bende cok nıkah ıstedım bana daha asil gelıyor nıkah sonrası cok yakın arkadaslarla eglence yeterlı oluyor ama yok ılla davullu zurnalı dugun yapcam dedı kayınbabam. cok sacma gelıyor ınsanların karsılıklı gobek atması bırde benı ortaya aldı etrafımda herkes oynadıbenim babam ve kp de böyleydi.. Yine de nikah töreniyle kurtulamadık illa o saçma düğünü yaptık
o facia benim de başıma geldi komedi filmi gibiydi. Tam oturucam tutup kolumdan çekiyor biri. En son ayakkabılarımı çıkarıp duvağımı doladım koluma hoplaya zıplaya oynadım, hatta koptum desem yeridir. Eşim de arkamda straplezimi çekiştirip durdubende cok nıkah ıstedım bana daha asil gelıyor nıkah sonrası cok yakın arkadaslarla eglence yeterlı oluyor ama yok ılla davullu zurnalı dugun yapcam dedı kayınbabam. cok sacma gelıyor ınsanların karsılıklı gobek atması bırde benı ortaya aldı etrafımda herkes oynadı
Ya bu bohçalar elinizde ama kollar havada dimi?
Gece gece tavandan sarkıtacaksınız anladım bohçaları. Korku filmi gibi.. Siz nişanlınızla salona giriş yapıyorsunuz, pat pat bohçalar tavandan iple atılıyor ve havada önünüzde sallanıyor..
ya cok alemler ınsanın bohcaya oynayacagı hıc aklıma gelmezdımerak edenlere :)
merak edenlere :)
kayinvalidenle gorumcene eltine falan izlet de prova yapsinlar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?