hiçbir şekilde anlamamaya başlamıştı.o yüzden engelledim kötü oldu sanırımYaptıklarınızın tam yersini yaparak.
Engellemek yerine davranış biçiminizi değiştirseniz daha iyiydi.
Her tartıştığımızda barısmak için çaba gösteren bendim.Şimdi hiçbir şekilde arayıp sormamam şok olur mu ona ?Bence anlamaz. Zaten her şeyi tolere ediyormussunuz neden değişsin, düşünsün vs. Sizin tarafınızdan büyük bir şok yasamazsa degismez
Bu yolla anlamaz.Merhabalar. Ben sevgilime hep hoşgörülü davrandım hataları karşısında sabrettim. O da bu yüzden pek şımardı. Kalbimi kırmaya başladı. En son yine tartıştık kalbimi çok kırdı. Kırıcı laflar söyledi bana ben de engelledim en son. Acaba hatasını anlaması için , bizim değerimizi bilmesi için nasıl davranmalıyım? Döner mi acaba ne kadar süreç lazım buna sizce?
Nasıl anlar peki?Bu yolla anlamaz.
Bundan sonra cikacak sorunlarda alttan almayacaksin. Seni kaybetme ihtimalinin oldugunu hissettireceksin. Ben ne yaparsam yapayim bu kiz birakmaz beni diyemeyecek.Nasıl anlar peki?
İstemediğim davranışı sürekli tekrarlamasıydı sorun. Bu yüzden aynı şeyi yapınca ayrılık kararını söyleyemedim bile. O kadar kırıldım. Bir de kendi hatası karşısında beni suçlu görünce daha kötü oldum.Engellediğin adam sana nerden ulaşıp hatamı anladım diyecek? önce içinizdeki ikilemi çözün.
Ayrılmak istemiyorsan ona bir müddet süre verip beklemede kalmalısın.
Ayrılmak istiyorsan ve ağır ithamlarda bulunduğunu biliyorsan o zaman ayrıldığını söyleyip bu şekilde devam edemeyeceğini bildirmen ve devamında engellemen gerekirdi ..
Sinir anında engelleyip engeli açan kişiler ileride evlenince bi ani kararla boşanıp barışan insanlara dönüşüyor herhal ..ani karar cok pişmanlık getirir .
Diğer mevzu karşı taraf ne tür kırıcı sözler söyledi.Bu hakaret yada şiddet içeren ifadelerse senin derdin için daha yok gösterici yorumlar yaparık
İşte şuan bunu yapma aşamasımdayım aslında. Aynı hatayı yine yapmasın diye engelledim. Çünkü o hep bana diyordu ki sen bensiz yapamazsın .Bu düşüncesi değişir mi acaba? Bir hafta oldu hiçbir şekilde ulaşmadı bana.Bundan sonra cikacak sorunlarda alttan almayacaksin. Seni kaybetme ihtimalinin oldugunu hissettireceksin. Ben ne yaparsam yapayim bu kiz birakmaz beni diyemeyecek.
Sana ne veriyorsa karsiligini ayni alacak. Sevgi ,ilgi,anlayis,özgürlük...
Engelledin diye degismez. Senin duruşunu kararliligini gormesi gerek. Bu oyle 3 5 gunde olmaz.İşte şuan bunu yapma aşamasımdayım aslında. Aynı hatayı yine yapmasın diye engelledim. Çünkü o hep bana diyordu ki sen bensiz yapamazsın .Bu düşüncesi değişir mi acaba? Bir hafta oldu hiçbir şekilde ulaşmadı bana.
O zaman yani eğer bana ulaşırsa net tavrımı belirtmeliyim değil mi? Ben eminim kendimden bu davranışlarını düzeltmezse kesinlikle devam etmeye gerek yok. Bunu ona da göstermeliyim diyorsunuz yani. Arayıp sormuyorum hiçbir şekilde böyle görür durumu sanırımEngelledin diye degismez. Senin duruşunu kararliligini gormesi gerek. Bu oyle 3 5 gunde olmaz.
Hatasini anlayip özür dilemeli ve gekecekle ilgili ikna edici bir konuşma yapmali sana.
Ustelik once sen inanmalisin. Onsuz yapabilir misin? Sen inanmazsan sevgilinin inanmasını bekleme.
Dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirince beni unutur. Ararım acmaz. Hani bir müsait değilim demek zor olmasa gerek fakat onu yapmaz. Beni hiçe sayar. Bu davranışı birkaç defa tekrarladığı için ben yıldım.Ne tip hatalar yapıyordu mesela, nelere sabrettiniz?
Sal gitsin.Dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirince beni unutur. Ararım acmaz. Hani bir müsait değilim demek zor olmasa gerek fakat onu yapmaz. Beni hiçe sayar. Bu davranışı birkaç defa tekrarladığı için ben yıldım.
Sen ulaşma bence. O sana ulasirsa ( ben olsam) rahatsiz olduğum konuyu söylerdim. Onceden yaptigi ve sabrettigim seyleri söyler sabretme nedenim sana duydugum sevgi ve guvendi derim. Hatalari tekrarladikca guvenimin azaldigini soylerdim. Bu durum karsisinda ki cevaplarina göre yön verirdim konusmamaO zaman yani eğer bana ulaşırsa net tavrımı belirtmeliyim değil mi? Ben eminim kendimden bu davranışlarını düzeltmezse kesinlikle devam etmeye gerek yok. Bunu ona da göstermeliyim diyorsunuz yani. Arayıp sormuyorum hiçbir şekilde böyle görür durumu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?