allah yardımcınız olsun ne denir ki o size güvenmiyor ki haklı. ama zaten kendi başkasıya nasıl evlilkki bu karmakrıışk
:18:Sizin yaptığınız hatayı tam anlamadım,açıklar mısınız?
seviyorum diomuş..cnm mücadele etmene hiç gerek yok bence...bırak gitsin..
insallah o kadinda ona oyle bir kazik atar oyle bir kazik atarda o'da felegini sasirir insallah Allah buyuk
vallaha kendi basima gelmis gibi uzuldum ve sinirlendim inan
insan duygularini kontrol edemiyor cnm seviyorum diyosun demek ki duygularinin onune gecemiyosun ama her iste bir hayir vardir
zaman gosterir herseyi
ama asla kendini ezdirme
Neye sabrediyorsunuz? Adam istemiyor ve başkasıyla birlikte olmuş bundan sonra yapacak bir şey yok. Sizden özür dilemiyor ki. Hatta ayrılmak için ev ve araba almya kadar götürmüş işi. Başkasını seviyorum diyor ve siz sabretmekten bahsediyorsunuz...
Bence sizin onu aramanızı bahane etmiş resmen, bir açık aramış ayrılmak için ve bulmuş. Bilmem kaç aydır biriyle görüşüyormuş bi kere sen eşinle özel meselelerini neden bir kadınla paylaşıyorsun? bu ancak çok yakın biriyle paylaşılabilecek bir şey, kadını tanısanız evet arkadaşı derim ama tanımıyorsunuz da. Aylardır görüştükleri ortada.
ben olsam bu adamı daha hayatımda istemezdim, tamam sevgidir, yuva kolay kurulmuyor elbette ama en azından saygı olmalı arada. ayrıca soyup soğana çevirir ve atrdım başımdan. nasıl olsa yuva yıkanın yuvası olmaz derler, ilerde ayrılık haberlerini duyarsınız.
kesınlıkle oylee psıkologta oyleee dedııbence bitmis
yani sizin yaptiginizda birsey yok
bahane sadece
kilif olayi
Anladım...Bunu bahane etmiş sadece eşiniz,çok belli..
Şu durumda kararı verecek olan sizsiniz tabi ki ama bence affetmeyin,sonu gelmez..
Kendinize saygınızı kaybettiğinizle kalırsınız..Ki eşiniz pişman bile değil..İkili bir hayat sürmek istiyor alenen..
Bunu kendinize yapmayın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?