- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Annen alem ya.bosver annenin gonlunu yap.oynasinlar sen de gulersin :)Sorun birazda burada basliyor ben oynamiyorum ama oynayacak kisiler erkek tarafi kv elti gorumce vs. Gecen gun konustugumuzda kv bende sevmiyorum ama sen istersen yapariz dedi. Sadece isteyen kisi annem yani nisanin tadi bohcalarla oynanmasiymis
O zaman az bişey oynasınlar bırak :) Ağzının tadını kaçırma. Çok uzun sürmez herhaldeVe ben istemiyorum yapmicam dedigimdede trip atiyor
Samsun :)Cok guldum ya :))) bi hayal ettım :))) nerelısınız merak ettım:)
Kırma annenı 5 dk bı oynayacaklar bıtecek sanırım, bısey olmaz hatta ılerıde gulumseyerek ızlersın. Insanın fıkırlerı degısıyor, adetlerı guzel gelıyor yaş aldıkca :) Annen nasıl ıstıyorsa öyle olsun :) Ben nişan yapmadım keşke yapsaydım salonda, evde aıle arası yaptım, benım ıcımde kalmadı ama annemın ıcınde kaldı, yapabılırdım, gereksız gelıyodu yapmadım, bence sen annenın kalbını kırma yap, sevgilinede soyle cekınme, yapıcak bısey yok bu bızım adetımızdır yapılacak de. Bısey demezlerSamsun :)
Amiinn.2 oğlum var Allah ım aklı başında gelin ve aileleriyle karşılaştır
kahvenin içine basıyolar baharatları hasta ediyolar çocukları, hatta bu yüzden ölen bi genç vardı. Şimdi o kıza napsın kv si, hay adetin batsın öldürdün oğlumu koca tencerelerle içiricem ben ssna baharatlı kahveleri dese hakkı yani. İnsanlarımız adet diye diye bomboş işlere sarıyolar. Safi ziyan.Amiinn.
Kahveyi bile doğru dürüst yapmıyorlar
Kv damarım tuttu bak şimdi
kahvenin içine basıyolar baharatları hasta ediyolar çocukları, hatta bu yüzden ölen bi genç vardı. Şimdi o kıza napsın kv si, hay adetin batsın öldürdün oğlumu koca tencerelerle içiricem ben ssna baharatlı kahveleri dese hakkı yani. İnsanlarımız adet diye diye bomboş işlere sarıyolar. Safi ziyan.
aaa şaşırdım bak :)) yine de peynir reçel yumurta sarısı baharatın ne işi var kahvede.. İğrenç.. Şahsen bizim başımıza böyle bi şey gelse buyur gelin hanım sen bir iç olmuş mu bu derdimO genç öldü hikaye yalan çıkmıştı galiba sonra.
benim babam ve kp de böyleydi.. Yine de nikah töreniyle kurtulamadık illa o saçma düğünü yaptıkbende cok sacma buluyorum hatta kına bıle yapmadım altı ustu sevısmemıze devlet ızın verıyor dıye bu kadar tantanaya ne gerek var demıstım esımeesım tarafı cok sevıyor annemde sever ben hıc sevmem
kına da yapmadım bohca ceyız dızme bılmemnesıde yapmadım hatta nişan ve söz ayrı ayrı yaptık kı bence o bıle sacmaydı sözümüzde nişan gıbı oldu 1ay arayla bosa masraf bosa yorgunluk yazık
ben ıstemıyorum deyınce babam kız ne ıstıyorsa o olsun sen evlendın sıranı savdın dedı annemekarısma dedı
aaa şaşırdım bak :)) yine de peynir reçel yumurta sarısı baharatın ne işi var kahvede.. İğrenç.. Şahsen bizim başımıza böyle bi şey gelse buyur gelin hanım sen bir iç olmuş mu bu derdim
Bende koymadım kahvenin içine hiçbir şey. Eşim içinde tuz varsa içmem bak demişti, teyzesi de seve seve içiceksin yoksa bitteri vermez babası demiştiBizde birşey koymadık içine. Kaynim hala diyor ara sıra "bir şansın vardi batırdın" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?