- Konu Sahibi umutlardunyasi
-
Selam arkadaslar,
Suan turkiyedeyiz ama yurtdışına geri dönme ihtimalimiz var
Sorum su ki; 19 aylik bebegim var ve esimle sorunlarımız var, eger aramız daha kötü olursa cunku orda kalmak istemem kalcak yerim yok, bebeğimde eşimden habersiz ona bir mektup bırakıp turkiyeye gelmeyi düşünüyorum. Peki havaalanında yanımda esim olmadıgı icin bebegi disari cikarmam da sorun çıkarmı sizce? Avustralya dan turkiye yeİnternetten araştırıyorum net bilgi bulamadım
Lutfen arkadaslar bilginiz varsa yazin özellikle yurtdisinda yaşayan ve yalnız cocuguyla seyahat etmiş arkadaslardan yazılarını bekliyorum
Cok teşekkür ederim
Ortadaki sorunu çözmeden eşinizle barışıp türkiyeden ayrılacaksınız, sonra da cocuüu babasından kacıracaksınız? Bunu da bize soruyorsunuz.
:S İşiniz zor, Allah yardımcınız olsun.
Ortada ki sorun benim daha önceki açtığım konuyu takip ettiyseniz ( esimin sorumsuzlukları ve kıskançlıkları)
Esim australia doğdu büyüdü. Turkiyeye temelli göç etmek isteyen oydu, sıkılgan bir tip ve Türkiye'den sıkıldı bile. Hemde buraya adapta olamıyor. Bana geri dönmemiz olursa sorumluluklarını alıp çalışacağını ve kötü yönlerini bırakacağına dair soz verdi. Gerci ona bu sansi verip vermeme deki en buyuk kararsizligim ya bebegi cikaramassam o bu durumu kullanacak ve ben ne yapicam kimin yanina ne kadar siginabilirim.Ona bir şans verdigim takrirde o aynı hareketlerini yaparsa bu durumda suçlu ben oluyorsam ki bebeği aldığım icin bu suc bana ait olur kabul ama hu durumda ahlak kurallarına uymayan kim olur ben mı esim mı???
Canım sana kızdığım icin yazmadım sadece ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin sadece bu durumu yaşayan bilir
sorununun varsa türkiyede çöz.yada çözülmüyorsa burada ayrıl. birde garip olan şu senin çocuğun olduğu kadar onunda çocuğu kaçırmak bence işleri daha da çıkmaza sokar.
O zaman gitmeyeceksiniz. Biraz sağlam duramaz mısınız? "Ben sana güvenmiyorum, bebeğimi alıp, hiç bilmediğim bir ülkede yaşayamam, kendini bana ispatlamadan şurdan şuraya gitmem" diyeceksiniz.
Yeğenime (1 yaş) tatile gidecekleri için yeni pasaport çıktı, çocuk eskiden anne veya babasının pasaportuna kaydedilirken şimdi öyle bir zorunluluk yok.
Anne ve baba noterden ayrı ayrı veya 3. bir kişi ile yurtdışına çıkabilir şeklinde muvafakatname verdi. Yani bebeğin pasaportu artık bireysel. Sizinde bebeğinizin pasaportu bireyselse çıkarsınız ama bu çözümden öte çözümsüzlük olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?