ya bi an aklima geldi goruntu cok guldumHanimlar iyi geceler. Iki hafta sonra salonda nisanim olucak. Bizde bir adet var kiza yapilan nisan bohcalari sandik vs nisanda oynayarak getirilir havada. Ben bunu istemiyorum bana komik geliyor ama israrla annem yengem ailem olucak adet diyolar nisanin tadi bu gibi seyler soyluyolar. Nisanlimda pek sevmiyor anneside sanirim sevmiyor. Iki arada kaldim napabilirim sizce
ya bi an aklima geldi goruntu cok guldum
Daha komiği var.ya bi an aklima geldi goruntu cok guldum
yok artikDaha komiği var.
Eşimin akrabaları bohça sermesi diye bir şey yapıyor.
Tüm kadınlar toplanıyor ve bir bohça sayıcı var.
Tek tek çıkarıp ‘damada x markadan 5 don, kaynanaya y markadan 1 çorap’ vb gibi çıkarılıp gösteriliyor.
O sırada tüm akrabalar dedikodu turunda ‘aaa bak şurdan almış cimri’ ya da ‘bak görüyor musun bizim dünür 2 havluyla koca bohça getirdi bunlar gibi nerdeee’ iye yarışa tutuşuyorlar.
Vallayok artik
Bizim burda evde gosterılır .Kız hazırlık yapar erkek tarafının aılesı getırır bohcaları kadınlar arasında gösterılır.Nişanda çok sacma olur benceHanimlar iyi geceler. Iki hafta sonra salonda nisanim olucak. Bizde bir adet var kiza yapilan nisan bohcalari sandik vs nisanda oynayarak getirilir havada. Ben bunu istemiyorum bana komik geliyor ama israrla annem yengem ailem olucak adet diyolar nisanin tadi bu gibi seyler soyluyolar. Nisanlimda pek sevmiyor anneside sanirim sevmiyor. Iki arada kaldim napabilirim sizce
Banada cok komik geliyor ve ben bunu baskasinin nisaninda gordugumde gulerdim. Aynisi basima gelmek uzereİyi saatte olsunlar dedim gece gece konu başlığını okuyunca
Adet adı altında böyle saçma şeyleri neden yaparlar anlamış değilim.
Kına gecesi elinde tef ile oynamak falan.
Başkasının yerine utanmak duygusu sarıyor benliğimi
Bunlar bir tek bana mı komik geliyor acaba
Ehehe seneye umarım benim de başıma gelmezBanada cok komik geliyor ve ben bunu baskasinin nisaninda gordugumde gulerdim. Aynisi basima gelmek uzere
Umarim :)) Hayirli olsun simdidenEhehe seneye umarım benim de başıma gelmez
Teşekkür ederim mutluluklar diliyorum.Umarim :)) Hayirli olsun simdiden
Karadeniz:)Gördüğüm en değişik adetler içinde, gelinliğini bir sopaya aşıp mahallede oynayarak dolaştirmak vardı.
İkincisi bu oldu.
Nerelisiniz acaba, nerenin adeti bu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?