• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatanın büyüğü bende :(

Olayı anlatmayın birebir ancak olayın etkisi iş hayatı değil, iftira değil, konu hayati de değil. Ee o zaman neden size verilen sırrı gidip; sır onu da ilgilendiriyor diye samimi arkadaşınıza anlattınız ?
Evet öyle oldu aynen
Daha fazla soru işaretli mesaj atabilecek misiniz meraktayım

Sırrını açma dosttuna dostunun dostu olur o da söyler dostuna😁

Olayı anlatmayın birebir ancak olayın etkisi iş hayatı değil, iftira değil, konu hayati de değil. Ee o zaman neden size verilen sırrı gidip; sır onu da ilgilendiriyor diye samimi arkadaşınıza anlattınız ?

Evet öyle oldu aynen
Daha fazla soru işaretli mesaj atabilecek misiniz meraktayım

Buradan şöyle bir sonuç çıkıyor: Samimi arkadaşınızı korumaya yönelik bir hareket değilmiş demek yaptığınız.

Arkadaşlar samimi olmadığım bir arkadaş bana birşey anlattı ve kimse bilmesin dedi. Benim samimi arkadaşımla bağlantılı bişeydi. Bana sırrını veren kişi onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordu. Ben de samimi arkadaşım diye anlattım. Ve kimseye söyleme dedim. Maalesefki söylemiş olaylar büyüdü vs. Konunun detayını inmedim. Söyleyen samimi arkadaş özür diliyor. Aslında çok güvenmediğim biriydi bu konularda artık emin olmuş oldum. Diğer sırrını söyleyen de sanırım küstü. Ben de üzüldüm çenemi tutamadığım ve güvendiğim için de kendine kızdım. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Kizzz yenge sen misin geçen gün abimin eşinin de başına böyle bişey geldi aynı olay :DD

Aynen telefonumu açmadı samimi değildik. Anlattığım arkadaşla samimiydik normalde:KK43:
Anlattığın arkadaşla da samimiyetini azalt. Senin de sırlarını anlatıyordur…

Sen de bi daha kimsenin sırrını başkasına anlatma. Özel bir şeyse eğer taşıyamayacağını düşünüyorsan da insanlara “bana anlatmayın” de…

Sır 2 kişi arasındadır bacım; ayıp etmişin ama ne demişler
Bir musibet bin nasihatten iyidir. Daha da yapmazsın.

Anlattığın arkadaşla da samimiyetini azalt. Senin de sırlarını anlatıyordur…

Sen de bi daha kimsenin sırrını başkasına anlatma. Özel bir şeyse eğer taşıyamayacağını düşünüyorsan da insanlara “bana anlatmayın” de…
Azaltıcam. Normalde söylemem kimsenin bişeyini kimseye :/

Azaltıcam. Normalde söylemem kimsenin bişeyini kimseye :/
Lisedeyken hoşlandığım çocuk bana sır vermişti, ben de anneme bahsetmiştim, annem de arkadaşına söyledi, o kadın da hoşlandığım çocuğun annesiyle arkadaşmış, o da annesine söylemiş. Sonra çocuk bir daha benimle konuşmamıştı haklı olarak 😂

Bu da bana ders oldu, anama bile anlatmam başkasının sırrını.

Bu yaşadığından da sen ders çıkar hayatına devam et yapacak bir şey yok ☺️

Arkadaşlar samimi olmadığım bir arkadaş bana birşey anlattı ve kimse bilmesin dedi. Benim samimi arkadaşımla bağlantılı bişeydi. Bana sırrını veren kişi onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordu. Ben de samimi arkadaşım diye anlattım. Ve kimseye söyleme dedim. Maalesefki söylemiş olaylar büyüdü vs. Konunun detayını inmedim. Söyleyen samimi arkadaş özür diliyor. Aslında çok güvenmediğim biriydi bu konularda artık emin olmuş oldum. Diğer sırrını söyleyen de sanırım küstü. Ben de üzüldüm çenemi tutamadığım ve güvendiğim için de kendine kızdım. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Boşuna dememişler : “ 3 kişinin bildiği şey, sır değildir “ diye . Bundan sonra kimsenin sorrını başkasına anlatmazsanız olaydan ders çıkarmış olursunuz.

Haklısınız o da bir olaydan dolayı söylemek durumunda kaldı yoksa söylemezdi bana
Zamanında bir komşum çok samimi olmadığım, sana bir sır vericem ama sakın kimse duymasın demişti, hayır bana sır verme ben sır saklayamam dedim.

Halbuki ağzım çok sıkıdır fakat kimsenin sırrıyla mırrıyla uğraşamam.

Samimi olmadığım insanların sırrından banane

Zamanında bir komşum çok samimi olmadığım, sana bir sır vericem ama sakın kimse duymasın demişti, hayır bana sır verme ben sır saklayamam dedim.

Halbuki ağzım çok sıkıdır fakat kimsenin sırrıyla mırrıyla uğraşamam.

Samimi olmadığım insanların sırrından banane
Haklısınız. Ama söylemek durumunda kaldı diyeyim yoksa ben sırrını vericek kadar yakın değilim.
Ben de öyle yapayım bundan sonra:/

Lisedeyken hoşlandığım çocuk bana sır vermişti, ben de anneme bahsetmiştim, annem de arkadaşına söyledi, o kadın da hoşlandığım çocuğun annesiyle arkadaşmış, o da annesine söylemiş. Sonra çocuk bir daha benimle konuşmamıştı haklı olarak 😂

Çok teşekkürler

Haklısınız. Ama söylemek durumunda kaldı diyeyim yoksa ben sırrını vericek kadar yakın değilim.
Ben de öyle yapayım bundan sonra:/
Canım ben seni yargılamıyorum. Ben senin annen yaşındayım benimde oldu hatalarım, halâda oluyor insanız sonuçta.

Bundan sonra daha temkinli ol.
Herkesle arana mutlaka sınır koy, yaşadığın tüm olaylardan ders çıkar.

Anlatma dostuna, anlatır dostuna misali olmuş

Back
X