- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Evet çok taviz verdim bu durumu değiştirmek istiyorumbence adam seni önemsemiyor. fazlasıyla taviz vermişsin çünkü. bir haftadır aramaması da bunu gösterir. ben olsam bir süre beklerdim. baktım aramıyor sallardım. beni önemsemeyeni hiç önemsemem. kıymet verdikçe değer bilmiyorlar çünkü.
Evet çok taviz verdim bu durumu değiştirmek istiyorum
Bekleme süresi ne kadar olmalı mesela
Sessiz durmam etkili olur değil miAnlamaz! Kaldırma engeli çok isteyen insan çabalar ulaşır zaten
Eğer sizi seviyorsa anlaması gerek.Çok güzel. Benim de istediğim bu. Özür dilesin aynı hataları yapmasın istiyorum .O yüzden ne aradım ne yazdım. Bir haftayı geçti, acaba anlar mı ki yoksa artık umut yok mudur
Gerçekten mii. Ben çok istiyorum o egosu sönsün. Ama hala ses yokKendinizi geri çekin, ilgilenmeyin egosunu kaybedince kendi adım atar.
Gerçekten mii. Ben çok istiyorum o egosu sönsün. Ama hala ses yok
Yaa çok güzelmiş canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Yazdığın için teşekkür ederim içimi aydınlattın. Bana umut oldun resmen :)Aynısından bir tane bende vardı. Böyle biraz ben sevmem bağlanmam kadın bana değer verecek tarzında takılıyordu. Çevrem, arkadaşlarım hatta annem bile bana ağır eleştiri getiriyordu neden mi her kavgada ağlayan ben, af isteyen (suçum da yokken) ben, canım cicim seven ben-dim. İnsan kendini göremiyor ama bir gün bana çok kırıcı bir söz etti ben ondan sonra kendime geldim. Numarasını sildim, arkadaşlıktan çıkardım falan filan hani anlayacağınız vazgeçtim. İstemedim. 2 hafta sonra geldi tam 2. Mesajlar, ilgiler, özürler, boşluktaydım çok sevdin haketmem diye korktum demeler. Üzerinden 6 sene geçmiş tam, nişanlıyız.Ve artık ilgiden bunalan taraf + kavgada çabalamayan taraf ben oluyorum bazen kendim bile diyorum duygusuz oldun diye kendime. Maymun gözünü açınca kendilerine geliyorlar.
Yaa çok güzelmiş canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Yazdığın için teşekkür ederim içimi aydınlattın. Bana umut oldun resmen :)
Benim de istediğim artık o çabalasın o düşünsün. Her şeye katlandım ama artık son söyledigi sözler çok kırdı beni kolay kolay da affedemem.
Bizim de bir hafta oldu hala ne aradı ne yazdı. Daha benden mi bekliyor bilmiyorum.
Bence anlamaz. Zaten her şeyi tolere ediyormussunuz neden değişsin, düşünsün vs. Sizin tarafınızdan büyük bir şok yasamazsa degismez
Bence kilit şu; hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam et. Ben ettim. Yanlış anlama ama nispet gibi de değil. Normal resim paylaştım sosyal medyadan, Twitter hesabımdan tweet gönderdim hepsini takip etmiş cevaplar vermiş hiç bakmadım, başka insanlarla konuştum ama arkadaş olarak ya da yazdığım bir şeye yorum yapanlar oldu karşı cinsten normal konuştum bunları görmüş. Kaybetmekten korktu. Kaybetmekten korkması gerek seni, bunu ona hissettirmen lazım.
Anladımm. Evet kaybetme korkusu önemli. Ama biz sosyal medya kullanmıyoruz. Takip edebileceği pek bişey de yok. Şuan tamamen sessizlikteyim. Benden hiçbir haber aldığı yok. Böyle etkili olmaz mı kaybetme korkusuna
Rica ederim. Unutma kısmetinde varsa alın yazında varsa mutlaka yollar bir şekilde kesişir. Hakkında hayırlı bir insanla beraber olman dileği ile.
Anladımm. Evet kaybetme korkusu önemli. Ama biz sosyal medya kullanmıyoruz. Takip edebileceği pek bişey de yok. Şuan tamamen sessizlikteyim. Benden hiçbir haber aldığı yok. Böyle etkili olmaz mı kaybetme korkusuna
Anladımm. Evet kaybetme korkusu önemli. Ama biz sosyal medya kullanmıyoruz. Takip edebileceği pek bişey de yok. Şuan tamamen sessizlikteyim. Benden hiçbir haber aldığı yok. Böyle etkili olmaz mı kaybetme korkusunaÜzüldüğünü belli etme bir de canım. Gayet güçlü dur. Hayatında sanki o olmamış gibi yansıt etrafına. Ve engelleme; senin için sıradan birisi gibiymiş havası ver. Unutma engellediğin insanlar önemlidir.Yumim
En son beni çok kırdığı için ordan engelledim. Çünkü ben kırıldım ona yazmam. O da asla yazmaz, özür dilemez ama sürekli ordan takip eder. Çevrimiçi olduğum zamanları yaptığım durumları takip eder bu da beni sinir ediyordu. Madem takip ediyor niye yazmıyor diye.Seni görebileceği whatsapp durumu bile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?