hayal edin,evlendiniz çocuğunuz oldu,ismini de eşiniz koydu,ama yıllar sonra....

m3rc3m

{E3}
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
938
3
118
Diyarbakır
hayal edin, evlendiniz ve bi çocuğunuz oldu....ismini de eşiniz koydu...

her şey güzel giderken, yıllar sonra öğreniyorsunuz ki, eşinizin çocuğunuza koyduğu isim, eşinizin eski sevgilisinin ismiymiş......

napardınız??:mymeka:

eski sevgilisinin adini o gune kdr ogrenmedigime kizardim!!

kocamın çocuguma her hitabında ona nasıl sesleniyor dıye dikkat ederdim...
ama üzülürdüm sonuçta...
duyar duymazda tartışırdım...
ve bazı şeyleri değiştiremeyecegım için aklımdan sılmeye çalışırdım
en azından çocuğum hatırı için

gecen kızımız olursa adı esra olsun dedi... bırkac gun sonra eskı kırıklarından bırırnın adının esra oldugunu ögrendım..

kızım adı esra olcak dimi dedi..

hahahah ruyanda görursun dedim..

kızımın adını ben koyacam ve asla icimde acaba sorusu olmuycakkk.

bu şekilde isim verilmelerine şahit oldum.
aynısı ya da benzerini koyan erkekler oluyor.
bu yüzden kızım olursa adını ben koyacağım. sositososito
eşime de söylüyorum.

bende aynen çedene gibi yaparım hatta bi kaç taneyle kalmaz 5 6 tane daha yapar hepsine sıralarım isimleri öyle olmaz böyle olur der hatta çocuklarımı severken de atıyorum ahmetiiim gel bebeğim çok özledim seni ver bi öpücük derim.

şimdii benim iki oğlum olduğu için öyle bir şey biraz zor varsayalım oldu isim güzelse sevgiliside mazi olmuşsa sorun yok

valla bizde öyle bir durum pek olamaz. çünkü isimler zaten sülalede mevcut delikafadulden

benim yeğenimin adı eşimin eski nişanlısının adı,
eşimin yeğeninin adı da benim eski sevgilimin adı. :roflol:

numunelik bulmuşuz yani.
ilk zamanlar bir geriliyoduk, hatta yeğenlere aşkım falan deriz ya bi göz göze geliyorduk ama artık kanıksadık. kaydirigubbakcemile3
aklımıza bile gelmiyor yani.

tam zamaninda gormusum bu konuyu...dun kuzenimin ikiz bebekleri oldu ve kizlarin ikisinede eski kiz arkadaslarinin isimlerini koydu. kuzenimin karisi biliyormu eski sevgililerin isimleri oldugunu bilmiyorum fakat ben cok kizdim cok igrenc saygisizca bi sey.

bu bence sevgililerini unutamama dan gelir böyle bi istek.buda onun esi icin zor bi durum.daima acaba ile yasamak

Kız olursa ben koyarım erkek olursa o koysun.
Sonra aman neden bu ismi seçtin eski sevgilinmiydi unutmadınmı falandı filandı böyle konuşmalar geçmesin.
Böylelikle sorun olmaz.

kiz ismini düsünmüyor bile benimki, erkek isimlerini siraliyor ortada fol yok yumurta yokken =).. kiz olursa ben koyacam zaten..

ama öyle bisey oldu varsayalim.. cok kizardim tabiki, ve onun eski sevgilimle adas oldugunu itiraf ederdim yalanda degil üstelik =)

eğer eski sewgilinin ismi konulmuşşa demek ki bir yerlerde
birşeyler kalmış....
hemen bir oğlan dogurur ona da ben eskı sevgılımın adını koyardım
ne hissettiğimi anlasın diye

bu çok canımı sıkardı sanırım sinir bozucu bir durum
öle bişey olsaydı kavga çıkardı kesin
kızımında oğullarımında ismini ben koydum

bi sani burda sorulacak çok önemli bi soru sor

eski sevgilinin isminin nası ortaya çıktığıCADIARZU

o ismi koyduysak ki muhakkak benim de beğendiğim bir isimdir..değiştirmem.bişey de demem.
ama eğer eski sevgilisini unutmadığı için koyduysa o ismi mahkemede değiştirirdim kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…