- 5 Haziran 2014
- 471
- 91
- 38
- Konu Sahibi gunerseyma
-
evet canım 8.5 yaşında kızım 8 aylık oğlum var valla çok zor oluyo onların koşturması yetiyo....geriye kalan zamanda ne yaparsan...
Ben toz aldiktan sonra birde tul corapla siliyorum, miknatis gibi cekiyor tum tozlari.
Bulasiklar yagliysa biraz limon suyunda bekletiyorum.Bu sekilde bulasik daha kolay oluyor.
Banyo, klozet icin domestos + su spray sisem.Gunluk bu karisimi kullaniyorum, sonrada islak mendille siliyorum.
Birde utu yaparken cok kirismis camasirlar icin sirke+su karisimim var.Utuler hem daha cabuk bitiyor ve daha guzel gorunuyor.
Guzel bir menu olmus.Bence hicte basit degil.
Kibris tatlisi nasil oluyor merak ettim.
ay evet saygısız insanlar çok...gelirler sen kusura bakmayın deyince yabancı mıyız aşk olsun derler sonra arkandan bir ton laf ederler....
Bende çok severim
Set üstü fırın olsaydı sığardı ikisi de ama
Aaah bacım, hepimizde aynı dert..
Doğuma az kaldı, ağırlaştım iyice, çalışıyorum hala.
Eve kalan enerjimle de yuvarlana yuvarlana anca yemek, bulaşık, basit şeyler..
Ütü dağ oldu, daha kışlıklar kaldırılıp yazlıklar çıkarılacak, onların da ütüsü ıvırı zıvırı..
Kuruyan çamaşırlar katlanıp kirliler atılacak.
Bebeğin eşyalarını da yavaştan yıkayıp hazırlamam lazım.
Ailemden uzaktayım, yardıma gelecek kimsem yok.
Allahtan haftada bi kadın gelip evi süpürüp şööyle bi tozunu alıyo.
Bugün rahatsızım diye işe gidemedim, biraz dinlenip işlere başlarım diyodum ama tık yok bende.
Hangi gaz işe yarıyosa Allah rızası için bikaç kilo da bana gönderiverin..
Merhaba, " utu yaparken cok kirismis camasirlar icin sirke+su karisimim var" demişsiniz. Peki bunun oranı nedir ve çamaşıra leke bırakmıyor mu, hangi kumaş türlerinde kullanılabiliyor, bir de kötü kokusu kalmıyor mu?
çok güzel bi tarif, kursta arkadaşlarıma getirmiştim hepsi bayıldı, tarifini almayan kalmadı, birkaç kez misafirlerime de ikram ettim, hepsi beğendi, tarifi yazabilirim istersenz, 5 kere falan yaptım hiç te bi sorun yaşatmıyor
çabuk kalkkk kayınvaliden geliyormuşşşşş..... her nekadar desemde benim kayınvalidem geldiğinde ben öyle yapmıyorum.ama annem geleceği vakit bir hafta sürer temizlik ha camlardı ha mutfak dolapları banyo anoyyyyyyyyyyyyyyyyy
Aynı gazdan bende istiyorum Pazartesi finallerim başlıyor bende bir uyuşukluk bir boşvermişlik
Allah razı olsun eşim yapar yaa, ben yarın mecbur başlıcam, misafirim geliyomuş :)Al bendende o kadar yorgunum bende de pil takılmış gibiyim oğlumdan koşuşturmalardan hal kalmıyor bende bi yerden başlamak lazım mecbur eşin yardımcı olsun
Sana oturmaya geleceğiz diye telefon açalım.15 dk. sonra ev bal dök yala garantili
ovv bu çok ağır oldu işte, Allah korusun öyle pasaklılıktan :)yaw sen zahmet etme,bıraz daha beklersen zaten komsular beledıyeyı arar..yorma kendını..
çok şükür bi daha ki tembelliğe kadar geçti şimdilik :)sular gelince güzel bi temizlik yaparsınız müzik eşliğinde olur biter abartılacak bir durum yok..
yoluna girer herşey..
Aynen bende öyleyim yaaaaa
Ne oluya biZe hadi ben hamileyim normal sana ne oluyo kuzum :))
Dün misafirim geldi bi kaç arkadş arkadişim benle mutfaga geldi üç çaybardgım sararmışdı bide caydanlığım kireçlenmişdi biraz baktım bana diyo temiz ol biraz temiz bu ne bunları camaşır suyu ile yıka bende bügn hepsini elle çmşrsuyu yaptım ve makinemde yok yeni bitti işim şimdi oturdum artık
yok artık yaa, sen hamilesin ki hamile olmasn bile yapamadın belki, gözünden kaçtı falan öyle denr mi hiç, bana biri öyle dese bi daha çağırmam ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende çok salmıştim topladım şimdi evi barkı biri gelcek diye kabus görüyodum ev pis oluncan olmuyo kalkın toplayın temizleyin evleri hadi çalışanları anlıyomda calışmayanlara ne oluyo zaman var işte yapın gitsin misler gibi oturun gari:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razı olsun eşim yapar yaa, ben yarın mecbur başlıcam, misafirim geliyomuş :)
15 dk değil de yaklaşık 20 saat sonra geliyo misafirlerim :) evrene enerji gönderdik, oldu vallahi :)
Canım ben haftasonu sınavım var, onlara çalışmadığım için çok pişmanım ama son pişmanlık fayda vermiyor, çalış çalış, yaa bir de senin avantajın az çok hocanın anlattığı konulara çalışmak daha kolay, biz açıköğretimliler hiç bilmediğmiz konulara çalışıyoruz o da pek can sıkıcı
Puhahahah
Ben hergün akşam bir iş yapıyorum sadece, çalıştığım için
Birgün bulaşıkları attıysam, diğer gün çamaşırları
Bazen hiç birini de yapmadığım oluyo tabi öyle fırrr elinde bezle dolanan titizlik abidesi kadınlardan değilim
Ev benim yaşam alanın azıcıkta rahat olmalı insan
Hafta da bir siler süpürürsem benden iyisi yok
Ama bazen düğün vs. çıkıyo silemedim sadece süpürgeile geçiştirdiğim oluyo
En ayar olduğum iş ise cam silmek
O kollarımı çok yoruyo, zaten minnak bileklerimin narinliğini bilenler bilir
Her cumartesi bi cam bi cam siliyorum , 1 ayda bitiyo
buna güldüm işte
misafirin mi geliyor ne yapacaksın temizliğe başla bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?