- 22 Mayıs 2019
- 689
- 333
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Hayır.Yani bu şekilde bir hitap farklı anlamlar barındırıyor sanki.Gideri var gibisindenErkeklere de eleman diyor mu?
Bana minnoşum diye hitap ederken elin kadınına böyle demesi rahatsız etti açıkçasıTakılma buna bu kadar ya klasik erko işte
Erkek kafası işte , güvenemiyorumKadın yerine hatun adam yerine elenman diyenler var Kafa yapısını biliyorsam rahatsız olmam.
Size minnoşu sevgi ifadesi olarak söylüyor dizideki kadına hatunu kadın, bayan gibi bence. Şimdi bayandan rahatsız olduğumuzu bildikleri içinde buna alışmış olabilir. Bence dert yaratmayın kendinize üzmeyin kendinizi.Bana minnoşum diye hitap ederken elin kadınına böyle demesi rahatsız etti açıkçası
Sağ olun.Bilmiyorum itici geldi bana başka kadınlar hakkında bu kelimeyi kullanması.Belki de dediğiniz anlamda kullanmıştırSize minnoşu sevgi ifadesi olarak söylüyor dizideki kadına hatunu kadın, bayan gibi bence. Şimdi bayandan rahatsız olduğumuzu bildikleri içinde buna alışmış olabilir. Bence dert yaratmayın kendinize üzmeyin kendinizi.
Aynen , aynı düşünceleri paylaşıyorum sizinleKıroca bir hitap bence, ben hiç hoşlanmıyorumkoca/sevgili diyince ultra kıro geliyir, başka kadina soylenmesi de niyet bozmak oluyor
Bir kaç kez denk geldi çok rahatsız olmamıştım. Ama masum düşünmek istemiyorum konu erkekler oluncakelimelerin insanlar üzerinde farklı etkileri olabiliyor. bazıları için “hatun” samimi bir ifade gibi görünse de, başkaları için küçültücü ya da rahatsız edici gelebiliyor. senin de bunu hissetmen çok normal. önemli olan eşinin niyeti ve senin duyguların. sana karşı bu kelimeyi kullanmaması aslında saygı duyduğunu da gösteriyor olabilir. ama sen rahatsız olduğunu net bir şekilde paylaşırsan, muhtemelen bunu da dikkate alacaktır.
Bende yavrum kelimesinden hiç hoşlanmıyorum yaa çok aflaksızca geliyor gibi hissediyorumBenim sevgilim bana yavrum diyo nefret ediyorum söyleme diyorum tamam yavru diyo beterin beteri var. O da başka kadın hakkında konuşurken arada hatun der ama tanıdıklar hakkında değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?