Havuz Yöntemi Uygulayanlar

Amin inşallah.. sağlıklı olsun hayırlı olsun da yeter

Ne güzel 5.gune kadar ulaşmış.. inşallah sağlıkla tutunur...
Insallah cnm bende iki kere opu oldum birinde 2 tane 5.gun 1inde 1 tane 5.gun sana tavsiyem 1 ay ara vermen.. Hem vucudun dinlenir hemde diger opuya daha iyi hazirlanirsin arisutu kullan o cok faydali olmustu bana

Insallah cnm bende iki kere opu oldum birinde 2 tane 5.gun 1inde 1 tane 5.gun sana tavsiyem 1 ay ara vermen.. Hem vucudun dinlenir hemde diger opuya daha iyi hazirlanirsin arisutu kullan o cok faydali olmustu bana
Evet bende 1 ay ara vermek istiyorum.. kullanmaya başlıyorum yarın arı sütü bal polen karışımını inşallah faydasını görürüz.. çok teşekkür ederim..

abis66 ne yaptın gittin mi ikinci opuya?
Ben dün opu oldum ama yumurta boş çıktı.. Artık havuzda gözüm yok, dolu yumurta elde etsek beklemek istemiyorum.. İyice yordu süreç..

abis66 ne yaptın gittin mi ikinci opuya?
Ben dün opu oldum ama yumurta boş çıktı.. Artık havuzda gözüm yok, dolu yumurta elde etsek beklemek istemiyorum.. İyice yordu süreç..
Yok adet olmayı beklıyorum o zaman karar vereceğiz...
Çok geçmiş olsun tek yumurta mı vardı? Vitamin takviyesi vermiş miydi doktor?

İnşallah o altın yumurta gelecek ve sağlıkla tutunacak

Yok adet olmayı beklıyorum o zaman karar vereceğiz...
Çok geçmiş olsun tek yumurta mı vardı? Vitamin takviyesi vermiş miydi doktor?

İnşallah o altın yumurta gelecek ve sağlıkla tutunacak
3 tane vardı ama biri büyüdü. Hızlı büyüdü, boş çıkabilir dedi doktor ama yine de ümit ediyor insan.. 1 ay vitamin kullanmıştım öncesinde. Ne yapmak lazım iyice şaştım kaldım artık.

3 tane vardı ama biri büyüdü. Hızlı büyüdü, boş çıkabilir dedi doktor ama yine de ümit ediyor insan.. 1 ay vitamin kullanmıştım öncesinde. Ne yapmak lazım iyice şaştım kaldım artık.
Aslında yedigimize ictigimize çok dikkat etmemiz lazım belki incir kürü avakado falan işe yarayabilir...

Bazı doktorlar prp ye de iyi yönde bakıyor.. vitaminlerin de etkisi 3 ay sonra anca kendini gosteriyormus..

Benim de amh 28 ekimde 0,7 idi doktor hep 2 yumurta gördü 2. Adette bir daha amh istedim 0,2 olmuş 2 yumurta gözüküyor dün tedaviye başladık ilk kez tedavi olacağım. İnş küçük falan yumurtalar vardır. Yaş 35 umutsuz vaka mıyım ben

Neden umutsuz olsun ki.. önemli olan o altın yumurta... 40 yumurta toplayıp sadece 2 3 tane kalan embriyolar var..
Yumurta varsa her zaman umut vardır.. Tedaviniz hayırlı olsun.. Rabbim ol desin yeter ki..

Bu arada aynı hastanede mi yaptirdiniz testi 1 ayda neden bu kadar düşmüş bir yorum yaptı mı doktor?

Aynı hastanede değil, ben bahçecide sabri hocayla başladım türkiye hastanesinde yaptırmıştım. İnanın nasıl düştü neden düştü bilmiyorum. Ama şu an 2 tane yumurta var gözüken. Küçüklerde var mıdır bilmiyorum. İğneye başladık iğne işe yarayacak onu da bilmiyorum :)

Aynı hastanede yaptirmadiysaniz testi amh ondan farklı çıkmış olabilir...
Önemli olan kalitesi yumurtanın o iki yumurtada kaliteli olsun yeter ki...

Yumurta varsa umut vardır rakamlara takılıp da stres yapmayın. Amh değeri daha düşük olup da doğal yoldan gebe kalanlar da var. Her şey nasip.. İnşallah güzel güzel büyür ve dopdolu çıkar yumurtalarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…