Buraya konu açmama laf edene cevap veririrmYaptığınla utanıp oturucağına hala laf yetiştirmeye çalışıyorsan sana söylenecek bir şey yok aslında. İnsanların uzak durması gereken bir tipsin demekki
Çok teşekkür ederim kibar ve düzgün üslubunuz için.Canım ben seni yargılamıyorum. Ben senin annen yaşındayım benimde oldu hatalarım, halâda oluyor insanız sonuçta.
Bundan sonra daha temkinli ol.
Herkesle arana mutlaka sınır koy, yaşadığın tüm olaylardan ders çıkar.
Siz bu üslupla konuşunca çok düzgün bir insan mı olduğunuzu sanıyorsunuz peki?Yaptığınla utanıp oturucağına hala laf yetiştirmeye çalışıyorsan sana söylenecek bir şey yok aslında. İnsanların uzak durması gereken bir tipsin demekki
Yavrum sen hatanı anladınmı? Anladın. Tamam bitti gitti. Ben senin bir daha böyle bir hata yapmayacağindan çok eminim.Çok teşekkür ederim kibar ve düzgün üslubunuz için.
İnsanlar sanıyorki haklı olunca ağzıma geleni söylerim öyle bi dünya yok bir zahmet o üslubunu koruyacaksın.
İki kişinin bildiği sır değildirArkadaşlar samimi olmadığım bir arkadaş bana birşey anlattı ve kimse bilmesin dedi. Benim samimi arkadaşımla bağlantılı bişeydi. Bana sırrını veren kişi onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordu. Ben de samimi arkadaşım diye anlattım. Ve kimseye söyleme dedim. Maalesefki söylemiş olaylar büyüdü vs. Konunun detayını inmedim. Söyleyen samimi arkadaş özür diliyor. Aslında çok güvenmediğim biriydi bu konularda artık emin olmuş oldum. Diğer sırrını söyleyen de sanırım küstü. Ben de üzüldüm çenemi tutamadığım ve güvendiğim için de kendine kızdım. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Çok teşekkür ederim.Yavrum sen hatanı anladınmı? Anladın. Tamam bitti gitti. Ben senin bir daha böyle bir hata yapmayacağindan çok eminim.
Nedense ben senin samimiyetine inandım.
Doğruyoo düşmemiş ki taşımış
özür dilemem gereken kişi başka şehirde acaba çiçek filan mı göndersem aklıma bu geldi şimdi. Yok kimsenin bişeyine mal olacak bir sır değildi. Öyle bişeyi söylemem zaten kimseye bişey olmadı.Gercekten hatalisin ama soyledigin sir birinin isine, evliligine vs mal olacak kadar buyuk bisey degildir umarim. Bence kahven cikolatanla git ve ozur dile en samimi sekilde. Sana kirilmakta hakli, ama karsimdaki pismanlikla samimiyetiyle ozur dilese hosuma giderdi
Sana anlatilan şeyi gidip ne diye yetiştirdin. Yerinde olsam senin gibi biriyle alakami keser selam vermezdim.Arkadaşlar samimi olmadığım bir arkadaş bana birşey anlattı ve kimse bilmesin dedi. Benim samimi arkadaşımla bağlantılı bişeydi. Bana sırrını veren kişi onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordu. Ben de samimi arkadaşım diye anlattım. Ve kimseye söyleme dedim. Maalesefki söylemiş olaylar büyüdü vs. Konunun detayını inmedim. Söyleyen samimi arkadaş özür diliyor. Aslında çok güvenmediğim biriydi bu konularda artık emin olmuş oldum. Diğer sırrını söyleyen de sanırım küstü. Ben de üzüldüm çenemi tutamadığım ve güvendiğim için de kendine kızdım. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Peki zaten değilsiniz:)))Ben sizin gibi biriyle arkadaş olmam.
Peki aynen öyke yetiştirdim yapacak bişey yok zaten arkadaş değiliz o kişiyle de uzak arkadaştıkSana anlatilan şeyi gidip ne diye yetiştirdin. Yerinde olsam senin gibi biriyle alakami keser selam vermezdim.
Hayır alakası yok ne de güzel yazmış çizmişsiniz eee daha daha sallamayı da pek becermişsiniz bravoBöyle tipler var bir sırrınızı veriyorunuz sonra sizinle alakası olmayan biriyle nasıl olsa eğleniriz diye anlatıyor. Gülüyorlar eğleniyorlar sizinle oh hayaliniz buydu galiba. Sadece ikimiz eğleniriz bu sırla diye planladınız. Ama arkadaşınız daha çok eğlenmek istemiş sizin planınızı bozmuş oldu. Ne kötü.
Çok şükür...Peki zaten değilsiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?