- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Uslubunuz hıc hoş değil.
Burada kımse kımseye hadd bildiremez.
Tartısmak ıstıyorsanız tabıkı sevıyelı bır sekılde tartısılabılır.
Ama önce saygı ..
ben sıze saygısızlık yapmamısım değil mi
Sızde saygınızı bilin..
Yorumlarınızı dıkkatlı yapın..
Ali kıran baş kesenlık yapmayın yorumculara.
arkadaşım konumun ilk sayfalarına bakarsan kimlere neler yazdığımı görürsün.. burası hep böyle zaten gerçekten hemcinslerimden midem bulandı..
ben yorum yapan arkadaşlara yaptığım doğrumu demedim, bulmam mümkün mü dedim ama ısrar hala anlamıyor..kime ne benim konuşuop konuşmadığımdan..akıl arızasından bahsediyorlarda kim arızalı acaba..birine sataşmak için can atıyorlar gerçekten çaresizliğinize acıdım.. bu konuya bu kadar cevap yazdım çünkü haketmediğim eleştiriler aldım.. nerede anlayış, hoşgörü.. hadi ben yanlış yaptım, böyle birşey bu dille eleştirilir mi? gerçekten şaşıyorum..yorum da yazmayacağım..iyi günler
senden emr alacak değilim sen nasıl yazıyorsan bende yazarım haddini bil ukala
masum25 arkadaşım eger siz çevrenizdeki insanlara böyle kaba saba cevap veriyorsanız elbette ne yengeniz nede abiniz sizi evine çagırır ve sizinle konuşmaz biraz uslubunuzu yumuşatın derim konu sahibi arkadaşım bu mesajın seninle alakası yok
bikere sen hiç konuşma, buradakiler dürüst diye bence sen o ismini değiştir masum yerine sinsi,mikser vs vs şeyler koy.insanlara soru soruyorsun (konuyu açan arkadaşım seninle alakası yok) herkes yaptığının yanlış olduğunu söylediğinde kabul etmiyosun bu konuda bile kendini haklı bulup yer yapmaya çalışıyosun neymiş burdakiler çok masummuş birde dalga geçiyosun herkes senin fikrinde olmak zorunda değil karedeeeeşşşşşş bunu kafana sok istersen siteni değiştir buradaki yorumlardan hoşlanmıyorsan ne işin var eminim masum25 seni çok iyi anlamıştır zira algılaması çok kuvvetlidir arkadaşında
sana noluyo benim sabrımı taşırma
korktum ben kaçıyorum arkadaşlar.şunuda söliyim aklınca arkadaşa akıl veriyosun ya burdakiler seni anlamaz boşa nefes tüketiyosun diye bizde o nefesi senin sayfanda tükettik ne yazıkki
sen tüketme senin tüketmene ihtiyacımız yok seninle muhattap olmak istemiyorum okadar yorumun içinden bi benim yorumumu buldunda yazdın demekki beni takip ediyosun.benim yorumlarıma yorum yapmanı istemiyorum rica ediyorum daha başka nasıl rica edeyim bilmiyorum.
bukadar yorumun içinde seni neden buldum biliyomusun ''buradakiler seni anlamaz boşa yoruluyorsun gibi ''bir cümlen geçti bende sana herkes aynı fikirde olmak zorunda değil dedim bunu yazmamış olsaydın değil senin yorumunu okumak sana yorum yaptığımı bile hatırlmaz olurdum.
Yazdığınızı tekrar okursanız o anlamın çıktığı bariz.Ben de emosmos gibi düşündüm.Elbette tel no ile çocuğu aynı kefeye koymuyorsunuzdur gerçekte lakin yazdığınız tamamiyle o anlama çıkıyor.Demekki düşündüğünüzü yazıyla çok iyi ifade edemediniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?