havaalanında yanımda esim olmadıgı icin bebegi disari cikarmam da sorun çıkarmı sizce

sorunlar ondan kacacak kadar tehlikelimi? sizin ve cocugunuz icin?kacarsaniz bence sizin icin daha kotu olur cunku o size dava acar birde, ustune susuzken suclu duruma dusersiniz ayrica cocuguda sana burakmaz:)

Siz hangi ulkedesiniz acaba? Bana sözünü tutmazsa ne yapayım gidecek yerim orada yok mecbur turkiyeye gelecegim ama bebeğimi bırakamam. Begegimi bırakmamak icin orda kalsam bu onunla bir ömrü paylaşmak demek siz n'apardiniz?

Ben cocugun passport unu sakladiktan sonra bir Yere goturemez. Kaldi ki cocuga bakacak ilgili bir baba degil. Zaten Ben orda bosanmaktan korkuyorum eger bosanmak varsa orda da olur burda da AMA orda olursa benim kalcak yerin yok. Ben derdini anlatamiyomuyum

Bir yok daha var AMA oda ahlak bakimindan dogru degil ama kacirmaktan daha iyi gibi. Bir sene onun bana sozlerini tutup tutmadigina bakim eger Adam olmasa turkiyeye tatile gidelim deyip kararimi acikmalak, burda soylemeyi tercih ettim cunku cocugumdan ayri kalmaktan korktum diyebilirim sizce???

eşinle konusmayı denesen böyle şeylere kalkısmasan daha güzel olur

Yorumlarinizi okuyup uzun uzun dusundukten sonra kacma fikri uygun olmadigini anladim. Esimle Australia ya gidene kadar aramizda bir kavga ciktigi taktirde ona burda ayrilmak istedigimi soyliycem AMA kavgali olmazsak Australia ya onla birlikte gidip onun sozlerini tutup tutmadigina bakicam eger tutmasa 1 sene sonra turkiyeye tatile ailemi gormek istiyorum diycem ve ailemin destegiyle bosanmak istedigimi soyliycem.
Sizce bu fikir nasil???

Esim TC vatandasi degil. Kizlarimin yabanci pasaportlari ve ayni zamanda TC kimlikleri var. Yurtdisinda yasiyoruz ve Turkiye dahil butun Avrupa ulkelerine giris cikis yaptik. Pasaport kontrollerde hic izin belgesi veya muvaffakatname istenmedi. Siz esiniz ve cocugunuz TC vatandasi degilseniz izin belgesi almaniza gerek yok. Muvaffakatname sadece TC vatandaslari icin gecerli. Farzedin cocgunuzla tatile geldiniz. Bunlari bilginiz olsun diye yazdim. Babasindan gizli olarak cocugunuzu bir ulkeden baska bir ulkeye goturmenizi dogru bulmadim. Ama yasadiklarinizi tam olarak bilemeyiz.

Konuyu takip edenlere kucuk bir bilgi vermek istiyorum. Resit olmayan cocukla yurtdisina cikabilmek icin babanin ya da annenin emniyet mudurlugu pasaport subeye dilekce vermesi yeterli. Ya da havaalaninda. Notere ucret odemeye gerek yok.

Ama bu ihtimaliii cok düsün derim....

sen cocugu türkiye kacirdigin icin... seni avustralyadan cocuk kacarmadan sikayet edebilir...(annesi ol olma..)

avustralyada trden cocugun geri getirilmesini isteyebilir...

bide düsün türkiyede hapise nezarete düsdün..-.-

simdik herkez söyler türkiye filan ilgilenmez ama böyle bi ihtimalin oldugunu unutma derim.

Canim pek anlamadim. Yani Ben bebegim resit olmadigini icin babasinin seyahat edebilirsem diye dilekcesi yani imzali birsey vermesi lazim dimi??
Esim tc vatandasi ve Avustralya vatandasi. Kizimda orda dogdu. Yani cift uyruklu. Ben tc varandasiyim ve orda sadece sinirsiz oturmasi iznim var.

Canim bu fikrimden vazgectim zaten. Ayrica sikayet etme durumunda Australia vizeme bir zarar verebilir. Kaldi ki bosandiktan sonra bebegimle Australia ya gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…