hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

ya evet hani benim 8 ay öncesine kadar gayet iyiydi düzenim hani kzım da elden çıktı falan herşey rayına oturmuştu...oğluş doğunca işler karıştı...bende saldım gitti elimden ne gelirse...

aynen ya herkeste böyle demek

bana hep böyle denk geldiğinden ben kimseye habersiz gitmek istemem vallahi, hatta daha evliliğimin 2. günü misafir geldi sabahın köründe bana, alışverişe götrceklerdi eşimi, ben uyumuşum, eşime söylemişler akşamdan sabah gelcez diye, eşim de gece uyandırdı beni söyledi ben hemen eyvah ev dağınık dedim, o ben topladım dedi, neyse o gün gelene bile habersiz gitmiyorum ki çok sinir olmuştum yani

kesinlikle öyle, bir de o misafir haberi en kötü anlarda gelmez mi, Allah ım, hep tertipli düzenli olursun, bir gün salarsın, telefon çalar ve evdeysen geliyoruz haberi:) yani bana hep öyle olur

ben hiiç sevmem öyle misafiri ve müsait olmadığımızı uygun dille anlatırım
artık öğrendiler ve sürpriz misafir gelmez bana

yaa bu akşam misafir diye diye misafir çağırmış oldum, eşim tam eve geldi telefonu çaldı, arkadaşı arıyor, eyvah dedim kesin geliyor, yoksa pek aramaz, geleceği zaman son anda arar, neyse yarın akşam geleceğini söylemiş, bir rahatladım, misafir dediğin önceden haber versin, canımı yesin :) bir bahane yarın ev işlerimi hiç aksatmadan yaparım da şimdi derdim ne yemek yapsam, şimdilik bi menü hazırladım da sizce basit mi
1-tarhana çorbası
2-bulgur pilavı
3-fırında patatesli kelebek tavuk
4-ya kıbrıs tatlısı ya da ağlayan pasta
5-milföyden peynirli rulo börek
6-yoğurtlu kabak
7-rengarenk salata
NOT: Ağır misafir sayılmazlar, her an kapımızı çalabililen arkadaşlardır

ayy mesajına gülsem mi ağlasam mı bilemedim, hakkında hayırlısı olur inş. :)

ay evet saygısız insanlar çok...gelirler sen kusura bakmayın deyince yabancı mıyız aşk olsun derler sonra arkandan bir ton laf ederler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…