• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatanın büyüğü bende :(

Sonunda herkese yayılan ve sır özelliğini kaybeden olay neydi ?

Siz, size sır veren kişi ve sizin sırrı anlattığınız samimi arkadaşınız; hepiniz aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz ?

Size anlatılan sır; samimi arkadaşınıza karşı bir iftira mı içeriyordu ?
İftira değildi ama onunla ilişkili birşeydi. Yakın arkadaşım diye de söyledim. Hata ben de kabul ediyorum aklamak değil niyetim. Keşke söylemeseydim tabiki :(

Başkasının sırrını anlatıp "güvendiğim için kendime kızdım" demeniz komik, güvenilmez olan sizken konuyu başkasına atmaya çabalamasanız mı?
Anlattığım kişiyle de ilgiliydi. Ortalığı karıştırmasına gerek yoktu bana anlatılsa böyle bişey yapmazdım. Onda da hata var, hatası olmasaydı benden özür dilemezdi herhalde.

Anlattığım kişiyle de ilgiliydi. Ortalığı karıştırmasına gerek yoktu bana anlatılsa böyle bişey yapmazdım. Onda da hata var, hatası olmasaydı benden özür dilemezdi herhalde.
Konu zaten anlattığınız kişiyle ilgili olması. Siz sır değil laf taşımışsınız basbaya.

Siz özür dilediniz mi size sır verenden?

İftira değildi ama onunla ilişkili birşeydi. Yakın arkadaşım diye de söyledim. Hata ben de kabul ediyorum aklamak değil niyetim. Keşke söylemeseydim tabiki :KK43:

Çok hayati bir konu muydu ? Neden size o sırrı veren kişiye; bu sır bir başkasını da etkiliyor ve bilmesi gerekiyor demediniz ?

Çok hayati bir konu muydu ? Neden size o sırrı veren kişiye; bu sır bir başkasını da etkiliyor ve bilmesi gerekiyor demediniz ?
Bu seferde diğerinin sırrını ona söylemiş olacaktım neden etkilediğini anlatmak için.
Hayati bir konu değil tabiki. Ama yakın arkadaşım olduğu için söylemek istedim.

Aslında zaten bir arkadaşlığımız da vardı diyemem bana söylemek durumunda kaldı bir olaydan dolayı. Yani iş arkadaşı diyeyim uzak.
Arkadaşlığınız olsun olmasın laf taşımışsınız samimi olduğunuz arkadaşınız da sizden ileride soğuyabilir çünkü başkasından laf getiren benimkini de taşır der.

Arkadaşlar samimi olmadığım bir arkadaş bana birşey anlattı ve kimse bilmesin dedi. Benim samimi arkadaşımla bağlantılı bişeydi. Bana sırrını veren kişi onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordu. Ben de samimi arkadaşım diye anlattım. Ve kimseye söyleme dedim. Maalesefki söylemiş olaylar büyüdü vs. Konunun detayını inmedim. Söyleyen samimi arkadaş özür diliyor. Aslında çok güvenmediğim biriydi bu konularda artık emin olmuş oldum. Diğer sırrını söyleyen de sanırım küstü. Ben de üzüldüm çenemi tutamadığım ve güvendiğim için de kendine kızdım. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Boşuna dememişler "güvenme dostuna saman doldurur postuna " diye.. Bu durumda hatalı olan sizsiniz sır veren kişinin gönlünü almaya çalışın bir daha da kimsenin sırrını başkasına anlatmayın başkada yapacak bişey yok.

Boşuna dememişler "güvenme dostuna saman doldurur postuna " diye.. Bu durumda hatalı olan sizsiniz sır veren kişinin gönlünü almaya çalışın bir daha da kimsenin sırrını başkasına anlatmayın başkada yapacak bişey yok.
Haklısınız çok teşekkür ederim.
Telefonumu açmıyor çok samimide değiliz yarın mesaj atarım belki yapacak başka bişey de yok doğru

Arkadaşlar samimi olmadığım bir arkadaş bana birşey anlattı ve kimse bilmesin dedi. Benim samimi arkadaşımla bağlantılı bişeydi. Bana sırrını veren kişi onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordu. Ben de samimi arkadaşım diye anlattım. Ve kimseye söyleme dedim. Maalesefki söylemiş olaylar büyüdü vs. Konunun detayını inmedim. Söyleyen samimi arkadaş özür diliyor. Aslında çok güvenmediğim biriydi bu konularda artık emin olmuş oldum. Diğer sırrını söyleyen de sanırım küstü. Ben de üzüldüm çenemi tutamadığım ve güvendiğim için de kendine kızdım. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Güvenden bahsedene bak

Haklısınız çok teşekkür ederim.
Telefonumu açmıyor çok samimide değiliz yarın mesaj atarım belki yapacak başka bişey de yok doğru
Siz adım atmış olun yinede gerisi şansa artık. Kötü olmuş sizin için keşke hiç bahsetmemiş olsaydınız öteki arkadaşa

Back
X