- 11 Aralık 2018
- 139
- 240
- 18
- 39
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Neydi kadinin adi canimAyyyy inşallah yaaaa o kadın yapıyordur inşallah biara ben de düşünmüştüm ama cesaret edememiştim ...
Esra d.y.Neydi kadinin adi canim
Dogru bi konuya parmak bastın :) dügun stresi tuttu heralde onu da
Yok biz ankarada hymenoplasty oldum konusunu yanlis kullanmayalim die geldik buraya aslinda eglence amacli actik ama istemsizce cekildi doktor konusuna.. tesekkurler uyariniz icin doktor konusunu acmicaz biz :)Bu arada bir hatırlatma, bu topik doktorlar için açıldıysa bu bölümde olmaz bu hanımlar, tek taraflı doktor muhabbeti gibi olur ve bilmeden istemeden üyeleri yönlendirmiş olursunuz ki yönlendirme yapmak yasak.
Doktorlar hakkında görüşlerinizi ilgili bölümlerde yapınız lütfen.
Hakkaten nerde o ya kaybolduDogru bi konuya parmak bastın :) dügun stresi tuttu heralde onu da
Biz orayi mesgul etmeyelim diye burda konu actik rahatca sohpet etmek amacli bi daha olmaz tabiki boyle bisey olmiycaktir bi dahaBu arada bir hatırlatma, bu topik doktorlar için açıldıysa bu bölümde olmaz bu hanımlar, tek taraflı doktor muhabbeti gibi olur ve bilmeden istemeden üyeleri yönlendirmiş olursunuz ki yönlendirme yapmak yasak.
Doktorlar hakkında görüşlerinizi ilgili bölümlerde yapınız lütfen.
Sen mardindemisinBu sehirde baska dr ye gitsem herkes ogrenir valla
Görünce yazar cnm sanırım bence stresli nin durumunu diğer konuya alalım kızlar burdan hvadan Sudan olsun tıpkı ilk günlerdeki gibiHakkaten nerde o ya kayboldu
Evet canimSen mardindemisin
KatiliyorumGörünce yazar cnm sanırım bence stresli nin durumunu diğer konuya alalım kızlar burdan hvadan Sudan olsun tıpkı ilk günlerdeki gibi
Bizi toplu sekilde atmasinlarGörünce yazar cnm sanırım bence stresli nin durumunu diğer konuya alalım kızlar burdan hvadan Sudan olsun tıpkı ilk günlerdeki gibi
Canim ankarada hymenoplasty oldum konusuna gel :)Bogazmanzarasi bi foto daha attim
Bencede oyle yapalim uyariyida aldikGörünce yazar cnm sanırım bence stresli nin durumunu diğer konuya alalım kızlar burdan hvadan Sudan olsun tıpkı ilk günlerdeki gibi
Orasi cok karisik yaCanim ankarada hymenoplasty oldum konusuna gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?