hatalıyım ama bu kadarıda olmaz

Öncelikle canım Allah yar ve yardımcın olsun.. ne yazık ki böyle hemcinslerimizde var ama sana tavsiyem erkekler dik kadınları sever ve hayranlık duyar..kendine bak git saçını başını değiştir giyimine özen göster eminim gösteriyorsundur ama benim bahsettiğim değişiklik ve kocana karşı mesafeni koru beraber olma muhattap olma konuşma sinemaya git arkadaşlarınla o geldiğinde evde olma ondan geç gel bırak o seni merak etsin..sorduğunda ise cevap verme bırak o delirsin sevdiğini belli etme ve ne olursa olsun

ayrılsanda barışsanda taviz verme ve kendini maddi olarak güvence altına al allah bağışlasın bak çocuğun var

o kadının da böyle kadınlarında allah belasını versin bu arada sen üzülme kimse ettiğini görmeden ölmez cennette cehennemde bu tarafta..içini ferah tut mantıklı davran..

bende ç.kaledeyimm
ama ein bi garipp geldii ikinizide elinde tutuyoo eşin nereli canımm
açık açık sana o ilişkisini anlatması filan kadın için güzel demesi filann çok ayıpp

eşiniz başkasıyla beraber oluyor yani sizi aldatıyor
tabi bu arada sizi de ihmal ediyor
siz ilgisizlik ve yalnızlıktan dertleşmek için arkadaşınızla konuşuyorsunuz ama aldatma yok
eşiniz bunu öğrenincede ihale size kalıyor

adamın işine gelmiş
seni seviyorum demeside yalan
herşey çoktan bitmiş
bir an evvel boşanma davası açıp donuna varana kadar alın derim

sana söyleyebileceğim tek şey sakın ayrılma ,

ayrılıpta meydanı o kadına bırakma, yukarıdaki arkadaşın dediklerine katılıyorum umursamaz mutlu keyfin yerindeymiş gibi davran oğlunla ilgilen sende onu görmezden gel belki ters tepicek bak sende artık istemiyorsun boşanalım diyecek ama sakın boşanma bırak oda böyle çeksin cezasını

sana gelince hatanın büyüğü sende ama o konuya girip seni daha fazla yaralamak istemiyorum malesef erkekler kadınlar kadar çabuk ikna olmuyor böyle olaylarda biz olsak bi tatlı söze silebiliyoruz Allah yardımcın olsun hiç kolayy değill yaşadıkların duaa et Allaha havale et

bu arada çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bi iş bul kendine oğlunu ver kreşe kendi ayakların üzerinde durduğunu görsün kendini oyalayacak bişeyler bul herzamann ve herzamann bakımlıı oll evin içinde dışında ilgii çekicii ol ( kii neyi kaybettiğini anlasın ) üzgünüm ama erkeklerin en hassas noktasıı yatağa gelince buna hayırr deme şansın olmayabilir ortada hala nikah varken o sana kalmış bunu yadırgamakta hiçkimseye düşmezz..

tabiki kimseye düşmez kimse yargılamıyor zaten sadece fikir veriyor.ama yani ilginç hem beraber olup hem de aldatıldığını bilmek.allah kimsenin başına vermesin büyük konuşmak istemem hiçbir zaman

Korkunç birşey..

eşiniz kadından vazgeçmediğini suratınıza pervasızca söylediği halde birlikte oluyorsunuz..

kadınla birlikte olduğum için bağlandım ona diyor, onun için güzel diyor haya etmeden..

sizi ikna etmek için de söylediği şey de "beni sevmiyor musun, seviyorsun"

siz de ikna oldunuz, onunla seviştiniz öyle mi?

aklım havsalam almadı yemin ederim

ne hayatlar yaşanıyor kapalı kapılar ardında

Son düzenleme:
ya kızlar ayrılma falan diyorsunuzda bu adamın ekmeğine bal sürmek olmaz mı

hem evindeki hemde elindeki iki kadınla canı istediği gibi hayat yaşayacak

bu çocuğunun annesine haksızlık değil mi?

