Hatanın büyüğü bende :(

Ay ben küfredemem. Sır falan tutarım öyle, önemsiz şeyler...

DEDİKODUCU...

Bir insan sana sırrını vermişse artık o sır senin emanetindir. Emanete hıyanet eden bir dedikoducusun.
Tam önüme çıktı belki biraz faydalanırsınız Beyhan Budak ın sözü;

‘Geliştiren ve saygılı eleştiri hepimizin gelişimi için gerekli. Ancak muhatabının işine yaramayacak, saygısızca yazılmış şeyler eleştiri değil hakarettir. Ben birkaç yıldır böyle şeyler görünce hiç konuşmadan engelliyorum o kişileri. Eskiden kendimi açıklardım ama karşı tarafın niyeti bağcıyı dövmektir bu durumlarda. Hep söylediğim bir söz var, terbiyesizlik psikolojik bir rahatsızlık değil. ‘

Belki anlarsınız zor ama belki…

Oh iyi olmuş size

Ama sizde emanete hıyanet eden birisiniz. Beyhan budak ın bu konuda da açıklaması vardır. Bakın bakalım, belki anlarsınız zor ama belki…

Oh iyi olmuş size
Valla Beyhan Budak ın sözü size de cuk oturuyor
Faydalı bir yorum mu hayır neye hizmet ediyor belli değil.
Egonuzu başka bir yerde tatmin edin ben seviyeli üslup bilen insanların yorumlarını dinliyorum güle güle engel butonu sizin gibiler için varsa demekki

Ne biçim insanlar var yahu ruhu kötü.
Oh iyi olmuş size diyor sen bu tarz düşünce yapısında devam et senin başına neler gelir. Ben yaptığım şeyden zaten pişman olmuşum ortada. Ama sen içindeki kötülükle ne yapıcaksın acaba. Yada nasıl bu seviyeye gelindi. Beyhan budak ın dediği gibi terbiyesizlik psikolojik rahatsızlık da değilki adam tedavi etsin. Yapacak bişey yok engelleyin bunları diyor…

Tam teşekküllü güvenilir arkadaş ara sen... çeneni tutamaya devam... birilerine yaranmak var diye dedikodu yapmışsnz... Çok iticisiniz yaa...
Yaranmak için olduğunu nasıl anladınız acaba yazmadım sebebini. Uydurup hakaret etmek işinize geliyor bu yorumla siz de hiç çekici değilsiniz bilin istedim

Bence samimi olmadığınız arkadaşın verdiği sır değilmiş sadece samimi arkadaşa söylediniz diye bozulmuş. Değilse hiç kimse samimi olduğunu bildiği birine gidip onun hakkında konuşmaz. Ona da ders olsun söylenen her kelam mutlaka yayılır. Duyulsun istemiyorsa konuşmasaymiş

WOLFROG nasıl bir boşluktur Rabbim bana da versin sizin işsizliğinizden biraz, bu saate kadar kurstaydım bence bir hobi edinmelisiniz yazık zamanınıza :))) üzüldüm sizin adınıza.

Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…