hayal edin,evlendiniz çocuğunuz oldu,ismini de eşiniz koydu,ama yıllar sonra....

bende kızımızın adını ebru koyalım dedim eşim şiddetle karşı çıktı
öğrendimki kız arkadaşının ismiymiş
olsun benim için problem olmaz dedim ama eşim inatla koymadı

ben öyle dememiş olsamda eşim koysaydı öğrendikten sonra zoruma giderdi
geçmişte kalmış bişey sonuçta ama unutamadığını düşünürdümfisfisfis

Bu kadarda sert olma kocana karşı. Sadece hoşuna giden bir isim de olabilir.
Mesela benim Engin diye bir sevgilim vardı ve bu isim gerçekten hoşuma giden bir isim.
Oğlumada koyabileceğim bir isimdir, o Engin isimli eski sevgilime birşeyler hissetiğimden değil, beğendiğim bir isim olduğu için koyardim.

aslında bakarsan eskı kız arkadasının ısmı ebruysa senın bu ısmı koymana kızdıysa bu daha buyuk bır sorun degıl mı ? :1shok: asıl bu sekılde unutamammıs kın beslıyor sevmıyor ya da nefret edıyor kendı kızına konması sözkonusu olunca kızmıs bagırmıs
durumun ıyı gelmedı

bence cocuk ısımlerınde kızın ısmını kadın
erkegın ısmını adam koymalı karsı cınse ısım koydurmamalı yani

verceğim tepki eşimin tutumuna bağlı olarak değişirdi bu gerçeği öğrendiğimdeki tutumuna bakardım..biraz zor günler onu bekliyor olurdu herhalde :))

ya mazi olmuş sonuçta benle evli ama neden o isim bunu merak edip sorardım bi yandanda üzülürdüm ...

eğer önceden bilirsem eski sevgilisinin ismini ve çok hoşuma giden bir isimse belki koyabilirim.ama eski sevgilisinin ismi olduğunu ,ismi koyduktan sonra öğrenirsem kıyameti koparırdım.telafisi olmayacak şeyler olabilirdi.

bu şekilde isim verilmelerine şahit oldum.
aynısı ya da benzerini koyan erkekler oluyor.
bu yüzden kızım olursa adını ben koyacağım. sositososito
eşime de söylüyorum.

bende öle diorum ha..
kız olursa ben erkek olursa sen koy die..

kızmadıki karşı çıktı
yok ne gereği var dedi onun karşı çıkmasının sebebi benim rencide olmamam içindi
bana kız arkadaşının ismi olduğunu söylemeseydide koysaydı ben sonradan öğrenince kırılmayacakmıydım
adam açıkça söyledi benim kız arkadaşımın ismi koymayalım dedi
o kız yani ebruyu ben sonradan gördüm benden güzel değil
zaten eşimde güzelliğine değil giyim kıyafetindeki ağırbaşlılığını kızın aklı başında konuşmalarını beğendiğini söylemişti
ayrıca eşim eskiyi karıştırmayıda pek sevmez ben bazen soracak olsam evli barklı kadın 2 çocuk annesi hakkında konuşmak doğru olmaz allah mutlu mesut etsin der konuşturmaz

kızımıza koymamasının sebebini unutamamış yada nefret ettiği için falan olduğunu sanmıyorum benim eşim o karakterde bir insan değil
onun için şimdi en önemli kişi ben ve kızım

taa ilk tanıştığımız zamanlar ben buulmuştum ecesu olcak diye kızımızın ismi,
oda kabul etmişti çünkü ikimizin ismindeki herflerin birleşimi diye,
ayrıca eskilerini biliyorum öyle birşey yapamaz:1closedeyes:

Bence bi adamın kızına eski sevgilisinin adını koyması çok acı benneyaptımki Allah göstermesin böyle bişey olsa çok üzülürdüm kızımın adını da 18ine gelince hemen değiştirirdim Çok üzgünüm çoook

intikam alırdım sanırım kızımın ismini o koymussa bitanaede erkek dogurur sonrada onun ismini ben koyardım sonrada derdım bu benım eskı erkek arkadasımın ismi die benım neler cektımı oda hısetsin bu arada erkek evladım deilde kızım olsa bile yınede koyardım.. şimdi kız erkek ismi die bi ayrım yok o öncedenmiş derdim :)))
Allahım sımdıden konusmak kolayda ozaman olursa müthiş bisekılde uzulurum hakkaten... benım üzülmemi istemeyecegi için yapmaz die umut ediyorum sadece....

cok uzulurdum mahkmeye gider davar acardim kizima kizimin istedigi ismi verirdim. kizim isminden memnun isede ben esime cok buyuk tavir koyardim. pisman olurdu o ismi koyduguna.klava:kötükedihüso:1ninca:

olan olmus artik ne yapabilirimki...
hergün aklimi bin bir türlü sorular kemirir durur...
acaba hala onu mu seviyor, onu benden daha cok sevmis demek, hala onu unutamamis felan diye devam eder gider....
bu yüzden kizimin adini bana ait olucak....

çok zor bir durum yıllar geçmiş üzerinden kızım ismine alışmış herkes alışmış ona bu isimle selenmeye yapacak birşey yok ama eşimin ağzından burnundan getirirdim düşünmesi bile kötü valla

kizima durumdan birsey belli etmezdim..
korkardim kendisini artik ismindan dolayi sevmedigimi düsünür diye..
ama esimle tabi ki bu konu üzerinde tartisirdim..
ve sanirim gercerli bir aciklamasi olamaz..
"eski sevgilimi cok seviyordum her zaman hatirlayim diye o ismi sectim" diyemez ki sanirim..
ama dedigim gibi kizima bir sey belli etmezdim..

bir tanede oğlan yaparız benim eski sevgilimin adını koyarız:) olmazsa evlatlık alır koyarız. o da olmazsa kocamın adını değiştirirm. burnundan getirirm.

böyle bir konu hatırlıyorum sanki ama ben cevaplıyayım,böyle bir şey olsaydı,herhalde eşime çok kırılırdım ve tavrımı koyardım kızımın ismini derhal değiştirirdim.evliliğimizin seyri ne olurdu onu bilemiyorum iştekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…