştuğumuzda hıc benı dınlemedı sürekli benı yalnız bıraktı buralardan bırıne soylesem duyulup dedıkodu olacaktı belkıde o yuzden boyle bırşeye barvurdum bılmıyorumm...
sonra ..eşım bunu kasım ayında oğrendı sureklı ayrılıcam senden deyıp hakkımda çok kötu şeyler düşünduu...1.5 ay geçtı boyle sonra bır gece baktımkı telefonunda bır mesaj erkek ısmıyle kayıtlı bır numaradan gelmış 'ne oldu telefonlarımı neden açmıyorsun eşınle barıştınızmı' okadar kötu oldumkı ama once kötu duşunmedım erkek ardşıyla paşyalmış durmmu oda merak etmış dıye düşündum sordum kım dıye cevap yok ....yıne telefona baktımm daha once gönderılmış bır msj daha 'nerelerdesın sen benım sesımı duymadan uyuyamazssın ' dıye anladımkı kadın aldım numarayı aradım..onun telınden bır bayan kımsınız ? sen kımsın cevabını aldımm ..... nın eşıyım ? ee dıyor kadın ...sen nıe eşıme msj atıyorsun kımsın nesın dıyorum...aldığım cevap:bana nıye soruyorsun eşıne sorr once yaptıklarına bak sonra konuşş ....

nese yıktım ortalıkları sen oyle yapmasaydın bu olmazdı senın yuzunden dedı bana eşimm..

2 gun geçtı kadın benı arıyor..senı eşinle aramda bişi yok 8 aydır konuşuyoruzz eşın senden şüphelenıyordu ama ıspat edemıyordu sonra bır gece aradı ıspatladımm dedıı..çok uzulduu ben olmasaydım başkalarına gıderdı ben ona yol gösterdım bılıp bılmeden yargılama dedım dıyorrr...ne demek bu yaa ben onun bana ılgısız tavrı yuzunden bır hata yaptım..adamın ılgıszlığı şımdı ortaya çıktıı....kadında yalancııı benım ahımı almamak ıçın boyle bır işe kalkmışş oyle anladımbennn..

nese çok olaylar olduu eşim kadınla defalarca bırlıkte olmuşş kaç kez görüşmüşş benden ayrılıp onuınla bırlıkte olma planları yapıyormuşş ben enayı gıbı hata yaptım dıye canıma kıymaya ona nasıl boyle bışı yaptım derken adam enıkonu benı aldatmışşş benım hatamıda yaptıklarına kılıf etmışşşş...

ve şimdi dıyor sana bır ev alıcamm bırde araba oğluma bakacaksın ayrılacaksın benden .bende onunla olucam ama omrumun sonuna kadar sana destek olucam maddı eksıklığın olmayacak dıyorrr..kendısı dıbımde hala o kadınla görüşüyorrr yanına gıtme planları yapıyor kadında baştan sen haklısın ben aradan çıkıcam derken şımdı eşım ne dedıyse sanamı acıyacam o benı sevıyır bende onuuu elınden gelenı ardına koyma dıyorrr...bırakıp gıdemıyorum hala onu çok sevıyorum ...nasıl bır ınsan oldum yaa içinda bulunduğum durum nee kendımı anlamıyorummm....

umarım durumumu anlatabılmışımdır ne yapıcam ben yaaaa..bu arada eşımm onla görüştüğü halde bana gelıp uzulmene dayanamıyorum ama bana yaptığın hatayı unutamıyorum dıyorrr..ama gozume baka baka onu sevıyorum dıyorrr...offffffff oğlumu ve sevgımı düşünup sabretsemmı yoksa en kısa zamanda ayrılıp aılemın evıne gıtsemmı?

