Havadan sudan :)

Fazla naz asik usandirmasin kiz oyle
Olur nekadar istemezssen okadar degerli olursun

Dogru yalniz kalmadikca bisey yapamaz zaten doktor ciddi dusunmedinizmi hic

Kız o cok ciddiydi 1 senedır pesımde
Ama sinir oldugum sevmedıgım hareketleri var kendını birsey zannedıyo bunların düzelmesını bekledım bır ara yok düzelmedı yapma dedıgum seylerı yapmaya devam ettı
En basıtınden acayıp küfürlü konusuyo kac kez kızdım bak soğutuyorsun dedım
En son kavga edıp cıktım aradı 3 kez dalan engelledım sımdu 2 haftadır ses falan yok
Cıddıyetıne emınım ama yanlıs hareketlerı cok ıste neyse burda anlatmıyım sımdı

Doktor diye kendini bisey zannediyodur kesin ozelden anlat canim

İnsallah canim yaa benimki biraz takik bu konuya orada kan gorucek illa ki gormezse naparim bilmiyorum benimde iliskimde gelmemisti esnek dediler celtik var dediler anlamadim bir turlu.. Cok sanslisin biliyomusun canim insallah musmustlu olursun keske diger insanlarda esin kadar anlayisli olabilse ama kimi orada illa kan gormeden kiz olduguna inanmiyo benimkide onlardan biri ne yazikki

Canim ben ikili gordum bazi kizlarada attim biliyorlar gorduler

Kuzum keske benimkide tek delik olsun minicik oyle olmasini o kadar cok istiyorum ki ikinci minik delik olsun takilmicam gercekten ama o vajina girisinin minicim oldugunu gorup kendimi teselli etmek inanmak istiyorum artik aklimdan o resim cikmiyor resmen korkuyorum oyle olucak diye cunku bencede minik delik olmasi kanama olmasa bile esinin inanmasinida saglar kanama da olsun tabi ama o minik delik kanama icin cok onemli bencede

Canim simdi islem gordun fln ya kan gelme olasiligi daha yuksektir bence daha esneklik fln kalmadi hani eski yapin yok artik canim korkma bence

Kislar bence minicik bi delik var orda ve orasi baskiyla darbeyle yirtilcak et parcasi sonucta ve her sekild kanar kanama olur ya oyle dusunyorum ben tabi nekadar kucuk olursa bence okadar iyi olur bende oyle dusunuyorum

heyy allahım ya allah yardımcın olsun kuzum ne diyeyim , sağol güzel duaların için inşallah sen benden daha mutlu olursun

Evet kuzum hani sen oturup kalkiyosun bi sizi geliyo aniden aceba bisey oldumu diye dusunup durup sonra diyosub ya bisey olnamistir diyosun aradan zaman gecince yine aklina geliyo aceba bisey olmusmudur diye buda gercekten boyle bisey iste
Haklisin gerci insanin aklina geliyo iste dogru elde degil insallah iyi olur senin icin kanamanda iyi olur insallah canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…