Hatun kelimesi

Bana minnoşum diye hitap ederken elin kadınına böyle demesi rahatsız etti açıkçası
Sizi kedi gibi severken başka bir kadına , daha dişi olan bir hitap kullanması rahatsız etti değil mi?

Siz minnoşsunuz ama o kadın "seksi bir dişi" gibi bir anlam çıkıyor.

Anladım sizi ama bence takmayın. Erkekler düzdür. Eminim eşiniz bu şekilde düşünerek söylememiştir
. Erkeklerin her söylediklerine anlam yüklemeyin

Aynen o anlamı çıkardım .Masum da düşünmek istemiyorum gerçekten o anlamda dedi bence

Tam olarak Boleyn Kizi gibi düşünüyorum, aynısını yazmaya gelmiştim.
Size minnoşum derken sevimli, dişi olmayan bir hitap ama diğerlerine hatun derken daha seksi daha dişi olduğunu düşünüyorsunuz. Erkeklerin bu kadar ince düşündüğünü sanmıyorum

Benim esim mesela bana cok sinirlendiginde ya yavrumm der

Bende yavrum kelimesinden hiç hoşlanmıyorum yaa çok aflaksızca geliyor gibi hissediyorum
Ben de sevmiyorum geçen tarihin arka kapısı izliyorduk beraber orda diyo hatuna bak bambaşka bir güzelliği var... kime diyorsun dedim pelin batuya diyormuş. Genelde oyunculara karşı diyor normalde tanıdığım birine dese sinirlenirim. Ben de ne zaman arasam efendim yavrum diye açar söyleme dediğim halde devam ediyo

Tam olarak öyle hissediyorum işte sorun da orda.Belki farklı anlamda kullandı ama bana hissettirdiği duygu bu malesef

Güzel güzeldir, yakışıklı yakışıklıdır. Ünlü birisine güzel kadın beğeniyorum dese de rahatsız olmam açıkçası. Ünlüye ne yapabilir Allah aşkına

Tam olarak öyle hissediyorum işte sorun da orda.Belki farklı anlamda kullandı ama bana hissettirdiği duygu bu malesef
Ben sizi önceki konulardan da hatırlıyorum, aslında başka konularda da aynı ikileme düşüyorsunuz. Mesela meme konusu gibi.
Hissettiğiniz şeyi tam olarak anladım ama sanırım içten içe kendinizi seksi bulmuyor olabilir misiniz? Belki böyle anlamanız bilinçaltındaki kendinizle ilgilidir.
Ben eşinizin bilinçli bir şekilde, böyle ince nüansları düşünerek minnoş/hatun ayrımına gittiğini düşünmüyorum. Bazı insanlar bu hitabı kullanabilir, kendinizi doldurup üzmeyin

Evet kendimi seksi hissetmediğim doğru .Eşimin bana hissettirdiği de bu malesef

Erkolar kapatılsın yav

Ben hoslanmıyorum geçen gün konusu geçti hatta. Hatun nedir yani hitapsız gibi. Baska kadınlara kullanması da kötü bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…