- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi gunerseyma
-
çorbamı yaptım şimdi ee siz hala buradasınız
Misafir geliyor diye haftalık yaptığım temizliği yarım saatte yaptığımı bilirim, acayip moda sokuyor =)
ha aha ha nasıl güldüm ya allah razı olsun bizimde bahaneye ihtiyacımız vardıOnlar doğal şeylerle beslenmiş bizim yediklerimiz hep zararlı
Bkz : Züğürt tesellisi
kesinlikle öyle, bir de o misafir haberi en kötü anlarda gelmez mi, Allah ım, hep tertipli düzenli olursun, bir gün salarsın, telefon çalar ve evdeysen geliyoruz haberi:) yani bana hep öyle olur
ha aha ha nasıl güldüm ya allah razı olsun bizimde bahaneye ihtiyacımız vardı
Çünküm işteyiz
Daha bir buçuk saatte yoldayız desek
19:30 sonra evdeyiz
ya evet hani benim 8 ay öncesine kadar gayet iyiydi düzenim hani kzım da elden çıktı falan herşey rayına oturmuştu...oğluş doğunca işler karıştı...bende saldım gitti elimden ne gelirse...Off deme öyle yaAnnem 6 çocuk büyüttü bir gün babamı bizi hazır yedirmedi. Bir de ekstra tarhanasını, konservesini, reçelini, salçasını hazır etti.
Eve gidicem dolapta yemek namına bir şey yok. Ne yemek yapacağımı saşırıyorum. Cumartesiye kadar temizlik de yapamam.
O kadar tembel sayılmam evdeysem süpürgeyi falan açarım da mutfak temizliği aylardır üstüme üstüme geliyor. :18:
Rica ederim
Benim mesaim bitti
İyi akşamlar hepinize
Trafikten pilim bitmezse kolları sıvar mutfağa geçerim artık
Çünküm işteyiz
Daha bir buçuk saatte yoldayız desek
19:30 sonra evdeyiz
aynen ya herkeste böyle demek
kesinlikle öyle, bir de o misafir haberi en kötü anlarda gelmez mi, Allah ım, hep tertipli düzenli olursun, bir gün salarsın, telefon çalar ve evdeysen geliyoruz haberi:) yani bana hep öyle olur
Misafir geliyor diye haftalık yaptığım temizliği yarım saatte yaptığımı bilirim, acayip moda sokuyor =)
ya evet hani benim 8 ay öncesine kadar gayet iyiydi düzenim hani kzım da elden çıktı falan herşey rayına oturmuştu...oğluş doğunca işler karıştı...bende saldım gitti elimden ne gelirse...
ben hiiç sevmem öyle misafirive müsait olmadığımızı uygun dille anlatırım
artık öğrendiler ve sürpriz misafir gelmez bana
kaynanan size geliyormuş !
oo bide çocuk var, artık ne kadar olursa, kimse senin kusuruna bakmasın yani
ayy mesajına gülsem mi ağlasam mı bilemedim, hakkında hayırlısı olur inş. :)Ben boşandığımdan beri bir rahatım bir rahatım sorma.
Eskiden ne akşamları boş vaktim olurdu ne haftasonları. aptal eski kocamın çorap ve donlarını toplayıp yıkamaktan, kurutup yerine yerleştirmekten ve bu işlemlerin hemen arkasından kanepenin altına ayağı ile ittiği kalan bir kaç çift çorabı bulup delirtmekle geçerdi
Ohh dünya varmış be, acayip tembelleştim son altı aydır. Ayda bi temizliyorum evi. Makineyi haftada bir açıyorum oda yarım programda, dolmuyor bile.
Bulaşık makinesi de haftada bir, genelde onu bile açmıyorum
İşyerinde zaten toparlayamadım kendimi, gerçi işe verince kafam daha rahat oluyorHavaların bozuk olması etkiliyor insanı, bir güneş yüzü görsekte neşelensek artık
bana hep böyle denk geldiğinden ben kimseye habersiz gitmek istemem vallahi, hatta daha evliliğimin 2. günü misafir geldi sabahın köründe bana, alışverişe götrceklerdi eşimi, ben uyumuşum, eşime söylemişler akşamdan sabah gelcez diye, eşim de gece uyandırdı beni söyledi ben hemen eyvah ev dağınık dedim, o ben topladım dedi, neyse o gün gelene bile habersiz gitmiyorum ki çok sinir olmuştum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?