Önceki havuzdan 3.gün dondurulanları çözdürdük 5e giden gitsin diye malesef hiç biri devam edemedi 5. Güne gelemedi geride embriyom kalmadıGeçmiş olsun öncelikle.. geri de hiç embriyo kalmadı mı peki?
Bana ilk adetle gel dedi.. bende iki adet beklemek istiyorum açıkçası.. bu sefer 15 günden fazla iğne kullandım biraz yorgun hissediyorum kendimi de..ama iki opu arası 2 ay bıraktık hep daha erken yapmadık hiç
Amin hepimizin inşallahHayırlı olsun.. insallah sağlıkla tutunur bebeğiniz..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Bence de 2 adet bekletirseniz daha iyi olur hem vücut kendini toparlar hem siz bu süreçten az da olsa uzaklaşmış kafanızı boşaltmış olursunuzBana ilk adetle gel dedi.. bende iki adet beklemek istiyorum açıkçası.. bu sefer 15 günden fazla iğne kullandım biraz yorgun hissediyorum kendimi de..
Yarınki sonuca göre anlıcam onuGeçmiş olsun öncelikle.. geri de hiç embriyo kalmadı mı peki?
Sonu iyi olsun inşallah..Bence de 2 adet bekletirseniz daha iyi olur hem vücut kendini toparlar hem siz bu süreçten az da olsa uzaklaşmış kafanızı boşaltmış olursunuz
İnşallah güzel haberler alırsınız..Yarınki sonuca göre anlıcam onu
Hangi gün gelişimleri durdu bana bugün 5. Gün ama blast olmadı bir gün daha beklenecek dediler deÖnceki havuzdan 3.gün dondurulanları çözdürdük 5e giden gitsin diye malesef hiç biri devam edemedi 5. Güne gelemedi geride embriyom kalmadı
İnş hepimiz güzel haberler alalımİnşallah güzel haberler alırsınız..
2.günden itibaren hep gelişimleri geriydi onlar 5 olamadı zaten . son opuda da iki embriyom 5 e gitti biri blast oldu. Diğeri 6.gün blast olduHangi gün gelişimleri durdu bana bugün 5. Gün ama blast olmadı bir gün daha beklenecek dediler de
Benimde bugün kavitasyon aşamasındaymış(5. Gün) yarını bekliyoruz dört gözle buradan duruyor mu gelişme tüm emeklerim gitmiş olacak2.günden itibaren hep gelişimleri geriydi onlar 5 olamadı zaten . son opuda da iki embriyom 5 e gitti biri blast oldu. Diğeri 6.gün blast oldu
Hangi gün size olmadı dediler onu merak ediyorum aslında 3. Gün çözdüler ama hangi günde durdu bölünme dediler?2.günden itibaren hep gelişimleri geriydi onlar 5 olamadı zaten . son opuda da iki embriyom 5 e gitti biri blast oldu. Diğeri 6.gün blast oldu
Onu bilmiyorumHangi gün size olmadı dediler onu merak ediyorum aslında 3. Gün çözdüler ama hangi günde durdu bölünme dediler?
Sonucunda bu kadar heyecanlandırsın inş siziOnu bilmiyorumsormamıştım da hiç 5.güne ilk defa embriyom gidince sevinip ona odaklanmışım
Amin inşallahSonucunda bu kadar heyecanlandırsın inş sizi
Merhabalar benim 3. Denemem olacak. 2. De hamike kaldm ama kalp atışı durdu. Amh düşük ve havuz sistemi yapmak için doktorumu değiştirdm. 1 opu oldu bir tane 5. Gün 1 tanede 6. Gün embriyosu genetiğe gitt. 2. Opuda 2 adet sonrası başlanacak. Doktorum hemen ilk adette opunun tekrarlanmasını doğru bulmuor dinlenmesi gerektiğini belirtti. Hakkımızda hayırlısıSelam hanımlar, 35 yaşındayım amh 0.7 ve yumurtalık rezervi de az.. ilk tüp bebek denememde de sadece 2 yumurta toplanmıştı ve olumsuz oldu sonuçta.. şimdi ikinci denememdeyim Allah in izniyle salı günü Opu var..
Doktoruma havuz yaparız diye konuşmuştuk.. yakın zamanda havuz yöntemi yapan var mı olumlu sonuçlar aldınız mı?
Opu dan sonra ara vermeden ilk adetle mı başladınız yoksa 1ay ara vermek mantıklı mı?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum..
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah iki embriyo da genetikten sağlıklı gelir.. ilk opu da kaç yumurta toplandı sizde?Merhabalar benim 3. Denemem olacak. 2. De hamike kaldm ama kalp atışı durdu. Amh düşük ve havuz sistemi yapmak için doktorumu değiştirdm. 1 opu oldu bir tane 5. Gün 1 tanede 6. Gün embriyosu genetiğe gitt. 2. Opuda 2 adet sonrası başlanacak. Doktorum hemen ilk adette opunun tekrarlanmasını doğru bulmuor dinlenmesi gerektiğini belirtti. Hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim inşallah. 7 yumurta toplandı. 5 tanesi 5. Güne geldi 1 tane blast oldu. Diğer 4 tanesi gelişimi yavaş 6. Günü beklicez dediler 6. Günde de 1 tane oldu. Ben sabah akşam bal polen arı sütü propolis karışımı yiyiyorum eşimle beraber geçen yıl amh daha yüksekken böyle bi sonuç almamıştm. Denemenizi tavsiye ederimHayırlı olsun tedaviniz inşallah iki embriyo da genetikten sağlıklı gelir.. ilk opu da kaç yumurta toplandı sizde?
Çok teşekkür ederim.. bende sipariş verdim.. başlayacağım.. benim döllenmiş iki yumurta mı da 2.gün sonsurdular yeni opuda bende 5.gune takip isticem özellikle..Teşekkür ederim inşallah. 7 yumurta toplandı. 5 tanesi 5. Güne geldi 1 tane blast oldu. Diğer 4 tanesi gelişimi yavaş 6. Günü beklicez dediler 6. Günde de 1 tane oldu. Ben sabah akşam bal polen arı sütü propolis karışımı yiyiyorum eşimle beraber geçen yıl amh daha yüksekken böyle bi sonuç almamıştm. Denemenizi tavsiye ederim
Ben genetik istediğim için mecburen 5. Güne gitmesi gerekiyo. Hakkımızda hayırlısı olsun 2. Günde olsa sağlıklı doğum yapan çok kişi var Allah ol dedkten sonra hiç ummadığımız olur yeterki hayırlısını versinÇok teşekkür ederim.. bende sipariş verdim.. başlayacağım.. benim döllenmiş iki yumurta mı da 2.gün sonsurdular yeni opuda bende 5.gune takip isticem özellikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?