Hatasını anlar mı ?

Asıl engellersen değerli olduğunu düşünür bence engeli aç ama sakın yazma.

konuyu baştan sona okudum şimdi daha sağlıklı bir yorum yapabilirim engellemen gerçekten hata olmuş.
engellemeyip yazmasan karşı taraftan daha güçlü iradeli görünürsün.ama kilit nokta şu yazmayacaksın sana yazsa bile hemen atlamayacaksın engeli boşver karşı tarafı değere bindirdiğini gösterir bence hemen şimdi aç ama zırt pırt foto değiştirme whatsappta don resmen ölü gibi ol sonra gel yeniden konuşalım ben de engellemedim ama telini sildim telefonumdan whatsapp resmimi de kaldırdım yani ekli bile olsa ekran boş .
ben yanındayım her zaman yaz bu süreci beraber atlatalım aynı durumdayız ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Benim engellememin sebebi hiçbir şey olmamış gibi davranması canım. Çevrimiçi olduğum anları takip eder, durumlarıma bakar bana inat benzeri durumlar yapar ama asla yazmaz, özür dilemez. Ben de buna sinir oluyorum.

Alakasız karikatürler, resimler atar bana ben Konuşayım diye. Ama özür yok af dilemek yok. Bunu öğrensin diye engelledim.

işte engellemeyip ne yaparsa yapsın tepkisiz kalsan daha iyi olurdu sanki ama çok mu rahatsız ediyor öyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…