tmm ayrıl demem ama bu şekilde devam etmek kabullenmek ve susmak olmaz mı

neden ne için??

benim eşimde dertleşmek için arkadaşlıkları oldu 2kızla ve benden gizli bende yakaladığımda olay oldu ve hala güvenemiyorum,biz bayanlar boyle durumda eşimizi takıp edip çocuklarımızla yuvamıza sarılıyoruz eşimizde bize ısınsın diye uğraşıyoruz..erkek mılletı de işte sen biriyle konuştun dertleştin ben altta kalırmıyım bende ona aşık oldum sorumlu sensın dıyo,ve sen başkasına bunu anlatamıyosun anlatsan hemen herkes senı suçlayacak.tam tersini düşündüm şuan benım eşime ben yapsam başkasını bulsam nolur yıne ben suçlu ve namussuz olurum.kadınız işte KADIN..
bazen isyan etmek gelıyo içimden neden böyle diye,bizler bari erkek çocuklarımızı farklı yetiştirelim kadınlara daha saygılı olmayı öğretelım.bir ergen erkek çocuk 3.4kızla çıkıyo bizler tebrik edip onları şımartıyoruz ayıplasak,kızsak belkı farklı yetışırler...

Allah yar ve yardımcın olsun okuyunca cok üzüldüm,sana sadece şunu demek istiyorum,rabbim o küçüçücuk yavrunun gözyaslarını,senın gözyaşlarını yerde bırakmaz,Allaha havale et al abdestını dur rabbinin huzuruna anlat derdini rabbıne senı en ıyı anlıcak dınlıcek rabbımdır,bız sadece burdan destek verebılırız sana.Rabbıne guven onun adaletı nelere kadir,kimseye ceza vermeye falan çalışma,sadece esını umursama enazından öyle gözük,sensızde bu hayat gider süsü ver,zaten rabbım öyle bı vuracaktırkı ona,ozaman iste senı yanında bulamıcak.buna ınan ve guven tecrubeyle sabıt canım,çok beter olacak,o yavrunun hakkına gırmek oyle basıt bırsey degıl.Insallah cektıgın bu sıkıntı olan gunahlarına kefarettır ve rabbım senı sevıyokı sıkıntı verıyor sabret,unutma fıravunun ölene kadar başı bıle agrımadı,rabbıne sıgın..evde kalma kendıne ugraslar bul,cık dısarı evladınla vakıt gecır,atma ıcıne o yavrunu sana ıhtıyacı var..Bosan yada bosanma demek nekadar dogru bılemıyorum bunun kararını verecek bıtek sensın...Allah a emanet ol,en kısa zamanda yuregının ferahlaması dileğiyle...

bende ç.kaledeyimm
ama ein bi garipp geldii ikinizide elinde tutuyoo eşin nereli canımm
açık açık sana o ilişkisini anlatması filan kadın için güzel demesi filann çok ayıpp

evet eşim de ç.kalelı canımmm...padişahlara özenıyor adamm ama bu zevkı tattırmayacağımmm..kararlıyımm..

tabiki kimseye düşmez kimse yargılamıyor zaten sadece fikir veriyor.ama yani ilginç hem beraber olup hem de aldatıldığını bilmek.allah kimsenin başına vermesin büyük konuşmak istemem hiçbir zaman

