- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
İnsallah kuzum yaCanim simdi islem gordun fln ya kan gelme olasiligi daha yuksektir bence daha esneklik fln kalmadi hani eski yapin yok artik canim korkma bence
İnsallah hepimiz oluruz kuzum yaaheyy allahım ya allah yardımcın olsun kuzum ne diyeyim , sağol güzel duaların için inşallah sen benden daha mutlu olursun
Tamam canim sorun degil tabikiKizlar yanlis anlmayin telefobda bi sknti var ekran resmi alamyrm telefnmdn slmstm resmi durmasi sakincali nisanlm oldgu icn
Al benden de o kadarbal böceği bana da biraz destek olsana benim morelim çok bozuk hiç gülemiyorum...
Al benden de o kadar
Herkes te depresif haller hepimiz mutsuz
Oda var tabi hava hep kapali kiz bide usuyorumki yaKızlar havadandır kıs geldı ya
Tam ben diyecektim yaa havalar da boyle yapıyo insanıKızlar havadandır kıs geldı ya
Ankaranin kapali havasi ve ayaziiiiTam ben diyecektim yaa havalar da boyle yapıyo insanı
Evet canım 10. Gün bitti buğün işlem yapar rahatlarım diodum ama sonrası hem dikkat etmek açısından zor sürekli aklım orda hemde psikoloji yönündende pek iyi sayılmamTatlım sende ıslemmı yaptırdın :)
Yeri geliyo insan kendini cok çıkmazda hissediyor ama iyi olacak inş her sey sen diğer sayfada varmıydın cnm kime yaptırdın bu aradaEvet canım 10. Gün bitti buğün işlem yapar rahatlarım diodum ama sonrası hem dikkat etmek açısından zor sürekli aklım orda hemde psikoloji yönündende pek iyi sayılmambu iş yapıldıgından beri hiç rahat değilm benimde hayatımda biri var ve yalan sölemekten bıktım bu çokk yorucu kendimden nefret etme noktasına geliyorum bazen ama olan oldu artk diorum sakinleşmeye çalışıyırum
Evet canım 10. Gün bitti buğün işlem yapar rahatlarım diodum ama sonrası hem dikkat etmek açısından zor sürekli aklım orda hemde psikoloji yönündende pek iyi sayılmambu iş yapıldıgından beri hiç rahat değilm benimde hayatımda biri var ve yalan sölemekten bıktım bu çokk yorucu kendimden nefret etme noktasına geliyorum bazen ama olan oldu artk diorum sakinleşmeye çalışıyırum
Vardım aslında canım uzun zamandır takip ediyorum burdaki bi kaç arkadaşla yazıştım hep özelden turgay beyde yaptırdım bendeYeri geliyo insan kendini cok çıkmazda hissediyor ama iyi olacak inş her sey sen diğer sayfada varmıydın cnm kime yaptırdın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?