Cnmm su an gidip esinin agzini yzunu gozunu burnunu kirmak dovmek istiyorum onu
bu durumda ne denir bilmiyorum ama sende hata gormuyorum
butun olan biteni baslatan o
bu olanlarin en asil nedeni o

konusmak cok kolay ama ben olsam sanirim o kadinida esimide rezil ederim cumle aleme kendimde rezil olurdum belki gerci ozaman ben rezil olmazdim o ikisi rezil olurdu
bilmiyorum ben boyle dusunuyorum ayrilip tekrar evlenen ve aski yakalayanda cok ne olursa olsun korkma kendine guven ve basini dik tut

Allah yardimcin olsun cnm en hayirlisi olsun

allah yardımcınız olsun ne denir ki o size güvenmiyor ki haklı. ama zaten kendi başkasıya nasıl evlilkki bu karmakrıışk

bana neler soyledıı yok o kadınla beraber yaşayacakmışım yanı o ayrı bır evde ben ayrı bır evdeyok bılmem ne ve ben hala o adamla bırlıkte olabılıyorum neden kendımı bukadar aşağılattım psıkoğa gıdıyoruz ıkımız beraberr...adamda senın dedıklerını soyledı ama ben hala başımı dıkıp ne halın varsa gör dıyemıyorum onaa neden hala onu çok sevıyorumm yaaa adam benı tınlemıyor bıleee ....

allah yardımcınız olsun ne denir ki o size güvenmiyor ki haklı. ama zaten kendi başkasıya nasıl evlilkki bu karmakrıışk

başkasıyla evlı deıl benımle evliiii....evet bana guvenmıyorr o kadını nekadar tanıyorkı karakterı sağlam bır kadın olsa benımle nasıl konuşur bana nasıl oyle şeyler soylerr allah askına bana guvenmıyorr ama zaten o benım hatalarımı bılmeden başkasıyla konuşuyormuşşş benı o nedenle boş bırakmışş bıde banma ben senı herşeyden çoksevdım dıyorrr lanet olsunn

:18:Sizin yaptığınız hatayı tam anlamadım,açıklar mısınız?

eşımın bana karşıı ılgısızlığı yuzunden ıyıce daralmıştım ve etrafımdakılere soyledığımde olay farklı yerlere gıdecektı bırgun duzeldığınde o ınsanlar yıne aynı şeylerı duşuneceklerı için bende burada kımsenın tanımadığı bır erkek ardkşımla paylaştım ve telefonda görüştümmmm sadece başka hıçbırşey yapmadım hatam o kışıyle derdımı paylaşmaktııı...sanırım acıklayıcı olmuşturr..

insallah o kadinda ona oyle bir kazik atar oyle bir kazik atarda o'da felegini sasirir insallah Allah buyuk
vallaha kendi basima gelmis gibi uzuldum ve sinirlendim inan

insan duygularini kontrol edemiyor cnm seviyorum diyosun demek ki duygularinin onune gecemiyosun ama her iste bir hayir vardir
zaman gosterir herseyi
ama asla kendini ezdirme

Neye sabrediyorsunuz? Adam istemiyor ve başkasıyla birlikte olmuş bundan sonra yapacak bir şey yok. Sizden özür dilemiyor ki. Hatta ayrılmak için ev ve araba almya kadar götürmüş işi. Başkasını seviyorum diyor ve siz sabretmekten bahsediyorsunuz...
Bence sizin onu aramanızı bahane etmiş resmen, bir açık aramış ayrılmak için ve bulmuş. Bilmem kaç aydır biriyle görüşüyormuş bi kere sen eşinle özel meselelerini neden bir kadınla paylaşıyorsun? bu ancak çok yakın biriyle paylaşılabilecek bir şey, kadını tanısanız evet arkadaşı derim ama tanımıyorsunuz da. Aylardır görüştükleri ortada.
ben olsam bu adamı daha hayatımda istemezdim, tamam sevgidir, yuva kolay kurulmuyor elbette ama en azından saygı olmalı arada. ayrıca soyup soğana çevirir ve atrdım başımdan. nasıl olsa yuva yıkanın yuvası olmaz derler, ilerde ayrılık haberlerini duyarsınız.

