Evet bugün oldum.. 4 yumurta çıktı inşallah kaliteli embriyolar olurlar..Merhaba, yaşadıklarımız benziyor birbirine. Biz de havuz yöntemini deneyeceğiz bu sefer. Henüz başlamadık ama, adet olmayı bekliyorum. Siz oldunuz mu opu? Güzel geçmiştir inşallah.
Daha tecrübeli hanımlar bilgi verebilirse seviniriz
Maşallah 4 yumurta çok iyiEvet bugün oldum.. 4 yumurta çıktı inşallah kaliteli embriyolar olurlar..havuz içinde adeti bekleyeceğiz dedi doktorum.. sizin ne zaman başlayacak sureciniz
Kaliteli olsun bizim olsun.. bizim gibi yumurta sayısı az olanlar için daha yorucu bu süreç ama sonunda olumlu haberler alalım yeter..Maşallah 4 yumurta çok iyibende de amh düşük, sayının önemini anlıyorum o yüzden. Ara vermeden bir dahaki adette gideceksiniz öyle mi? Ben bunu sormayı unutmuşum doktoruma Perşembeye randevum. Yeni başlayacağız daha
Aradılar mı sizi laboratuardan?Kaliteli olsun bizim olsun.. bizim gibi yumurta sayısı az olanlar için daha yorucu bu süreç ama sonunda olumlu haberler alalım yeter..
Adetle gelirsin kontrol eder karar veririz dedi doktor.. hem embriyolarin da durumu belli olur dedi.. havuz yöntemine o zaman karar vereceğiz...
Evet bugün aradilar 2.gün 4 hücre iyi kalite olarak 2 embriyomuzu dondurmuşlar... pek 2.gün transferleri hakkında olumlu görüş yok ama nasip sonuçta.. adetle tekrar kontrole gideceğim... sizin randevu nasıl geçti?Aradılar mı sizi laboratuardan?
3 ve 5. Gün embriyosu duymuştum ama 2'yi duymamıştım hiç. Siz iyi düşünün, iyi olsun inşallah. Olumsuz şeyleri okuyunca insan olumsuza odaklanabiliyor..Evet bugün aradilar 2.gün 4 hücre iyi kalite olarak 2 embriyomuzu dondurmuşlar... pek 2.gün transferleri hakkında olumlu görüş yok ama nasip sonuçta.. adetle tekrar kontrole gideceğim... sizin randevu nasıl geçti?
Hayırlı olsun.. kaliteli dolu yumurtaların olur inşallah.. bende bugün çok araştırdım 2.gün embriyosu pek iyi şeyler duymadım ama hayırlısı gerçekten artık olumlu olmaya bakacağım...3 ve 5. Gün embriyosu duymuştum ama 2'yi duymamıştım hiç. Siz iyi düşünün, iyi olsun inşallah. Olumsuz şeyleri okuyunca insan olumsuza odaklanabiliyor..
Ben de iğnelere başladım bugün. İnşallah güzel güzel büyürler
Olur mu iyi ki yazdınız tecrubelerinizi.. glutensiz beslenmeye gecmek istiyordum bende aslında kamçı oldu bana.. :) havuz yöntemi rezervi az olan bizler için büyük bir umut aslında.. peki opu sonrası ilk adetle hemen başladınız mı yoksa 1 ay ara vermek daha iyi mi olur..Merhaba benim yaş 30. 1.5 sene önce amh 0,3 gelmişti. Havuz uygulandı bana da. İlkinde 2-3 yumurta toplandı 2.sinde 1 yumurta (o da döllenmedi) 3.ü de 5 yumurta toplandı. Hiçbirinin gelişimi iyi değildi gününden geriydi hep. 5.güne ulaşamadılar. 3.gün donduruldu bir umut. Transfer oldu ancak negatif sonuçlandı. Hatta doktorumla donasyonu konuştuk. Sonra ben yaklaşık 1,5-2 ay glutensiz diyet yaptım beslenmeme dikkat ettim. Bir opu daha yaptık bu sefer ya herro ya merro 5. Güne kadar bekleyelim dedik. İlk defa 5.güne gelip blast olan embriyom oldu. Pgt ye gitti 2 tane. Biri anomalili geldi biri sağlam. Glutensiz diyetin çok faydasını gördüm ben denemenizi öneririm. Bir de havuz yönteminde gittikçe iyiye giden bir durum oluyor. Amh düşüklüğü olanlarda mantıklı birşey havuz.
Uzun oldu azıcık ama
Transferi soruyorsanız 2 adet dönemi bekledim opu sonrasıOlur mu iyi ki yazdınız tecrubelerinizi.. glutensiz beslenmeye gecmek istiyordum bende aslında kamçı oldu bana.. :) havuz yöntemi rezervi az olan bizler için büyük bir umut aslında.. peki opu sonrası ilk adetle hemen başladınız mı yoksa 1 ay ara vermek daha iyi mi olur..
Geçmiş olsun öncelikle.. geri de hiç embriyo kalmadı mı peki?Ben varım 3 kez opu işlemi yapıldı birinde 8 yumurta 4 embriyo diğerinde 3 yumurta 1 embriyo sonuncuda 6 yumurta sıfır embriyo oluştu sonuç itibariyle devam etmeme kararı aldım olanları transfer edin dedim bugün 5. Güne gelemediklerini bir gün daha bekleyeceklerini öğrendim sanki tüm emeklerim çöp oldu gibi hissediyorum
Yok iki opu arası hiç boşluk bırakmadınız mı? Dinlenmeye gerek var mı acabaTransferi soruyorsanız 2 adet dönemi bekledim opu sonrası
Şöyle 2022 ocakta opu oldum mayıs 2022 de transfer oldum o negatifti. Sonra yaz tatili fln derken biraz ara verdim sonra diyete başladım 2022 ekimde opu oldum tekrar. Ekimdeki embriyolar 5.güne sonra da pgt ye gitti. Aralıkta da ekim embriyosunu transfer ettikYok iki opu arası hiç boşluk bırakmadınız mı? Dinlenmeye gerek var mı acaba
Hayırlı olsun.. insallah sağlıkla tutunur bebeğiniz..Şöyle 2022 ocakta opu oldum mayıs 2022 de transfer oldum o negatifti. Sonra yaz tatili fln derken biraz ara verdim sonra diyete başladım 2022 ekimde opu oldum tekrar. Ekimdeki embriyolar 5.güne sonra da pgt ye gitti. Aralıkta da ekim embriyosunu transfer ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?