hepinize katılıyorum bu dedıklerınızı hepsını düşünme fırsatım oldu ama hala çıkmazdayım şuan sadece yapacağım kafamı başka konularla meşgul edıp onu umursamayacağımmm...bır ardaş çalışıyormusun dıye sormuşş hayır çalışmıyorum evlenınce işimi bıraktım çokta güzel bır ışım vardı sadece iş saatlerı uzun olduğu içinn ve eşımınkendı işi olduğu için bırakmak zorunda kaldımmm...demekkı buraya kadarmış bazı şeylerrr...ben dımdık ayaktayım yıkılmadımm sadece ıkı tane ev aldıı onların bırının bıtmsını ve tapusunu alıp bu evden gıdeceğim çunkı burası kayınvalıdemle altlı ustluu kımseye tahammulum kalmadı anası başka dıyor abısı başka kımsenın oğlunun yada kardeşının onune geçtığı yokkk...bende onlara pabuç bırakmayacağım elalemın ne dedığı umrumda deı aılem zaten durumu bılıyorrr..onlar koyde yaşıyorlar o nedenle koyde kalıp hayatımı bıtırmek ıstemıyorummm..onların yanına gıtmeyeceğımhem kendım hem oğlum ıçın oğlumun geleceği hepsınden onemlı once kendıme gelıp sonra oğluma ıyı bır anne olmam gerekıyor babası gıbı sorumsuz bır baba olmaması içinn..zaten eşımın babasıda zamanında başka kadınlara gıtmışşş ıçkı ıçmışş evıne bakmamışşş amcası başka kadın getırmışş karısının uzerıne..ama suanda hepsı pişman ve evlerınde oturuyorrr..ama ben ona bu fırsatı vermeyeceğimmmm evlet bıttıkten sonraaa alıp gıdeceğimmm ne halı varsa görsunnn...ben acız bır kadın deılım allah şukur okul okudum işimide bulurum paramıda kazanırımmm....onuda bu yaptıklarına pişman edeceğimmmm....sonrada hayatıma bakacağımmm umrumda deıl artıkkkk hepınız çok sağolun.....

canım zaten ben ALLAH tan umudımı onun adaletınden hıçbır kuşkum olmadıı bu olay olmadan oncede namazımı kılan bır ınsandım bundan sonrada kılacağım bu benım ımtıhanımmm...gıdememe sebebımbırazda o yuzdenn yarın obur tarafta nıye mucadele etmedın nıye onu hatalarından dondurmedın dıye hesaba çekılmek ıstemıyorummm....ınşalah dedığın gıbıdır bu çektıklerım gunahlarıma kefarettırr.....bu arada dışarı çıkamıyorum kayınvalıdem olayları bılıyorr gunlere falan gıdıyorumm çık gıtme evınde dur deyıp duruyorr onun hal ve hareketlerı zaten ayrı bır dertttt o bırazda o nedenle bunaldımm bu evdeee bukadarrr acı çeker oldumm...daha onceden eşım askerdeyken telefonla konuşuyormusum sozde bır kadın benı duymuş ben akrabalarımve eşım dışında o askerdeyken kımseyle konuşmadımkı nasıl boyle bır yakıştırma yabalırlerr ...tabı onun oğlu ben elım ıllakı benı suçlayacaklar ama olsun ALLAH IN ADALETI BUYUK 2 UMRE BIR HAC YAPTILARRR VE VARSAYIMLARLA HALA BENI SUÇLUYOR KADINN OĞLUNUN YATIKLARINI BILIYORR VE HEP BENI SUÇLAYACAK YOLLAR ARIYORR NESEE IYI GUNLER ILERDE BU DUNYADA YOKSA OBUR DUNYADAA...DERDIMI SEVIYORUM ÇUNKI VERENI SEVIYORUM DEMEKTEN BAŞKA BIŞI YOKK...

:46.
yaşadıklarına üzüldüm.bende aynı şeyleri yaşadım.keşke olmasaydı.
kendine güven ve hiç arkana bile bakma.
yoksa ileride çok pişman olursun.....
Allah yar ve yardımcın olsun.

çok güzel yazmışsın inşallah uygulamaya da koyarsın.
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
zaten baştan iletişim kopukluğu ve ilgisizlik olan bir ilişkiymiş ,bahsettiğine göre ikinizde de hata var ikinizde birbiriniz anlamak,
sorunlarınızı çözmek yerine sadece cinsel anlamda birlikte olup dert ortaklığını başkalarında aramışsınız,
evlilik sadece cinsellik değildir yeri geldi mi anne,baba,arkadaş,sırdaş olmaktır ki ilişki sağlam olsun,
ve tamamen saygı,sevgi bitmiş,avlilik neden devam etsin ki? karar sizin tabiki ama ailen de destekse,mesleğinde varsa
daha çok yüzgöz olmayın derim.

