- 8 Aralık 2015
- 36
- 95
- 8
- Konu Sahibi puffyninannesi
-
mrb yaptığınız bu davranışı tebrik ediyorum ;eğer antakya ve çevresinde olsam kesin gelirdim işallah herşey istediğiniz gibi olur.Sokak canlarını ve Bakımevindeki yavrucaklara yardım amaçlı 26 mart 2016 da antakya hayvan bakım evinde kermesimiz vardır. Hatay'da ikamet eden veya yavrularımıza yardım eli uzatmak isteyen tüm hayvanseverleri kermesimize bekleriz.
artvindede barınak olması gerekiyo sanırım yanlış bilmiyorsam ne kadar güzel olur sahiplenseniz bir yavrununda meleği siz olsanız.Adanalıyım normalde de artvinde yasıyorum Gelmeyi cok isterdim bir yavru sahiplenmeyide cok istiyorum
bekleriz ve çok seviniriz :)Oglumla gelecegom..
çok teşekkür ederim inşallah iyi olur bu arada antakyaya gelirseniz bekleriz bakım evimizi ziyarete :)mrb yaptığınız bu davranışı tebrik ediyorum ;eğer antakya ve çevresinde olsam kesin gelirdim işallah herşey istediğiniz gibi olur.
çok teşekkür ederim inşallah bereketli olur hataya geldiğinizde bekleriz bakımevineYerim ben o kermesi:) hataylıyım urfada yaşıyorum. Inşallah bereketli bir kermes olur:)♡
İzin varsa duyuru adı altında paylaşmak isterim kendi üye olduğum gruplarda.artvindede barınak olması gerekiyo sanırım yanlış bilmiyorsam ne kadar güzel olur sahiplenseniz bir yavrununda meleği siz olsanız.
bekleriz ve çok seviniriz :)
çok teşekkür ederim inşallah iyi olur bu arada antakyaya gelirseniz bekleriz bakım evimizi ziyarete :)
çok teşekkür ederim inşallah bereketli olur hataya geldiğinizde bekleriz bakımevine
arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizden ricam az çok demeden destek olabilirseniz çok seviniriz mama destegi olur yuva desteği olur her türlü destege acıgız yeterki bi el uzatın yavrucuklarımıza :)
anlamadımİzin varsa duyuru adı altında paylaşmak isterim kendi üye olduğum gruplarda.
Yani sizin yaptığınız gibi memleketteki insanlara yazdığınızı kopyalayıp onlarında Haberi olsun gitsinler isterim.anlamadım
Tabiki çok sevinirim çok mutlu olurum :)Yani sizin yaptığınız gibi memleketteki insanlara yazdığınızı kopyalayıp onlarında Haberi olsun gitsinler isterim.
Merhaba akdeniz hastanesini biliyormusunuz onun hemen arkasında hayvan bakımevi var kime sorsanız gösterirler bakımevinde yapılacak. Kesinlikle haklısınız bugün bi anne evladını para karşılıgı nasıl satmıyorsa buna da öyle bakılmalı bence ama ah bu insanlar ahBende hatayliyimm tam olarak nerede kermes?? Hayvanları çok seviyorum satılmasına kesinlikle karşıyım sahiplenipte bi zamn sonra sokağa bırakılmasına da karsiyimm onlar en iyi en sadik dostlarımız inşallah gelirimm bir apartman dairesine taşındık burada ne kedi ne köpek uç aydır tüylü bir hayvana dokunamiyorum sevemiyorum kucaklayamiyorum çok ozledimm cook
Tabiki çok seviniriz gelmenize yavrucaklarımızda çok sevinecektir :)inşallah gideceğimmm kızım büyüdü artık bir yavru sahiplenmek istiyorum .. umarım kısmet olurr çok isterimm
Sokak canlarını ve Bakımevindeki yavrucaklara yardım amaçlı 26 mart 2016 da antakya hayvan bakım evinde kermesimiz vardır. Hatay'da ikamet eden veya yavrularımıza yardım eli uzatmak isteyen tüm hayvanseverleri kermesimize bekleriz.
Bende gelmeyi düşünüyorum hatta kedi varsa kızıma kedi sahiplenmek istiyorum.
çok mutlu edersiniz bizleri ve yavrularımızı :)Olabilir bir arkadasimda evinde beslemek icin yavru köpek ariyordu olmadi birlikte geliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?