Hatun kelimesi

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
689
333
103
34
Merhabalar, aranızda kendine bunu mu dert ettin diyecek olanlarınız vardır ama rahatsızlık hissetttiğim için buraya yazma gereği duydum.Başlıktan da anlaşılacağı üzere hatun kelimesinin erkekler tarafından kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.Takıldığım konu şu, eşim asla bana bu şekilde hitap etmez.Bunu sorun etmiyorum.Başka kadınlar hakkında bu kelimeyi kullanıyor olması beni rahatsız etti.Gerçek hayattan ya da dizi film oyuncularından bahsederken kullanıyor.Sizin düşüncelerinizi merak ettim

Benim sevgilim bana yavrum diyo nefret ediyorum söyleme diyorum tamam yavru diyo beterin beteri var. O da başka kadın hakkında konuşurken arada hatun der ama tanıdıklar hakkında değil

Bana minnoşum diye hitap ederken elin kadınına böyle demesi rahatsız etti açıkçası
Size minnoşu sevgi ifadesi olarak söylüyor dizideki kadına hatunu kadın, bayan gibi bence. Şimdi bayandan rahatsız olduğumuzu bildikleri içinde buna alışmış olabilir. Bence dert yaratmayın kendinize üzmeyin kendinizi.

kelimelerin insanlar üzerinde farklı etkileri olabiliyor. bazıları için “hatun” samimi bir ifade gibi görünse de, başkaları için küçültücü ya da rahatsız edici gelebiliyor. senin de bunu hissetmen çok normal. önemli olan eşinin niyeti ve senin duyguların. sana karşı bu kelimeyi kullanmaması aslında saygı duyduğunu da gösteriyor olabilir. ama sen rahatsız olduğunu net bir şekilde paylaşırsan, muhtemelen bunu da dikkate alacaktır.

Sağ olun.Bilmiyorum itici geldi bana başka kadınlar hakkında bu kelimeyi kullanması.Belki de dediğiniz anlamda kullanmıştır

Bir kaç kez denk geldi çok rahatsız olmamıştım. Ama masum düşünmek istemiyorum konu erkekler olunca

Benim sevgilim bana yavrum diyo nefret ediyorum söyleme diyorum tamam yavru diyo beterin beteri var. O da başka kadın hakkında konuşurken arada hatun der ama tanıdıklar hakkında değil
Bende yavrum kelimesinden hiç hoşlanmıyorum yaa çok aflaksızca geliyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…