Mesele cevap almak değil ki ..
Daha ikinci sayfada bir arkadaş hava yollarına telefonu bırak belki kişiye iletirler dedi.
Ne oldu yaptı mı ,aradı mı ?
Ama konu sayfalarca uzadı mesele olan arkadaşın uçağa binmesi.
Bunun sohbetinin yapılabilmesi
Mesele cevap almak değil ki ..
Daha ikinci sayfada bir arkadaş hava yollarına telefonu bırak belki kişiye iletirler dedi.
Ne oldu yaptı mı ,aradı mı ?
Ama konu sayfalarca uzadı mesele olan arkadaşın uçağa binmesi.
Bunun sohbetinin yapılabilmesi
nerden biliyorsun yapmadığımı? işte bu yüzden burada tartışma çıkıyor.. ha bu arada söyleyeyim uçak biletlerini ucuza aldım havama atamadım aaah aahh
senin böyle komplekslerin mi var ya, sen böyle mi söylersin diyeceğini.. hiç aklıma gelmemişti gerçekten dur bak bunu kullanırım
Konu neysede ; Konu sahıbının ben reel hayatta cok yalnız ve çaresiz oldugunu dusunuyorum.
Öyleki iki saatcik ona yakın ve sıcak davranan bır ınsanın pesıne dusebılıyor ..
Burada bırcok arkadas anlatmaya çalışmış : Eğer o yolcu sizinle arkadas olmak ısteseydı sohbet boyunca mutlaka num.vermek ısterdı..
Hepimiz gb o yolcu hanımda yolculu esnasında kıbarlık edıp sıcak davranmıs ama sız farklı manalar yuklemıs , dostluk falan demıssınız .
Bence yardım alın bır uzmandan , konu ıcın değil yanlıs anlamayın , konuya gelen cevaplara verdıgınız tepkılerden dolayı yardım almanız gerektıgını dusunuyorum..
nerden biliyorsun yapmadığımı? işte bu yüzden burada tartışma çıkıyor.. ha bu arada söyleyeyim uçak biletlerini ucuza aldım havama atamadım aaah aahh
kusura bakmayın yanlışlık olmuşBenim yazimida alintilamissiniz
Yanlislik mi oldu aca26:
okumuşsunuz ama hala anlamamışsınız iyice okuyun "yalnızsınız" diyerek alay konusu ettiniz tabiri caizse.. bunu neresi olumlu yorumdur allah aşkına.. yordunuz.. güle güle
Nerden bilsin yaptığınızı? Altyazı mı geçiyorsunuz? Gelip yazdınız mı buraya?
elbette bilemez... bilmiyorsan susar, niye yapmadınız demez..
Evet böyle takıntılarım vardır bak konularımın hepsi hava yolları uzerine..
Uçağa bindim,uçak korkum ,uçak kankim :)
Öyle yani çok severim hava yollarını ahh bir pilot olsaydım ya da hostes :)
Şaka bir yana ;
Düşüncemin arkasındayım,konuyu bu kadar uzatmanın tek sebebi bu.
Yoksa çoktan aramıştın arayacağın yeri sen sadece mevzu konuşulsun istiyorsun.
Konuşulsun konuşulsun konuşulsun uçağa bindiğin konuşulsun :)
elbette bilemez... bilmiyorsan susar, niye yapmadınız demez..
ayyhh senaryolarınız içimi şişirdi.. amacım bu olsa bulunacak hikaye çok.. bakıyorum da her konuyu okuduğumda siz ve szin gibiler aynı şeyi yapıyor..niye bu kadar çıldırıyorsunuz yaranız mı var nedir
Sadece olumsuz yorumlara cevap yazman samimiyetini azaltıyor giderek.
arkadaşım doğru burada vakit harcayarak tıpkı benim yalnız olduğumu düşündüğünüz gibi sizde yalnızsınız beni ne kadar iyi anlamışsınız saolsun
allaha şükür yeterince dostumda var ailemde.. yolcuyla olan diyoloğumu bilemezsiniz..sizden bu konuda fikir istemedim haddiniz olmayan şeylere karışmayın
ya diyorum ya burdakiler çok doğru çok dürüst herkes hayatını dört dörtlük yaşıyor ya birde muhalefet oluyorlar boşver arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?