bir sey sorabılırmıyım. acaba farkındamısınız o evde kalmakla aslında cocugunuza en büyük kötülüğü siz yapıyosunuz. bir yanı eksık kalıcak babasız büyürse diyorsunuz ya, o eksık yanları sız doldurabılırsınız ama ilerde cocugunuz bu yasanılanları kafasında mukayese etmeye baslayacak ve psikolojisi bozulacak. ondan sonra siz bosanmadıgınız ve eşinizin size bunları cektırmesıne izin verdiğiniz için size kızmaya babasından nefret etmeye başlayacak. nerden mi biliyorum. çünkü ben de böyle bi ailede büyüdüm. ben de küçükken babam her gittiğinde ağlardım, anneme kızardım babamı getir diye. ama büyüdükçe olanlar kafama dank etmeye başladı. şimdi 22 yaşındayım. kötü olayların üstünden baya yıl geçti ama küçük çoçuklar bi kamera gibiymiş kötü olayları akıllarına kaydeder ve unutamazmış. ben de hiç unutamadım ve babama 'baba' diyemıyorum. hiç baba diye seslenmiyorum.zorunlu hallerde konuşmuyorum. anneme ise acıyarak baktığım zamanlar oluyo. kızıyorum bunların olmasına izin verdiği için. annem babamdan boşanmayarak bana iyilik yapmadı. babasızlığa belki alışabilirdim ama bu duruma hiç alışamıyorum.aynı durum erkek kardeşimde de var. bu söylediklerim kulağınıza küpe olsun. size kendi yaşadıklarımdan bi yol göstermek istedim.

çok güzel yazmışsın inşallah uygulamaya da koyarsın.
Allah yardımcın olsun.
ınşalahhhh..

sorunlarımız ben kaynaklı deıl herzaman ona bır arkadaş yoldaş olmak ıçın yanında oldum sürekli konuşmak ıçın çaba harcadım ama o herzaman benı geçiştirdııı iş konusunda dahı olsa canını sıkan yada onu mutlu eden herşeyı paylaşmasını ısterdım ondan ama o benı oyle görmedı..sonunda dayanamayıp böyle bır paylaşımda bulundumkı o daha fazlasını yaptııı sucum ona destek olmak ıstemek hep yanında olmak ıstemekten başka bışı deıl bunu anlayamadı ...evet saygı dıye bışı yok olsa bana bunları yaşatmazzz ..en kısa zamanda sonuçlandıracağımm bu işi....

çok teşekkur ederım bunları paylaştığın içinnnn...umarım herşey daha guzel olur bundan sonraaaa

Ne mücadelesi ALLAH AŞKINA ?
Mücadele, sevildiğiniz ve sevdiğiniz kişi için verilir.
Adam sizi aldatmış, "sevmiyorum seni, onu seviyorum" demiş.
Bu adam için, böyle adamlar için mücadele verilmez.
Bu adam için mücadele vereceğinize , kendiniz ve çocuğunuz için mücadele verin ve ayrılın.
Ben bir ara, o kadının bir oyun olduğunu düşündüm, eşiniz intikam için böyle bir kadınla anlaştı öyle yürütüyor diye düşündüm.
Ama oyun da olsa, gerçekte olsa ayrılmalısınız.

yapacak bişey kalmamış bence. yani kurtarılacak bir aile yok ortada baksana adam başkasını seviyor. siz bundan sonra kendiniz ve çocuğunuzun geleceği için savaşın. onlar da ne halleri varsa görsün o kadınla da mutlu olmaz bence. butür şeyler yasakken güzel geliyo bazılarına. sizin evliliğinizden beslemişler heyecanlarını. evlilik bitince istekleri de biter zamanla.o zaman eşin anlar ama geç kalmış olur. kendin ve çocuğun için yaşa. inşallah mutlu olursun bundan sonra.

ıkınızde haklısınız teşekkurler arkadaşlarrrr bıttı evet benım için o adam bıttii en azından doğru olan bu bunu daha ıyı anlıyorum artıkkk..kendım için varım ve onu asla affetmeyeceğimmm artıkkkkk....haketmıyorrr çeksınn yaptıklarınııı....

Tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…