seviyorum diomuş..cnm mücadele etmene hiç gerek yok bence...bırak gitsin..

peki ben oğluma her baktığmda onu hatırlayacağımm artı senıde sevıyorum dıyorr...offf bunu kabullenemıyorum ama onu bırakıp gıdemıyorum içim açıyorr 2 gundur yok içim içime sığmıyorrrr kurban bayramından berı aılemın yanına gıtmedım her ay 2 defa gıden bennn( delırıcem onun sevgısını nasıl unutucamm yaaa((

Anladım...Bunu bahane etmiş sadece eşiniz,çok belli..
Şu durumda kararı verecek olan sizsiniz tabi ki ama bence affetmeyin,sonu gelmez..
Kendinize saygınızı kaybettiğinizle kalırsınız..Ki eşiniz pişman bile değil..İkili bir hayat sürmek istiyor alenen..
Bunu kendinize yapmayın lütfen..

ınşalah atarr zaten bı defa ayrılmış...ALLAH BUYUK yaptıklarını çekerrrr..eşim ondan ayrılmak ıstedı bır ara ama ona sana kızdığım için çok vaat verdım dıyorrr ve o kadın ayrılıcam dedığınde bırsuru ah ettı annesı babası yokmuş yetımın hakkını yedın dıyor vıcdanıyla oynuyorrrr ..bana boşanıcam dedın benı kulllandın bılmem neeee ...yatarken yetımlığı hıç aklına gelmedı heraldeee...

tamam haklısınız ben hala onun benı kandırmalarını sevıyor olarak algılıyorum adamın umrunda bıle deılım dedığın gıbııı...alacağımı alıp gıdeceğimmm oda gıtsın kursun bakalım o dengesız kadınla yuva kurabılecekmı....onuda nasıl unuturum hala bılmıyorumm:S

bence bitmis
yani sizin yaptiginizda birsey yok
bahane sadece
kilif olayi
kesınlıkle oylee psıkologta oyleee dedıı

evet onu ıstıyor bana dıyorkıı sen benden ayrılacaksın başkasıyla evlenmeyeceksınnn....evlenemezsınn bende ne demek evlenemem dedım oyle bır evlenırım sende görürsün sen suırunurken ben hayatımı yaşarım dedımm oylede olacak ınşalahhhh...bana çektırdıklerını çeksınıkısıde...

git o kadının saçını başını yol. pislik yaa Allah belasını versin. o kadınında sana bunu yapan adamında. günah olmasa sonunda hpis bilmem ne olmasa inan söyle gider vururum o şıllığı derdim. şuna bak yaa kadının çolugu cocugu var pislik kadın. canım bak aynı evdesiniz. olacağı yoksada biter belki ama adamın aklı sende kalarak bitsin onun içi yansın. sakın taviz verme ona eve gelecek nasılsa süslü ol bakımlı ol görsün seni o kadıını gördünmü hiç güzelmi? Allahın belası kadın. o kadından üstün ol. ona vaat verdinde ben neyim nikahlı karınım çocugunun annesiyim ömür boyu berbaelik baat ettin banada de Allahım o kadının ağzını burnunu kırmak lazım yaaa çok sinirlendimmm Yarabbim kimsenin başına verme

Allahim bu acilari kimseye gostermesin, sizinde insallah yuvaniz duzelir anladigim kadariyla affediceksiniz sevdiginiz icin insallah kadinda seytanindan bulur cocugunu babasiz koyacak pislik haaa birde kacan kovalanir diyolar tabi bazilarina gecerli eh esinizde sizide seviyormus heralde al git cocugunu ailenin yanina goz dagi ver bakalim , gorunuste hic bir sey kaybetcek gibi gorunmuyorsun, sonucda esin oylede boylede suan ayrilcam etcem diyo, bari korksn yoklugunu anlasin ... yinede sizin bileceginiz is tabi benim fikrim bu ... allah sabir versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…