Hatasını anlar mı ?

Çok teşekkür, haklısınız .
Peki sizce kaybettiğini anlaması için ne kadar zaman gerekir

Kırıcı laflar söylemiş ve engellemişsin bence doğru olanı yapmışsın o engeli kaldırma arama mesaj atma bi süre sonra döner ama kaldırır özür falan dilersen daha değersiz olursun
Hayır o benden özür dilemeden konuşmayı düşünmüyorum. Ama bu özür olayı ne zaman gerçekleşir veya sadece hayal olarak mı kalır hiçbir fikrim yok
Pişman olacak gibi değil

Tek sorun arkadaslariyla ciktiginda seni unutmasi mi yoksa baska sebeplerde var mi?

Hayır o benden özür dilemeden konuşmayı düşünmüyorum. Ama bu özür olayı ne zaman gerçekleşir veya sadece hayal olarak mı kalır hiçbir fikrim yok
Pişman olacak gibi değil
ozaman sal gitsin bacım Hiç kimse senden önemli değil. Yenisini bulursun zamana bırak

Insallah anlamaz. Ve sizde affetmessiniz kosa kosa.

Neden çok hoşunuza mı gidecek o zaman

Hayur elbette degil. Sadece uzulurum bi hemcinsimin hep alttan aldikca degerinin bilinmemesine, ve buyuk ihtimal hic bi zman bilinmeyecegine. Bi erkek simarmissa daha buyumemistir. Daha toydur. Bi iliski yurumez boyle biriyle. Kadin olrak ne ediyorsak kendimize ediyoruz maalesef. Kosmayin bu simarik seyin ardindan.

Önceleri böyle değildi, ben fazla ilgi gösterince şımardı. Bunun dışında sorunumuz yok. O yüzden ben bir kere hatasını anlaması bir daha tekrarlamaması için nasıl davranmalıyım diye merak ettim de

Her dışarda olduğunda aramalara ve mesajlara cevap vermeyişi işte. Başka neden yok.

Erkeklerin geneli boyle, benim erkek arkadasimda arkadaslariyla ciktiginda beni bir kez arar sonra cit cikmaz, ki benim kendi abimde oyledir. Kiz arkadasini cok sever, el ustunde tutar ama arkadaslariyla bir ciksin telefonu eline alipta kiza hic yazmaz aramaz bile. Abime sormustum neden boyle yaptigini, o da "arkadaslarin yaninda telefonla ugrasmayi sevmiyorum hem de sevgilimle konustugumu gorduklerinde laf yapip dalga geciyorlar" demisti. Bu da boyle garip bir dusunce iste..Bence sakince konusmaliydin engellemek yerine, bu sorun asilabilir bence.

Ama sürekli uyardığım halde tekrar ettiği bir şeydi. Hani dediğin gibi beni bir kere arasa ben anlayış gösteririm rahatsız etmem istedigi gibi vakit geçirsin. Sorun hiçbir şekilde beni bilgilendirmemesi. O gün ben ararım yazarım hiçbir şekilde cevap yok.

Sizi kıran ve sizi üzen birisini hala nasıl bekliyorsunuz?

Madem bekleyeceksiniz, neden engelliyorsunuz? Ben de bunu anlamıyorum yahu.

Bir insanın sizi rahatsız eden, sizi kıran davranışı varsa konuşursunuz, anlatırsınız. Anlarsa zaten düzelir, anlamazsa yollar ayrılır. Yok engelleyeyim, yok yazmayayım döner mi demekle o iş ilkokul aşklarına bırakır yerini. Biraz kendinize de değer verin bence. Bu işin sonunda ağlayarak kendisini ararsınız gibi.

Benim bu duruma cozumum su sekilde oldu; birkac kez erkek arkadasima "ben arkadaslarimla cikiyorum gorusuruz" deyip ciktim. Sonra aramalarina mesajlarina hicbir sekilde cevap vermedim. Aksama gelince de "dalmisim farketmemisim ya, simdi evdeyim" dedim. Tabi o sinirden catlamis durumdaydi. Birkac kez daha devam ettirdim bu durumu. En sonunda sinirden bayilacak durumdaydi, sonra konustuk. "Ayni senin gibiydim iste, kendini gormussundur umarim" dedim. Anladi hatasini.. Simdi beni aramazsa, mesaj atmazsa benim de ona aynisini yapacagimi kendisinin sinirden kuduracagini cok iyi biliyor.. Bu dogru bir taktikmi bilemem ama beni cozume ulastirdi. Bence engellemek çok saçma bir durum, cocuk degilsiniz ki..Her türlü cozerdiniz bu durumu, olmuyorsa da engellemek yerine yuzyuze bitirirdiniz..

Engellemenin sebebim şeydi hani ben ona kırıldım bir daha yazmam o da yazmaz özür dilemez. Ama hep beni takipte kalır. Ben de bu duruma sinir oluyorum

Engellemenin sebebim şeydi hani ben ona kırıldım bir daha yazmam o da yazmaz özür dilemez. Ama hep beni takipte kalır. Ben de bu duruma sinir oluyorum

Her tartıştığımızda barısmak için çaba gösteren bendim.Şimdi hiçbir şekilde arayıp sormamam şok olur mu ona ?
Evet olur. Eşimle sevgiliyken hep ben özür dilerdim barışalım diye hep gönlünü ben alırdım ki %100 haklı olduğum konularda bile...

Bigün bi kavgada engelledim 2 gün ne aradım ne sordum en son başka bi şekilde ulaştı özürler diledi sonra bi daha aynı şeyleri yaomadı. Şimdi en azında özür dileyen taraf o

Çok güzel. Benim de istediğim bu. Özür dilesin aynı hataları yapmasın istiyorum .O yüzden ne aradım ne yazdım. Bir haftayı geçti, acaba anlar mı ki yoksa artık umut yok mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…