Amin inşallah.. sağlıklı olsun hayırlı olsun da yeterBen genetik istediğim için mecburen 5. Güne gitmesi gerekiyo. Hakkımızda hayırlısı olsun 2. Günde olsa sağlıklı doğum yapan çok kişi var Allah ol dedkten sonra hiç ummadığımız olur yeterki hayırlısını versin
Benimde 4 toplanmsti 3.gune 3 tane kaldi 5 e goturduler 1i gitmisti 5e benimdeÇok teşekkür ederim.. bende sipariş verdim.. başlayacağım.. benim döllenmiş iki yumurta mı da 2.gün sonsurdular yeni opuda bende 5.gune takip isticem özellikle..
Ne güzel 5.gune kadar ulaşmış.. inşallah sağlıkla tutunur...Benimde 4 toplanmsti 3.gune 3 tane kaldi 5 e goturduler 1i gitmisti 5e benimde
Insallah cnm bende iki kere opu oldum birinde 2 tane 5.gun 1inde 1 tane 5.gun sana tavsiyem 1 ay ara vermen.. Hem vucudun dinlenir hemde diger opuya daha iyi hazirlanirsin arisutu kullan o cok faydali olmustu banaNe güzel 5.gune kadar ulaşmış.. inşallah sağlıkla tutunur...
Evet bende 1 ay ara vermek istiyorum.. kullanmaya başlıyorum yarın arı sütü bal polen karışımını inşallah faydasını görürüz.. çok teşekkür ederim..Insallah cnm bende iki kere opu oldum birinde 2 tane 5.gun 1inde 1 tane 5.gun sana tavsiyem 1 ay ara vermen.. Hem vucudun dinlenir hemde diger opuya daha iyi hazirlanirsin arisutu kullan o cok faydali olmustu bana
1 tane embriyom oluştu dondurdular şimdi kalitesi çok iyi dediler ne olur bilmiyorumAmin inşallahsizin de embriyonuz devam eder sağlıkla bebiş olur inşallah
Gözünüz aydın1 tane embriyom oluştu dondurdular şimdi kalitesi çok iyi dediler ne olur bilmiyorum
Yok adet olmayı beklıyorum o zaman karar vereceğiz...abis66 ne yaptın gittin mi ikinci opuya?
Ben dün opu oldum ama yumurta boş çıktı.. Artık havuzda gözüm yok, dolu yumurta elde etsek beklemek istemiyorum.. İyice yordu süreç..
3 tane vardı ama biri büyüdü. Hızlı büyüdü, boş çıkabilir dedi doktor ama yine de ümit ediyor insan.. 1 ay vitamin kullanmıştım öncesinde. Ne yapmak lazım iyice şaştım kaldım artık.Yok adet olmayı beklıyorum o zaman karar vereceğiz...
Çok geçmiş olsun tek yumurta mı vardı? Vitamin takviyesi vermiş miydi doktor?
İnşallah o altın yumurta gelecek ve sağlıkla tutunacak
Aslında yedigimize ictigimize çok dikkat etmemiz lazım belki incir kürü avakado falan işe yarayabilir...3 tane vardı ama biri büyüdü. Hızlı büyüdü, boş çıkabilir dedi doktor ama yine de ümit ediyor insan.. 1 ay vitamin kullanmıştım öncesinde. Ne yapmak lazım iyice şaştım kaldım artık.
Neden umutsuz olsun ki.. önemli olan o altın yumurta... 40 yumurta toplayıp sadece 2 3 tane kalan embriyolar var..Benim de amh 28 ekimde 0,7 idi doktor hep 2 yumurta gördü 2. Adette bir daha amh istedim 0,2 olmuş 2 yumurta gözüküyor dün tedaviye başladık ilk kez tedavi olacağım. İnş küçük falan yumurtalar vardır. Yaş 35 umutsuz vaka mıyım ben
Aynı hastanede değil, ben bahçecide sabri hocayla başladım türkiye hastanesinde yaptırmıştım. İnanın nasıl düştü neden düştü bilmiyorum. Ama şu an 2 tane yumurta var gözüken. Küçüklerde var mıdır bilmiyorum. İğneye başladık iğne işe yarayacak onu da bilmiyorum :)Neden umutsuz olsun ki.. önemli olan o altın yumurta... 40 yumurta toplayıp sadece 2 3 tane kalan embriyolar var..
Yumurta varsa her zaman umut vardır.. Tedaviniz hayırlı olsun.. Rabbim ol desin yeter ki..
Bu arada aynı hastanede mi yaptirdiniz testi 1 ayda neden bu kadar düşmüş bir yorum yaptı mı doktor?
Aynı hastanede yaptirmadiysaniz testi amh ondan farklı çıkmış olabilir...Aynı hastanede değil, ben bahçecide sabri hocayla başladım türkiye hastanesinde yaptırmıştım. İnanın nasıl düştü neden düştü bilmiyorum. Ama şu an 2 tane yumurta var gözüken. Küçüklerde var mıdır bilmiyorum. İğneye başladık iğne işe yarayacak onu da bilmiyorum :)
Yumurta varsa umut vardırBenim de amh 28 ekimde 0,7 idi doktor hep 2 yumurta gördü 2. Adette bir daha amh istedim 0,2 olmuş 2 yumurta gözüküyor dün tedaviye başladık ilk kez tedavi olacağım. İnş küçük falan yumurtalar vardır. Yaş 35 umutsuz vaka mıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?