- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Sen zamanına karar verdin mi cnmbal böceği bana da biraz destek olsana benim morelim çok bozuk hiç gülemiyorum...
İnşallah tatlımm öle ihtiyacım var ki buna 1 ayı bi tamamlasamda doktor tutmuş dese daha ne isterim.belki o an bu çektiklerim sonlanır ya1 ay sonra cok rahat edeceksın cnm:)
Az kalmış cnm yakında rahata ereceksin inşVardım aslında canım uzun zamandır takip ediyorum burdaki bi kaç arkadaşla yazıştım hep özelden turgay beyde yaptırdım bende
Umarımm kızlarAz kalmış cnm yakında rahata ereceksin inş
İnşallah tatlımm öle ihtiyacım var ki buna 1 ayı bi tamamlasamda doktor tutmuş dese daha ne isterim.belki o an bu çektiklerim sonlanır ya
evet inşallah ocak ortasında gideceğimSen zamanına karar verdin mi cnm
Hadi bakalım sıra sıra hayırlı haberler alacağız inşevet inşallah ocak ortasında gideceğim
Ankara cogunlukta sanirim canimKızlar burdakı cogu kız ankarada oturuyo anladıgım kadarıyla
İslem sonrasi daha zor bi surecmis surekli diken ustunde tedirgin olmak aklinin hep orda olmasi cok zor canim hele surekli yalan soylemek o daha bi eziyet yalanlarin altinda ezilmek bizde kurtulcaz insallah guzel dusunelim guzel olsun insallah bukadar yuklenme kendine sadece tutucagini dusunEvet canım 10. Gün bitti buğün işlem yapar rahatlarım diodum ama sonrası hem dikkat etmek açısından zor sürekli aklım orda hemde psikoloji yönündende pek iyi sayılmambu iş yapıldıgından beri hiç rahat değilm benimde hayatımda biri var ve yalan sölemekten bıktım bu çokk yorucu kendimden nefret etme noktasına geliyorum bazen ama olan oldu artk diorum sakinleşmeye çalışıyırum
Aynen öle yapıyorum canım asla tersini düşünmüyorum inşallah hepimiz kurtuluruz şu beladanİslem sonrasi daha zor bi surecmis surekli diken ustunde tedirgin olmak aklinin hep orda olmasi cok zor canim hele surekli yalan soylemek o daha bi eziyet yalanlarin altinda ezilmek bizde kurtulcaz insallah guzel dusunelim guzel olsun insallah bukadar yuklenme kendine sadece tutucagini dusun
İnsallah kurtulcaz canim dualaramiz hepimiz icinAynen öle yapıyorum canım asla tersini düşünmüyorum inşallah hepimiz kurtuluruz şu beladan
Kızlar hepsini okuyamadim herşeyin hayirlisi olsun artık
ben sosyal medya kullanmıyorum ama buranın bağımlısı oldumOzmn kızlar size anlatayım ben bu instagramdan bıktım her gördüğüne özendiriyo insanı yaa herseyi alasım geliyo
Ozmn kızlar size anlatayım ben bu instagramdan bıktım her gördüğüne özendiriyo insanı yaa herseyi alasım geliyo
ben sosyal medya kullanmıyorum ama buranın bağımlısı oldum[/QUOTE burası en başta zaten aynen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?