- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Bastan cikartcak adamda bunu birakicak
Fazla naz asik usandirmasin kizKız seven duruyo valla bundan 3 hafta önce erkek arkadasım vardı baya kendıni begenmıs biri doktordu 1 senedır tanıyorum valla sabır ettı herseye ama cıldırıyordu bır ayrılıp barısıyorduk simdi yıne engelledım adamı heryerden körkütük asık oldu ama 2 haftadır ses yok öldümü yasıyormu bılmem
Kiz allah iyiligini versin senin emiYok kız dersimi aldım artık allah korusun yanlıs seyler yapmam artık sevısmek yok
Daha etkılı emın ol
Fazla naz asik usandirmasin kizoyle
Olur nekadar istemezssen okadar degerli olursun
Kiz allah iyiligini versin senin emidikkat et kendine aman ha
Allah korusun canjm ya korkulur bunlardan yaKımse kımseye zorla bırsey yapmıyor cnm o binde bir yani :)))
Allah korusun canjm ya korkulur bunlardan ya
Dogru yalniz kalmadikca bisey yapamaz zaten doktor ciddi dusunmedinizmi hicAdam doktor şikayet ederım hayatı kayar ama ben dıkkat edıyorum sonucta yanlız kalmayınca sıkıntı olmuyo
Dogru yalniz kalmadikca bisey yapamaz zaten doktor ciddi dusunmedinizmi hic
Doktor diye kendini bisey zannediyodur kesin ozelden anlat canimKız o cok ciddiydi 1 senedır pesımde
Ama sinir oldugum sevmedıgım hareketleri var kendını birsey zannedıyo bunların düzelmesını bekledım bır ara yok düzelmedı yapma dedıgum seylerı yapmaya devam ettı
En basıtınden acayıp küfürlü konusuyo kac kez kızdım bak soğutuyorsun dedım
En son kavga edıp cıktım aradı 3 kez dalan engelledım sımdu 2 haftadır ses falan yok
Cıddıyetıne emınım ama yanlıs hareketlerı cok ıste neyse burda anlatmıyım sımdı
İnsallah canim yaa benimki biraz takik bu konuya orada kan gorucek illa ki gormezse naparim bilmiyorum benimde iliskimde gelmemisti esnek dediler celtik var dediler anlamadim bir turlu.. Cok sanslisin biliyomusun canim insallah musmustlu olursun keske diger insanlarda esin kadar anlayisli olabilse ama kimi orada illa kan gormeden kiz olduguna inanmiyo benimkide onlardan biri ne yazikkiCanım partnerini iyi tanıdıktan sonra problem olmaz diye düşünüyorum . Herkesin ilk gece kanaması olcak diye birşey yok . Benim ilişkim olmadı ama benmde olmayanlardan , arkadaşlarım anlatıyolardı bacaklarımdan aktı durdurmadım vs. diye , ama bende yoktu, eşimde ben kro muyum sence olmayanlarda var cahil değilim dedi konu kapandı. Hiç tedirgin olma rahat ol o konuda gelirse gelir gelmezse gelmez...
Canim ben ikili gordum bazi kizlarada attim biliyorlar gorduler2 delikli foto olmaz ya sorun yani
Bana gösterdıgı fotolarda tek delık vardı o minicik birsey
2 delık olayı sacma geldı akın hoca öyle ıslemler yapmaz bana gosterdıklerı tek delıklı vede cok güzeldi :/ bende fotoları gördüm yani
Canim ben ikili gordum bazi kizlarada attim biliyorlar gorduler
Kuzum keske benimkide tek delik olsun minicik oyle olmasini o kadar cok istiyorum ki ikinci minik delik olsun takilmicam gercekten ama o vajina girisinin minicim oldugunu gorup kendimi teselli etmek inanmak istiyorum artik aklimdan o resim cikmiyor resmen korkuyorum oyle olucak diye cunku bencede minik delik olmasi kanama olmasa bile esinin inanmasinida saglar kanama da olsun tabi ama o minik delik kanama icin cok onemli bencede2 delikli foto olmaz ya sorun yani
Bana gösterdıgı fotolarda tek delık vardı o minicik birsey
2 delık olayı sacma geldı akın hoca öyle ıslemler yapmaz bana gosterdıklerı tek delıklı vede cok güzeldi :/ bende fotoları gördüm yani
Canim simdi islem gordun fln ya kan gelme olasiligi daha yuksektir bence daha esneklik fln kalmadi hani eski yapin yok artik canim korkma benceİnsallah canim yaa benimki biraz takik bu konuya orada kan gorucek illa ki gormezse naparim bilmiyorum benimde iliskimde gelmemisti esnek dediler celtik var dediler anlamadim bir turlu.. Cok sanslisin biliyomusun canim insallah musmustlu olursun keske diger insanlarda esin kadar anlayisli olabilse ama kimi orada illa kan gormeden kiz olduguna inanmiyo benimkide onlardan biri ne yazikki
Banada atarmisin canimCanim ben ikili gordum bazi kizlarada attim biliyorlar gorduler
Kislar bence minicik bi delik var orda ve orasi baskiyla darbeyle yirtilcak et parcasi sonucta ve her sekild kanar kanama olur ya oyle dusunyorum ben tabi nekadar kucuk olursa bence okadar iyi olur bende oyle dusunuyorumKuzum keske benimkide tek delik olsun minicik oyle olmasini o kadar cok istiyorum ki ikinci minik delik olsun takilmicam gercekten ama o vajina girisinin minicim oldugunu gorup kendimi teselli etmek inanmak istiyorum artik aklimdan o resim cikmiyor resmen korkuyorum oyle olucak diye cunku bencede minik delik olmasi kanama olmasa bile esinin inanmasinida saglar kanama da olsun tabi ama o minik delik kanama icin cok onemli bencede
Evet kuzum hani sen oturup kalkiyosun bi sizi geliyo aniden aceba bisey oldumu diye dusunup durup sonra diyosub ya bisey olnamistir diyosun aradan zaman gecince yine aklina geliyo aceba bisey olmusmudur diye buda gercekten boyle bisey isteAnliyorum seni insanjn elinde degil canim ya
heyy allahım ya allah yardımcın olsun kuzum ne diyeyim , sağol güzel duaların için inşallah sen benden daha mutlu olursunİnsallah canim yaa benimki biraz takik bu konuya orada kan gorucek illa ki gormezse naparim bilmiyorum benimde iliskimde gelmemisti esnek dediler celtik var dediler anlamadim bir turlu.. Cok sanslisin biliyomusun canim insallah musmustlu olursun keske diger insanlarda esin kadar anlayisli olabilse ama kimi orada illa kan gormeden kiz olduguna inanmiyo benimkide onlardan biri ne yazikki
Haklisin gerci insanin aklina geliyo iste dogru elde degil insallah iyi olur senin icin kanamanda iyi olur insallah canim yaEvet kuzum hani sen oturup kalkiyosun bi sizi geliyo aniden aceba bisey oldumu diye dusunup durup sonra diyosub ya bisey olnamistir diyosun aradan zaman gecince yine aklina geliyo aceba bisey olmusmudur diye buda gercekten boyle bisey iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?