Hatanın büyüğü bende :(

O
Yaptığınla utanıp oturucağına hala laf yetiştirmeye çalışıyorsan sana söylenecek bir şey yok aslında. İnsanların uzak durması gereken bir tipsin demekki
Buraya konu açmama laf edene cevap veririrm
Utanıyor olmak konu açmaya engel mi pardon?
O zaman uzak durun çıkabilirsiniz konumdan pleasee

Çok teşekkür ederim kibar ve düzgün üslubunuz için.
İnsanlar sanıyorki haklı olunca ağzıma geleni söylerim öyle bi dünya yok bir zahmet o üslubunu koruyacaksın.

Yaptığınla utanıp oturucağına hala laf yetiştirmeye çalışıyorsan sana söylenecek bir şey yok aslında. İnsanların uzak durması gereken bir tipsin demekki
Siz bu üslupla konuşunca çok düzgün bir insan mı olduğunuzu sanıyorsunuz peki?

Çok teşekkür ederim kibar ve düzgün üslubunuz için.
İnsanlar sanıyorki haklı olunca ağzıma geleni söylerim öyle bi dünya yok bir zahmet o üslubunu koruyacaksın.
Yavrum sen hatanı anladınmı? Anladın. Tamam bitti gitti. Ben senin bir daha böyle bir hata yapmayacağindan çok eminim.
Nedense ben senin samimiyetine inandım.

İki kişinin bildiği sır değildir

Evet hatanın büyüğü sizde

Bize de anlatsana gıı merak ettim bu kadar olay büyüten konu neymiş

ortalık soğuyunca konuşursunuz üzerine gitme. Kimse sırrını başkasına vermesin madem sırsa o da ayrı konu Yani.

Gercekten hatalisin ama soyledigin sir birinin isine, evliligine vs mal olacak kadar buyuk bisey degildir umarim. Bence kahven cikolatanla git ve ozur dile en samimi sekilde. Sana kirilmakta hakli, ama karsimdaki pismanlikla samimiyetiyle ozur dilese hosuma giderdi

özür dilemem gereken kişi başka şehirde acaba çiçek filan mı göndersem aklıma bu geldi şimdi. Yok kimsenin bişeyine mal olacak bir sır değildi. Öyle bişeyi söylemem zaten kimseye bişey olmadı.

Bana sırrını veren kişinin sırrını ne olursa olsun kimseye söylemem. Gerçekten hata yapmışsınız bu konuda. Arkadaşlarınızın gönlünü almaya çalışın ama birisi bir daha size sırrını verecek olursa asla kim olursa olsun başkasına anlatmayın. Eğer bunu yapamayacaksanız o zaman önceden o sırrı veren kişiye bunu söyleyin.

Böyle tipler var bir sırrınızı veriyorunuz sonra sizinle alakası olmayan biriyle nasıl olsa eğleniriz diye anlatıyor. Gülüyorlar eğleniyorlar sizinle oh hayaliniz buydu galiba. Sadece ikimiz eğleniriz bu sırla diye planladınız. Ama arkadaşınız daha çok eğlenmek istemiş sizin planınızı bozmuş oldu. Ne kötü.

Sana anlatilan şeyi gidip ne diye yetiştirdin. Yerinde olsam senin gibi biriyle alakami keser selam vermezdim.

Hayır alakası yok ne de güzel yazmış çizmişsiniz eee daha daha sallamayı da pek becermişsiniz bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…